- 30 Ocak 2017
- 13.639
- 197.928
- 598

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru 2024 e tam girelimYılbaşında bizi ters köşe yap minik. Fiyakalı bir giriş yap. Tam da denk geldi
Evet bakalım kim kazanacak?
Tabi ki benEvet bakalım kim kazanacak?
No no noTabi ki ben![]()
Çok geçmiş olsun Choco, aynısı bizim başımıza geldi oğlumun burnu tıkalıydı doktora götürdük sinirleri dolu sinüzit dedi antibiyotik kullandı bir hafta sonra hastalandı tekrar götürdük zaten kontrole çağırmıştı.Gunaydinçocuk hasta. İlaç kullanırken hasta oldu şoklar içindeyim. Okula göndermedim. Egzersiz başka zamana kaldı
Çok geçmiş olsunGunaydinçocuk hasta. İlaç kullanırken hasta oldu şoklar içindeyim. Okula göndermedim. Egzersiz başka zamana kaldı
Dün kendimden geçmişim canım unutmusum bundan sonra daha dikkatli olacağım. Ben diyete uygun beslendim. Bugünku menüm de
Size de çok geçmiş olsun canım. Bu ay biz de ful hasta geçirdikÇok geçmiş olsun Choco, aynısı bizim başımıza geldi oğlumun burnu tıkalıydı doktora götürdük sinirleri dolu sinüzit dedi antibiyotik kullandı bir hafta sonra hastalandı tekrar götürdük zaten kontrole çağırmıştı.
Sağol delficim