Görünüşe aldanma bir o kadar da yerin altında var
Günaydın minigimGünaydın
Günler kısa canım çok zorlayacağını düşünmedim bakalım olmazsa yarın için sahur yaparımÇok zorlanirsin canım ya keşke sahur yapsaydin
Kayısı çayı içtin mi kabızlığa belki iyi gelir
Allah kabul etsin canım benimGünler kısa canım çok zorlayacağını düşünmedim bakalım olmazsa yarın için sahur yaparım
Kayısı yedim akşam çay fayda etmedi çok inciri zeytinyağı ile bekletirim belki bi de onu denerimÇok zorlanirsin canım ya keşke sahur yapsaydin
Kayısı çayı içtin mi kabızlığa belki iyi gelir
Saol canım amin inşAllahAllah kabul etsin canım benim
Birde bugün ki diyet dışı cezan eklendi başka yapma bari alys uyarı Alcan
Yok ise gidecegim 2,5 saat sonra. Sonra 4 gun evdeyimEvdesin bugun dimi
Yakinda ulkeden atilacaz kizim kosarakmi gidecen tryekosuya basladim, gun gelir lazim olur
Aman tum avrupa oyle degil miYakinda ulkeden atilacaz kizim kosarakmi gidecen trye
Mercimek köftesi,havuc tarator,dereotlu pogaca yapabilirsin tam buğday unundan veya siyez unundan sende yemek istiyorsan şehriye salatası olabilirKızlar misafir alicam 2 güne.
Bana menü lazım hem güzel olsun hem ben yiyebileyim
İlk aklima kısır yada patates salatası geldi.
Ama 3-4 çeşit yapılması lazım ne yapayım ya
Kuskus, sehriye, bulgur salatası olabilir tatlı bence sütlü biseyler yapabilirsin başka aklima bisey gelmediKızlar misafir alicam 2 güne.
Bana menü lazım hem güzel olsun hem ben yiyebileyim
İlk aklima kısır yada patates salatası geldi.
Ama 3-4 çeşit yapılması lazım ne yapayım ya
Çok güzel görünüyor eline sağlık bayıldımAy yeminle iş bitmiyo mutfak işi hele offf tüm evi toparla süpür makineyr camasir bulaşık attim onlat yerlesecek serilecek daha bi de aksam yemegi isi var salonda erişte seriliydi kuruması için onları topladım ama bi erzak kabı almam gerek sanırim büyüklerden bi renk daha yapacağım baya oldu akşam kabagık vardı eger kötü olmadıysa onu yapacağım çorba istiyo canım ne yapsam acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?