Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar bende haziran ayından umutluyum ama bakalım bebişim bu kez gelicek mi??? bizim de 4. denememiz olacak.... ben de korunurken bir gün ilacı unutsam hemen hamile kalırım sanıyordum şimdi bekle bekle ne gelen var ne giden :97: inş hayırlısı ile sağlıkla gelir inş bebişlerimiz isteyen herkese çok bekletmeden ...
beni de listeye eklermisiniz bat 19 haziran yaş 27
selam kızlar,
Beklemek ne zormuş! Sanki zaman geçmek bilmiyor. Heyecanlıyım bennn :80:
Kızlar ben çıkıyorum....Yemek yedikten sonra dışarı çıkacağım eşimle muhabbet ederseniz fazla kaynatmayın haaa bensiz bensizzz
Herşey Allahtan canım...Nasibi gelen bebek doğuyor..Biz Allahın bizim için uygun gördüğümüz zaman hamile olacağız herşey birer bahane...Dua edelim o zaman yakın zamandırrr
ben bugün dr gittim hormon testi yaptı yarın sonuçları alcam umarım önemli birşey çıkmaz
ben bugün dr gittim hormon testi yaptı yarın sonuçları alcam umarım önemli birşey çıkmaz
heyyyyyy kimseler yokmuuuuuuuuuuuu ???
ben iki aydır istiyorum benim sorunum rahim duvarı kalınlaşması bu adetim yine bitmedi bugün 9. gündü. bende dr gittim oda hormon testi istedi eğer hormonlarda problem varsa ilaç ama yoksa kürtaj dedi ve ben çok korkuyorum
ama ben sana cevap vermiştim
ben iki aydır istiyorum benim sorunum rahim duvarı kalınlaşması bu adetim yine bitmedi bugün 9. gündü. bende dr gittim oda hormon testi istedi eğer hormonlarda problem varsa ilaç ama yoksa kürtaj dedi ve ben çok korkuyorum
canım allah yar ve yardımcın olsun ne deyim bu gibi durumlarda artık moral olamıyorum artık
sağolasın geçen ay düzeldi demişti bizede çocuk düşünebilirsiniz demişti neyse hayırlısı senin ne kadar zamandır olmuyo canım
daha iki aydırmıııı allah inşallah çok bekletmez
7 aydır olmuyor canım yaaa bayagı üzüyor bizi sıpamız işte bende bugün regl oldum çarşamba hastaneye gidecem tüm muaynelerimizi olcaz mecburen çünkü ben çok panik yapıyorum