Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bu cayi falan mi kessen sen acaba?

Bazi caylar insana hic iyi gelmiyor.

Ben bi ara biberiye cayi almistim, normalde migrene iyi gelir falan diyor ozelliklerinde. Ama bende o kadar çok bas agrisi yapmisti ki hasta gibiydim resmen.

Hic bilemiyorsun sende etkisi nasil ilacak. Bence kes bu ara sen bu tarz degisik aldigin urunleri.
Haklısın Alys Alys öyle yapacağım.
hibiskus çayının tiroid hastalarına iyi gelmediğini okumuş idim daha evvel, ona rağmen içmeye devam etmemem lazımdı.
Teşekkür ederim.:KK36:

Günaydın kızlar 🤗
Bu hafta full temizlik yaptım gündüzleri telefonu elime alamadım gece de yorgunluktan ellerim uyuştu pek bakamadım buralara bu hafta daha düzenli gelebilirim umarım regl yakın şiş hissediyorum aralıklı oruç iyi gelir dedim ama hala olduğum yerdeyim sanki yakın uyandım şişliğim biraz inince tartılırım

Kiz bahar temizligi zamani da degil, naptin sen oyle 😃

Haklısın Alys Alys öyle yapacağım.
hibiskus çayının tiroid hastalarına iyi gelmediğini okumuş idim daha evvel, ona rağmen içmeye devam etmemem lazımdı.
Teşekkür ederim.:KK36:

Ay direk kes o zaman,
Ben hastalik hastasi bir insan oldum 🤣 cok korkuyorum hastaliktan bu aralar. Iyi ol lutfen hemencecik 😘

Eklentiler

• IMG_2673.webp
    IMG_2673.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 34
Emegine saglik canim

delfinia delfinia rovans isterim 😅

Tebrikler 🤩
Teşekkür ederim.🤗 :KK200:
Alys Alys benim favorim sendin bu hafta,
gönlümden geçen birinci sendin.:KK19:
En kısa zamanda senin birinciliğini kutlayacağız, biliyorum.:KK5::KK200:
Hatta birlikte çalışmalara başlayalım hedeflerimize ulaşmak için. Benim de motivasyonum düşüyor tek başıma, hepbirlikte daha iyi olur.

Kızlar yiite Süpernova da yalnız kaldığı için gruplar yeniden güncellendi. Vücut kitle indeksine göre sıralama yaparak dağıldık. İlk sayfadan grubunuza bakabilirsiniz. Birazdan yüzdeleri de yazarım
Yalnız kaldım demi en sonunda 🤣
Nerdeymişim bakayım ben hemen😁

Kızlar yiite Süpernova da yalnız kaldığı için gruplar yeniden güncellendi. Vücut kitle indeksine göre sıralama yaparak dağıldık. İlk sayfadan grubunuza bakabilirsiniz. Birazdan yüzdeleri de yazarım
Hala tek görünüyorum. Gelsin 1000 kalorilik ödüller oluyor o zamanda 😍😍😍

Teşekkür ederim.🤗 :KK200:
Alys Alys benim favorim sendin bu hafta,
gönlümden geçen birinci sendin.:KK19:
En kısa zamanda senin birinciliğini kutlayacağız, biliyorum.:KK5::KK200:
Hatta birlikte çalışmalara başlayalım hedeflerimize ulaşmak için. Benim de motivasyonum düşüyor tek başıma, hepbirlikte daha iyi olur.

Aha sagol rakibem 😀

2 hafta izindeyim, 3. Haftanin safaginda bekle beni 😅

Aha sagol rakibem 😀

2 hafta izindeyim, 3. Haftanin safaginda bekle beni 😅
İyi tatiller canım 🤗:KK200: Şimdiden yeni yılın kutlu olsun, sağlıklı, mutlu bir yeni yıl dilerim Alys Alys :KK19: 🌺🙏🍀🧿 İyi tatiller.:KK68:
Ben de bu 2 hafta süresince D vitamini takviyelerimi alayım, enerji toplayayım.
Üçüncü haftanın şafağında görüşürüz rakibem :KK66:
:KK5: 🌸

Chocolita Chocolita bir şey soracağım, haftaya Pazartesi 1 Ocak'a ve yılbaşı gecesinin ertesine denk geliyor ya, eğer diğer arkadaşlar için de uygunsa bir seferlik olmak üzere bu hafta 31 Aralık, Pazar günü kilo bildirimi yapsak. Ne dersiniz?
Yılbaşı akşamı geç saate kadar birşeyler yiyeceğiz ya hepimiz, tartıda ödem ve artı olabilir. onun için böyle bir teklifte bulunayım istedim.🥰
Siz ve gruptaki diğer arkadaşlarım ne derler acaba?
Burada mı sorayım, özelden mi yazıp sorayım bilemedim. Sonra buraya yazayım dedim.

Son düzenleme:
Back
X