• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kızlar misafir alicam 2 güne.
Bana menü lazım hem güzel olsun hem ben yiyebileyim 🙈
İlk aklima kısır yada patates salatası geldi.
Ama 3-4 çeşit yapılması lazım ne yapayım ya 🤦
Mercimek köftesi,havuc tarator,dereotlu pogaca yapabilirsin tam buğday unundan veya siyez unundan sende yemek istiyorsan şehriye salatası olabilir 🙈canım çekti 😅

Kızlar misafir alicam 2 güne.
Bana menü lazım hem güzel olsun hem ben yiyebileyim 🙈
İlk aklima kısır yada patates salatası geldi.
Ama 3-4 çeşit yapılması lazım ne yapayım ya 🤦
Kuskus, sehriye, bulgur salatası olabilir tatlı bence sütlü biseyler yapabilirsin başka aklima bisey gelmedi 😁

Ay yeminle iş bitmiyo mutfak işi hele offf tüm evi toparla süpür makineyr camasir bulaşık attim onlat yerlesecek serilecek daha bi de aksam yemegi isi var salonda erişte seriliydi kuruması için onları topladım ama bi erzak kabı almam gerek sanırim büyüklerden bi renk daha yapacağım baya oldu akşam kabagık vardı eger kötü olmadıysa onu yapacağım çorba istiyo canım ne yapsam acaba ya

Eklentiler

• IMG_20231123_150603.webp
    IMG_20231123_150603.webp
    89,7 KB · Görüntüleme: 33
Ay yeminle iş bitmiyo mutfak işi hele offf tüm evi toparla süpür makineyr camasir bulaşık attim onlat yerlesecek serilecek daha bi de aksam yemegi isi var salonda erişte seriliydi kuruması için onları topladım ama bi erzak kabı almam gerek sanırim büyüklerden bi renk daha yapacağım baya oldu akşam kabagık vardı eger kötü olmadıysa onu yapacağım çorba istiyo canım ne yapsam acaba ya
Çok güzel görünüyor eline sağlık bayıldım 😍

Back
X