Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi hoş geldiniyi akşamlar hanımlar yeni yılınız kutlu olsun harika bir yıl olsun inş herkes içinbenim ayak baya toparladı artık çok şükür bir ay oldu neredeyse.
Chocolita sizin içinde sorun değilse yarın artık dönebilirim ben. Bu bir ay yedim oturdum sürekli
geçen hafta günlük 15dk hep yürüdüm bileğim acımıyor Artık şükür eskisi gibi
yarın tartı ile yüzleşip vira bismillah deyip başlamak istiyorum
![]()
Bugün unutulmasın valla lige çok yakıştınEki Görüntüle 3361919 ilk mesajda kalmıyor bugünü tarihe not bırakmak adına tekrar paylaşmak istedim
TeşekkürlerChocolita
ellerine sağlık
![]()
Senin desteği unutulur mu choxo senin sayende burdayızTabi hoş geldintoparlamana çok sevindim
yarın tartı fotosuyla yeni bir başlangıç yaparız. Boy ve hedef kilonu da eklersin canım
Bugün unutulmasın valla lige çok yakıştınsen yaptın minikom ben bir şey yapmadım
![]()
Yerim kiSenin desteği unutulur mu choxo senin sayende burdayız![]()
Canım diye dışı sanırım 10bin cezanı yazdım 3 gün de sabit gelme cezası varSabah 2 dilim ekmekle yanlış bir şey yemeden kahvaltı
Akşam dünden kalan karışık mezeler ekmeksiz yedim
Çayın yanında 300 kalori yedimFit mutlu anne
Kızlar menüleri bildirme konusunda daha hassas olalım lütfenMinik Duduklu Tencere sen hep kaçaksın bak son günlerde
delfinia
Chocolita
baltasar kızlar 3 gün cezanız var
Merhabalar,
Fit mutlu anne
Chocolita
26 Aralık,Salı günü
Menüm:
Kahvaltı (08:00)
*2 ince dilim beyaz peynir
*6 siyah zeytin
*2 çeri domates
*roka
*1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün:
*sade Türk kahvesi
Öğle yemeği (12:30)
*1 kaşarlı tost
*şekersiz çay
Akşam yemeği (19:00)
*2 ızgara köfte
*salata
*1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün:
*3 kuru incir
*2 ceviz
Su:2 lt.
Adımlarım: 11409 adım
(Öğlearasında 45 dak. yürüyüş)
(Akşam 45 dak. yürüyüş)
Fit mutlu anne ben geçen hafta yıldız savaşlarında birinci geldiğim için menü bildiriminden ve cezalardan muaftım.
Hatta özellikleChocolita ya da danıştım muaf mıyım diye, o da muafsın demişti.
Hatırlatayım istedim.
Geçen hafta yıldız savaşlarında 1. olmuştum. Ama 3. defa grup yıldızı olacağım için kurallara göre grupta ikinci olan kişi yani Tenceresiz kaldim anne grup yıldızı olmuştu.
canım geçen hafta muaftın zaten bu hafta icin yazdimFit mutlu anne ben geçen hafta yıldız savaşlarında birinci geldiğim için menü bildiriminden ve cezalardan muaftım.
Hatta özellikleChocolita ya da danıştım muaf mıyım diye, o da muafsın demişti.
Hatırlatayım istedim.
Geçen hafta yıldız savaşlarında 1. olmuştum. Ama 3. defa grup yıldızı olacağım için kurallara göre grupta ikinci olan kişi yani Tenceresiz kaldim anne grup yıldızı olmuştu.
100 gram eksideyim bu haftacanım geçen hafta muaftın zaten bu hafta icin yazdimChocolita canım ilk sayfayı güncelledin diye dusundum ben delfinia artı gördüm sanki ondan ceza yazmiştim yanliş mi yaptim
canım geçen hafta muaftın zaten bu hafta icin yazdimChocolita canım ilk sayfayı güncelledin diye dusundum ben delfinia artı gördüm sanki ondan ceza yazmiştim yanliş mi yaptim
Anladım canım. Yüzdeler kafanı karıştırmış.Merhabalar Arkadaşlar,
Öncelikle hepimize sağlıklı, mutlu, huzurlu, neşe dolu çok güzel bir yeni yıl diliyorum. Her günümüz bir diğerinden daha güzel olsun inşallah.
Chocolita acil şifalar diliyorum size ailecek.
Dilerim en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.
Ben bugün tartı sonucumu bildireyimChocolita
Fit mutlu anne
31 Aralık, Pazar günü tartıda 98,7 kg çıktım. Geçtiğimiz hafta 98,8 kg idim.
Yüzdem: 0,1012
Sevgilerimle.
Gününüz güzel geçsin.![]()
Salı akşamüzeri yazmışım, Pazartesi akşamüzeri olacaktıUyku tutmadı
Salı akşamüzeri 2 saat kadar uyumuştum.
Ondan sanırım
İşe gitmek için evden çıkmama 2,5 saat kaldı. Kahvaltı mı yapsam acep?![]()