HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

aynen bende öyle doktora gidiyorum serum veriyo içine bi kaç tane agrı kesici vitamin ama fayda etmiyo bazen hiçç bende daha 2 hafta önce atak geçirdim ölüyorum sandım bazen aşarı atak oluyo ama az sürüyo hafif bi ağrı kalıyo sadece eklem yerlerim ağrıyo mide bulantısı ishal ateş nisan aylarında daha çok oluyo bebek için doktora sordum acaba bi zararı olur mu diye yok dedi ilacını kullanmaya devam et bi sorun olmaz onun dışında dedi bi kaç kişi doğum yaptıktan sonra bu hastalıktan tamamen kurtulmuş inşallah bizde öyle oluruz.

canımmm ben en son pazar geçirdimm hala eklemlerim de sırtımda agrı var daha tam iyileşemedim..
bünyemde çok zayıf herşeyden etkileniyor..

ben hep atak geçirdiğimde bu ay bebek tutmaz diye bakıyorum..
çünkü o kadar acıya biz dayanamıyoruz o nasıl dayansınn..

benim arkadaşımın annesinde de varmış doğumdan sonra bir daha tutmamışş...
inş bize de nasip olur bizde kurtuluruzz...

genetikmiş zaten benim abimde de var..
ama benim kadar agır gecirmiyor...ve çok nadir tutuyor...

inşallah canım duam gerçek olsun kabul olsun inşallah 9 ay sonra 1 taşta 2 kuş misali hem anne olup hem rahatsızlığınızdan kurtulacaksınız

demekki bizim bünyeler sağlam değil 55 kiloyum ben ama yinede kaldıramıyorum ağır geliyo:18::18::18:

ben uyutup kaçamıyorum yokluğumu anlıyo kocam
eee tabi anlıyor benim kocişte :86: lavaboya mutlaka kalkıyorrrr ayaklanıyor bile yani yataktan fırlama sahnesi meşhurrrr söyleniyor lavabo dönüşü yatağa gidelim diye tutturuyorrr ayakta bekliyor uyanık kıyamıyacağımı da biliyorrrrrr
inşalalh alalh söletmiştrr canım yaa onu düşünerek uyucam bu gecee :81:
eminimki ALLAH söyletti canım inşallah müjdenle sevindireceksin bizleri
benim de anlıyo canım ama bişey diyemiyo :86:
yani onu uyutup kalkıcamı biliyo..:82:
benimki de biliyoooo uykuda bile tetikte bekliyorr :82: yataktan tam kalkacağım vakit kolumu felan tutuyor göndermek bile istemediği de oluyorrr :84: çişim var çişe gidiyom diyip kaçıyommm ama

ayyy inşallah dediğin gibi olur allah sanada 9 ay sonra anne olmayı nasip etsin inşallah

onun bile bir keyfi varr
he walla nasıl bir keyiff gece gece ayrı bir tadı oluyor evde
kocişi yatırıp geliyorumm :92:
iyi hadi bol keyifli dakikalar
ayyy inşallah dediğin gibi olur allah sanada 9 ay sonra anne olmayı nasip etsin inşallah
inşallah canım benim çok sağol aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
slm kızlar kociş uyudu bende geldim:)
aleyküm selam hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…