- 30 Ocak 2017
- 13.637
- 197.924
- 598
Çok sağol Miraç domuz gribi oldu. Ben salı gününe kadar ara verdim. Çok dikkat edin salgın varmış yineGeçmiş olsun canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol Miraç domuz gribi oldu. Ben salı gününe kadar ara verdim. Çok dikkat edin salgın varmış yineGeçmiş olsun canım.
Yaaa çok geçmiş olsun çokomÇok sağol Miraç domuz gribi oldu. Ben salı gününe kadar ara verdim. Çok dikkat edin salgın varmış yine
Çok geçmiş olsun. Nasıl anladınız belirtileri neler?Çok sağol Miraç domuz gribi oldu. Ben salı gününe kadar ara verdim. Çok dikkat edin salgın varmış yine
Çok sağol Miraç domuz gribi oldu. Ben salı gününe kadar ara verdim. Çok dikkat edin salgın varmış yine
ay tuh canım Rabbim şifa versin inşAllahÇok sağol Miraç domuz gribi oldu. Ben salı gününe kadar ara verdim. Çok dikkat edin salgın varmış yine
Çok geçmiş olsunMerhaba, çocuğum hasta olduğu için hiç giremedim gelemedim buralara
Sabah klasik kahvaltı
Öğlen 1 muz birkaç ceviz
Akşam bir tb ekmek , ince fileto tavuk , iki adet kabak mucver
Su 1 litre anca olmustur
Chocolita
Fit mutlu anne
Çok geçmiş olsunÇok sağol Miraç domuz gribi oldu. Ben salı gününe kadar ara verdim. Çok dikkat edin salgın varmış yine
Yaa aman şu salginlarin biri bitiyor diğeri başlıyor. İns çabucak toplar canımÇok sağol Miraç domuz gribi oldu. Ben salı gününe kadar ara verdim. Çok dikkat edin salgın varmış yine
Geçmiş olsun canımMerhaba, çocuğum hasta olduğu için hiç giremedim gelemedim buralara
Sabah klasik kahvaltı
Öğlen 1 muz birkaç ceviz
Akşam bir tb ekmek , ince fileto tavuk , iki adet kabak mucver
Su 1 litre anca olmustur
Chocolita
Fit mutlu anne
Tamam canımKızlar ben 3 günlük izin istiyorum.
Yılbaşı için şehir dışına çıkıyorum.
Yaaa çok geçmiş olsun çokom![]()
Çok geçmiş olsun. Nasıl anladınız belirtileri neler?
çok geçmiş olsun canım, Allah şifasını versin![]()
Cok sağolunYaa aman şu salginlarin biri bitiyor diğeri başlıyor. İns çabucak toplar canım