- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
haa Tamam canım buraya baktım mesajını goremefim choco güncelleyince bende guncelleyim tabloyuAnladım canım. Yüzdeler kafanı karıştırmış.
Maalesef senin hazırladığın tabloda benimle ilgili yanlışlık olmuşFit mutlu anne Bu hafta artı gelmedim. 3 gün 10000 adım cezam olmayacak çok şükür.
Çok şükür diyorum; çünkü belim tutulmuştu ve yeni iyileştim bugün. 10000 adım yapamayabilirdim bu ara
haa Tamam canım buraya baktım mesajını goremefim choco güncelleyince bende guncelleyim tabloyu
Chocolita isteyenler Pazar günü bildirim yapsın demişti. 31 Aralık, Pazar sabahı bildirim yaptım canım.Merhabalar Arkadaşlar,
Öncelikle hepimize sağlıklı, mutlu, huzurlu, neşe dolu çok güzel bir yeni yıl diliyorum. Her günümüz bir diğerinden daha güzel olsun inşallah.
Chocolita acil şifalar diliyorum size ailecek. Dilerim en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.
Ben bugün tartı sonucumu bildireyimChocolita Fit mutlu anne
31 Aralık, Pazar günü tartıda 98,7 kg çıktım. Geçtiğimiz hafta 98,8 kg idim.
Yüzdem: 0,1012
Sevgilerimle.
Gününüz güzel geçsin.
Çok haklısınKızlar menüleri bildirme konusunda daha hassas olalım lütfenMinik Duduklu Tencere sen hep kaçaksın bak son günlerde
delfinia Chocolita @baltasar kızlar 3 gün cezanız var
Yüzdeleri guncellemedim henüz canım eski yüzdeler. Kilo alımlarına bakarken direkt listedeki son kilosunun yanında + olup olmadığına bakabilirsin. Rahatsızm hala domuz gribinde 4. Günüm. Her şeyim gecikmeli oluyor. Bugun yüzdeleri ve yeni grup yıldızlarını belirlerzcanım geçen hafta muaftın zaten bu hafta icin yazdimChocolita canım ilk sayfayı güncelledin diye dusundum ben delfinia artı gördüm sanki ondan ceza yazmiştim yanliş mi yaptim
TebriklerYuzdeleri ilk sayfaya ekledim kızlar
Yeni grup yıldızları da belirlendi
Sağol canım benimİyi geceler kızlar gelemedim bi kaç gündür etkisi gelen herkes tebrik ederimSmiile Minik Duduklu Tencere birincilikleriniz tebrik ederim @labellevie ve Istenmeyentuyy sizleri de tebrik ederim 500 kalori ödülünüz var Cemoos hoşgeldin canım dönüyor olmana sevindim Chocolita saatini güle güle kullan canım
Sağol delficim. Öyle malesef koronadan çok daha ağır geçiyorAcil şifalar dilerimChocolita
Sabah işyerimdeki bayan arkadaşlarımla domuz gribinden bahsettik. Sen aklıma geldin. Onlar da çocuklarıyla beraber ailecek geçirmişler ve iyileşmeleri zaman almış. Ateşi düşürmekte zorlandık dediler. Ağır geçiyormuş bu hastalık.
Tünaydın kizlar bugün epey yoğun olucam aceleyle tartilip foto çektim.
Akşama menumle gelirim
Boy 151
Hedef 52
Güncel kilom Eki Görüntüle 3362270
Emeğine sağlık çokomYuzdeleri ilk sayfaya ekledim kızlar
Yeni grup yıldızları da belirlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?