HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

şifacımmmm
görüşürüz canımm,sende Allaha emanet ol ve en kısa zamanda kucağında bebikin olsun inşallahhh...
sağol canım aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhh hepimizin inşallah hamiş haberini duyayım :81:
bende istereeemmmmmm.
tabiii ki canım seni nasıl ayırayım buradaki tüm arkadaşlara inşallah patiklerim hediye olacak
ilgin için sağol canım göbeğim ve basenlerim güzelim vücuduma yakışmıyorlar sırıyorlar çözelim şu işi canım el birliği ile
iyi akşamlar arkadaşlar.. ben bu sabah test yaptım negatif çıktı.. ufff ya ama hala gelen giden yok..

canım kaç gün geciktin :26: adet olmadığın sürece umut var demektir inşallah bebeğin konmuştur göbişine sitres yapmamaya bak
artık takmıycam hamileliği kafama ama ister istemez takıyo insan artık olursa olacak olmassa olmaz napalım.
aynen canım ben şu an öyleyim bakalım süpriz ay hangi ay

bende duymuştum canım sağ sol meselesini ama siperm 48 saat canlı kalıyor diye biliyordum meğer 72 saat kız içinmiş teşekkürler yeni bir bilgi eli ayağı fdüzgün sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah ben cinsiyete takılmayanlardanım
bu arada benim sayfa hala problemli.ya bu nasıl düzelecek ????
canım son sayfaya mı gidemiyor sun :26: eğer öyleyse hangi internetten giriyorsan gözatma geçmişini sil , çerezleri temizle internet sayfasını hafiflet gene gel düzelir muhtemelen bendede daha önce olmuştu
benim bu gün 11 gün geçmiş oldu.. 30 mayısta adet olmam gerekiyordu.
aaaaa bence sen kan tahlili yaptır
her akşam gelemiyorum işten sonra çok yorgun oluyorum ama bugün burdayım ama yaa problem var samki son sayfatya giremiyorum enteresan :44:
az önce Seyyah arkadaşa yazdığım mesajı oku uygula canım
kızlar merhaba aşılama yaptıracam,dua edin...
inşallah canım bebeğin sana tutunur müjdeni verirsin bizlere
dilerim sevinc gözyaslarindan gözlerin kocamannn olurr ,tez zamanda:))
canım benim yaaaa çok sağol aminnnnn inşallah cümlemize inşallahh
tşk ederim canımm...
güzel dileklerin için çok sağoll..

inş sende sağlıkla kucagına alırsın bebişini..
canım büyük geçmiş olsun Rabbim bol sabır versin rahatsızlığın için de Rabbim sağlık-şifa versin inşallah çok beklemeden hayırlı sağlıklı evladına kavuşacaksın

İYİ GECELER kızlar :80:

tşk ederimm canımmm...
allah hepimize en kısa zaman da tatlı bebişler nasip etsin inş

hoşgeldinnn

sana da iyi geceler canımmm...

bende fmf hastasıyım gercekten atakları dayanılmaz regl dönemleri bile bazen tetikliyo

sanırım adet oldum.............bu ay çok düzensizim bakalım ne olcek............
üzülmek yok canım inşallah umutlar diğer aya bebişin olsun

bende fmf hastasıyım gercekten atakları dayanılmaz regl dönemleri bile bazen tetikliyo
canım sanada geçmiş olsun Rabim bol şifa sağlık versin inşallah bebişiniz olur vücudunuz hormonlar felan yenileniyor yaaa bebişinizle birlikte bu rahatsızlığınız yok olur inşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…