Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

iyi akşamlar hanımlar yeni yılınız kutlu olsun harika bir yıl olsun inş herkes için benim ayak baya toparladı artık çok şükür bir ay oldu neredeyse. Chocolita sizin içinde sorun değilse yarın artık dönebilirim ben. Bu bir ay yedim oturdum sürekli geçen hafta günlük 15dk hep yürüdüm bileğim acımıyor Artık şükür eskisi gibi yarın tartı ile yüzleşip vira bismillah deyip başlamak istiyorum

Tabi hoş geldin toparlamana çok sevindim yarın tartı fotosuyla yeni bir başlangıç yaparız. Boy ve hedef kilonu da eklersin canım
Eki Görüntüle 3361919 ilk mesajda kalmıyor bugünü tarihe not bırakmak adına tekrar paylaşmak istedim
Teşekkürler Chocolita ellerine sağlık
Bugün unutulmasın valla lige çok yakıştın sen yaptın minikom ben bir şey yapmadım

Senin desteği unutulur mu choxo senin sayende burdayız

Kızlar menüleri bildirme konusunda daha hassas olalım lütfen Minik Duduklu Tencere sen hep kaçaksın bak son günlerde
delfinia Chocolita baltasar kızlar 3 gün cezanız var
Fit mutlu anne ben geçen hafta yıldız savaşlarında birinci geldiğim için menü bildiriminden ve cezalardan muaftım.
Hatta özellikle Chocolita ya da danıştım muaf mıyım diye, o da muafsın demişti.
Hatırlatayım istedim.
Geçen hafta yıldız savaşlarında 1. olmuştum. Ama 3. defa grup yıldızı olacağım için kurallara göre grupta ikinci olan kişi yani Tenceresiz kaldim anne grup yıldızı olmuştu.

Eklentiler

• Screenshot_20240102_035118_Chrome.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20240102_035620_Chrome.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:

Chocolita Fit mutlu anne geçen hafta yıldız savaşlarının birincisi olduğum için ben menü,egzersiz bildiriminden muaf değil miyim?
Fit mutlu anne 3 gün cezam olduğunu yazmışsın;ama 26 Aralık,Salı günü 11409 adım atmış ve bildirmiştim. 2 gün kalıyor. Ama ben Chocolita ya danıştım, muaf olduğumu düşünüp egzersiz bildirimi yapmadım.
Zaten belim tutulmuştu Perşembe günü, işe gidememiştim ve yılbaşı gününün ertesine kadar yürüyecek veya egzersiz yapacak durumum yoktu maalesef.
Yıldız savaşlarının birincisi ile ilgili kuralı yanlış mı anlamışım? Egzersiz bildiriminden de muafım diye biliyorum.

Eklentiler

• 20231226_225409.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20240102_035620_Chrome.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20240102_035118_Chrome.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20240102_041608_Chrome.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 42
canım geçen hafta muaftın zaten bu hafta icin yazdim Chocolita canım ilk sayfayı güncelledin diye dusundum ben delfinia artı gördüm sanki ondan ceza yazmiştim yanliş mi yaptim

canım geçen hafta muaftın zaten bu hafta icin yazdim Chocolita canım ilk sayfayı güncelledin diye dusundum ben delfinia artı gördüm sanki ondan ceza yazmiştim yanliş mi yaptim
100 gram eksideyim bu hafta Fit mutlu anne
Geçen hafta 98,8 kg idim.
Bu hafta 98,7 kg çıktım tartıda.
Yüzdem: - 0,1012
Listede kilom güncel.
Hasta olduğundan yüzdeleri güncellemeyi yarın yapacaktı Chocolita sanki.

Eklentiler

• 20231231_125519.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20240102_044207_Chrome.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Anladım canım. Yüzdeler kafanı karıştırmış.
Maalesef senin hazırladığın tabloda benimle ilgili yanlışlık olmuş Fit mutlu anne Bu hafta artı gelmedim. 3 gün 10000 adım cezam olmayacak çok şükür.
Çok şükür diyorum; çünkü belim tutulmuştu ve yeni iyileştim bugün. 10000 adım yapamayabilirdim bu ara

Eklentiler

• 20231231_125519.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Uyku tutmadı
Salı akşamüzeri 2 saat kadar uyumuştum.
Ondan sanırım
İşe gitmek için evden çıkmama 2,5 saat kaldı. Kahvaltı mı yapsam acep?
Salı akşamüzeri yazmışım, Pazartesi akşamüzeri olacaktı
Uykusuzluk başıma vurdu herhalde

Eklentiler

• 6207d2142a920c4a4b72f8fc5d9160c0.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…