Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Burda yazilmisi varmis bxbxbsb

ben gereken her şeyi yaptım bence herkese de ulaştı. o yüzden dert etme sen.

Bu kadının ne suçu vardi aynısıni görün falan demişsin
Kaldı ki kendisi hala bi topikte aktif diyet yapıyor.
Demek ki neymiş sen hak etmişsin
Birde insanları taciz etmişsin

Bak shine senin yazdıklarının hepsinin SS var bende.
Boşuna buradan yürüme.
Sen hakaret ettin,sen beddua ettin,sen insanları taciz ettin,sen arkadan konuştun herşeyi sen yaptın.
Tabii ki kurallara uymayan ve herkesin huzurunu bozan şuan olduğu gibi seni diskalifiye edecektim ne yapacaktım.
Şuan bile ben olmasam bekleyeceksin alsınlar seni diye agxgxghxhc
Resmen takip edip gitmemi beklemissin ama çok beklersin daha.

Birde mavisacli kız konusu var.
Yöneticilere de ulaştık bu konuda.
Başkasinin adı kullanılarak bı hesap açılmış,grup kurulmuş kovulmuş bir hesap istersen bu hesabın detaylarını da konuşalım shine.

Destek derken

Eki Görüntüle 3354305

Bu kadının ne suçu vardi aynısıni görün falan demişsin
Kaldı ki kendisi hala bi topikte aktif diyet yapıyor.
Demek ki neymiş sen hak etmişsin
Birde insanları taciz etmişsin
cemoos ne kadar yakıştı sana insanların mesajlarını paylaşmak. delfinia da kabul etmişti ki haksızca diskalifiye edilmiştim o yüzden zaten kendisi bana ilk mesaj atmıştı. ben de paylaşabilirim bunları ama istemiyorum yani bunlar özel konuşmalar. delfiniayla baya konuşmamız oldu. neyse benim amacım alt etmek falan değil kimseyi. kendisi gerçekten çok iyi bir insan. benim duygusal dönemimde yazdığım bir şey. maalesef gerçekten yıpratıcı ve üzücü olmuştu benim için bu haksızlık ve sadece senin yüzünden gruptan atılmam. daha ne kadar çirkinleşeceksin aceba cemoos? niye tek silahın sürekli kışkırtmak? daha ne diyeyim sana ben lafın bittiği yer..

Hayır ne zannediyordu ki ben cemoosa ağzıma geleni söylerim ne de olsa gitti,herkes bana kucak açar falan mı agxhxhhxhx

ısrar etmedim choco ricada bulunmuştum. sonra cemoos gelip benle tartışmaya başladı. olay bundan ibaret.

Sadece benim yüzümden atilmadin sen ya anla artık.
Kurallara uymadin hiç uyamadin,ben seni istemedim ki 3-5 kişi daha istemedi ve kovuldun.
Senin yazdiklsrin yaptiklarin yzuunden ben cirkinlesmem yazmasaydin.
Kiskirtmiyorum yaptıklarının sonucunu sana soruyorum ama cevap bile veremiyorsun .
Arkamdan konuşması kolaydı şimdi cevap ver işte.

Hxhxhhxhxhxgx yahu bxbxbxb

ısrar etmedim choco ricada bulunmuştum. sonra cemoos gelip benle tartışmaya başladı. olay bundan ibaret.
2 gece chocaya neden sardin mesaj üzerine mesaj attin geri dönmek için.
Yahu ben de sana yazdım geri mi alacaksın diye sordun hayır dedim hayırliyor musun yoksa SS atayım mi gzgxgcycy

Hic yüzleşme olmadı S shinelikeadiamond tabi ki bu yaşanacakti. Tek taraflı bir olay oldu sonra yönetime bıraktık, onların söylediği şekilde bir yol izledik. Buraya da gelip yazarsan cemos da hakkını savunacak tabi ki

Hayır ne zannediyordu ki ben cemoosa ağzıma geleni söylerim ne de olsa gitti,herkes bana kucak açar falan mı agxhxhhxhx
benim yanımda herkesle hakkımda konuşöman burada zaten ne kafdar zayıf argümanın olduğunun kanıtı. bmöyle şeylere başvuruyorsun hala. zaten dediğim gibi amacım sen değildin burada sen yine geldin tartışmak için. rahat bırak daha anlamlı şeyler tartış düşün. sana da iyi gelir herkese de iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…