Bırakmıyorum buradayim ben asıl sen rahat bırak anlliyo musunbu seni ilgilendirmez artık bence ilgilendirmesin de. lütfen rahat bırak anlamıyor musun?
ben gereken her şeyi yaptım bence herkese de ulaştı. o yüzden dert etme sen.Sen ettigin bedduaların lafların aciklamasini yap sonra topigi terket rahat bırakırım.
İstersen buradaki kadınlara yazdığın mesajları herkese açık şekilde atmayayim buraya.
Burda yazilmisi varmis bxbxbsbO zaman Chocoya bedduları yazıp kızın canını sıkmayacaktın, bütün öfkeni ondan çıkarmayacaktın. Haksızdın ve diskalifiye olmuştun. Kimse seni keyfi bir biçimde atmadı topikten.
Sürekli ve her şeye bir bahanen vardı. Mayonez çok yiyorsun dedik, kalktın mayonezi yasakladınız diye ben de bir poşet şeker yedim dedin. İsim vermek yasak dedik inatla yasaklı yiyecek ismi verdin.
Ceza aldın, cezanı yerine getirmemek için elinden geleni yaptın. Zamanım yok yürüyüş cezasına dedin tamam dedik ama koşacağım telefonu yanıma almayacağım dedin. Aklımızla alay etmeye çalıştın. Telefonum 400 gram, taşıyamam dedin.
Kilo bildirimlerini zamanında yapmadın, telefonum yanımda değil dedin, çektim ama atacağım dedin, öyle dedin böyle dedin, ertesi günlere kadar fotoğraf atmadın. Hepimizi yıldırdın aslında ama kalktın bütün öfkeni Chocoya kustun, kızın canını sıktın, yetmedi başkalarına da mesaj atıp can sıktın.
Disiplin disiplin oleyyy diye geldiğin topikte kurallara uymamak için elinden geleni yaptın sen. Sen de biliyorsun zaten neyin ne olduğunu. Buradaki herkes de biliyor. Yönetim özellikle senin bizlere de mesaj atıp rahatsız etmeni engellememiz için boşuna uyarmadı bizi.
ben gereken her şeyi yaptım bence herkese de ulaştı. o yüzden dert etme sen.
Bu mesajı ciddi yazdın mıbu seni ilgilendirmez artık bence ilgilendirmesin de. lütfen rahat bırak anlamıyor musun?
Ben shinenin topigine gidip rahat bırakmadım ya yazar tabii agxggxhxhcBu mesajı ciddi yazdın mı
Cemos gitti kosayim demis. Demek aylardir gelip gidip bakiyo sen var misin diyeDiyeti bıraktım zannetmiş agzgxghxhx
Destek derkenhatalarım olmuş olabilir ama kimin olmadı ki. diskalifiye edilecek bir şey yapmadığımı biliyorum biliyorsunuz ya bunu herkes biliyor bence. hatalarımı tartıışmaya da gelmemiştim dediğim gibi niyetim iyiydi. ricada bulundum mümkünse dedim. senle de bir sorunum yoktu benim. hatta chocodan sonra bana da en destek çıkan sendin o zamanlar bunu da biliyorum. teşekkürler yani en azından ben bunu hissetmiştim
Valla 5 kere okudum yanlış mı anlıyorum diyeBen shinenin topigine gidip rahat bırakmadım ya yazar tabii agxggxhxhc
cemoos ne kadar yakıştı sana insanların mesajlarını paylaşmak.Eki Görüntüle 3354305
Bu kadının ne suçu vardi aynısıni görün falan demişsin
Kaldı ki kendisi hala bi topikte aktif diyet yapıyor.
Demek ki neymiş sen hak etmişsin
Birde insanları taciz etmişsin
ısrar etmedim choco ricada bulunmuştum. sonra cemoos gelip benle tartışmaya başladı. olay bundan ibaret.S shinelikeadiamond accesin dediği gibi bir sürü diyet topigi var. Burada olmadı, belki çıkardığın dersler olmuştur neden sıfırdan başka bir yerde başlamıyorsun? Ben bu kadar sorun yaşadığım yere mayonez sponsoru bulsam dönmem. Sendeki bu takıntı ısrar kiyamet niye
Sadece benim yüzümden atilmadin sen ya anla artık.cemoos ne kadar yakıştı sana insanların mesajlarını paylaşmak.delfinia da kabul etmişti ki haksızca diskalifiye edilmiştim o yüzden zaten kendisi bana ilk mesaj atmıştı. ben de paylaşabilirim bunları ama istemiyorum yani bunlar özel konuşmalar. delfiniayla baya konuşmamız oldu. neyse benim amacım alt etmek falan değil kimseyi. kendisi gerçekten çok iyi bir insan. benim duygusal dönemimde yazdığım bir şey. maalesef gerçekten yıpratıcı ve üzücü olmuştu benim için bu haksızlık ve sadece senin yüzünden gruptan atılmam. daha ne kadar çirkinleşeceksin aceba cemoos? niye tek silahın sürekli kışkırtmak? daha ne diyeyim sana ben lafın bittiği yer..
Hxhxhhxhxhxgx yahu bxbxbxbS shinelikeadiamond accesin dediği gibi bir sürü diyet topigi var. Burada olmadı, belki çıkardığın dersler olmuştur neden sıfırdan başka bir yerde başlamıyorsun? Ben bu kadar sorun yaşadığım yere mayonez sponsoru bulsam dönmem. Sendeki bu takıntı ısrar kiyamet niye
2 gece chocaya neden sardin mesaj üzerine mesaj attin geri dönmek için.ısrar etmedim choco ricada bulunmuştum. sonra cemoos gelip benle tartışmaya başladı. olay bundan ibaret.
benim yanımda herkesle hakkımda konuşöman burada zaten ne kafdar zayıf argümanın olduğunun kanıtı. bmöyle şeylere başvuruyorsun hala. zaten dediğim gibi amacım sen değildin burada sen yine geldin tartışmak için. rahat bırak daha anlamlı şeyler tartış düşün. sana da iyi gelir herkese de iyi gelir.Hayır ne zannediyordu ki ben cemoosa ağzıma geleni söylerim ne de olsa gitti,herkes bana kucak açar falan mı agxhxhhxhx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?