Mercimek köftesi ve dereotlu poğaça bence mantıklı.Mercimek köftesi,havuc tarator,dereotlu pogaca yapabilirsin tam buğday unundan veya siyez unundan sende yemek istiyorsan şehriye salatası olabilircanım çekti
saol canımÇok güzel görünüyor eline sağlık bayıldım
Ne güzel gorunuyor renk renk.Ay yeminle iş bitmiyo mutfak işi hele offf tüm evi toparla süpür makineyr camasir bulaşık attim onlat yerlesecek serilecek daha bi de aksam yemegi isi var salonda erişte seriliydi kuruması için onları topladım ama bi erzak kabı almam gerek sanırim büyüklerden bi renk daha yapacağım baya oldu akşam kabagık vardı eger kötü olmadıysa onu yapacağım çorba istiyo canım ne yapsam acaba ya
Aynen ya bende bayıldım pişince renkleri biraz degisiyo ama bu hali süperNe güzel gorunuyor renk renk.
Kızlar misafir alicam 2 güne.
Bana menü lazım hem güzel olsun hem ben yiyebileyim
İlk aklima kısır yada patates salatası geldi.
Ama 3-4 çeşit yapılması lazım ne yapayım ya
Ay yeminle iş bitmiyo mutfak işi hele offf tüm evi toparla süpür makineyr camasir bulaşık attim onlat yerlesecek serilecek daha bi de aksam yemegi isi var salonda erişte seriliydi kuruması için onları topladım ama bi erzak kabı almam gerek sanırim büyüklerden bi renk daha yapacağım baya oldu akşam kabagık vardı eger kötü olmadıysa onu yapacağım çorba istiyo canım ne yapsam acaba ya
tarif yazmistim ammaaMercimek köftesi ve dereotlu poğaça bence mantıklı.
Tam buğday unundan denemedim nasıl oluyor güzel mi
Fırında mücver geldi aklıma.Kızlar misafir alicam 2 güne.
Bende denemedim hicMercimek köftesi ve dereotlu poğaça bence mantıklı.
Yeşil mercimek salatasıKızlar misafir alicam 2 güne.
Bu hafta daha az yiyorum ekmek de de öyleyim inanıyorum cezamla birlikte iyi eksi alacağım:)Günaydın minigimBu hafta kır zincirlerini 85 gör yaza minicik ol sana güveniyorum yaparsin aslanım
Siyez unu ,çavdar, tambugday ne bulduysa aldık sağlıklı beslenecegiz diye ev halkı siyezi sevmediMercimek köftesi ve dereotlu poğaça bence mantıklı.
Geçmişte bir diyetisyen siyez ekmeği yememi önermişti.Siyez unu ,çavdar, tambugday ne bulduysa aldık sağlıklı beslenecegiz diye ev halkı siyezi sevmedi
Bende tam buğdayı daha çok sevdim.Geçmişte bir diyetisyen siyez ekmeği yememi önermişti.
Siyez ekmeğinin tadı biraz farklı gelmişti bana da, sonra tam buğday ekmeğine döndüm.
Evet çok farklı..evde çocuklar tam buğday ve kepekli yiyorlar ama onu kimse sevmedi .bugün bitirdim artık şükür daha da almam yada tam buğday ile karıştırır ama çok tok tutuyor dolu dolu bir ekmek oluyorGeçmişte bir diyetisyen siyez ekmeği yememi önermişti.
Siyez ekmeğinin tadı biraz farklı gelmişti bana da, sonra tam buğday ekmeğine döndüm.
çok güzelAksama mantar sote yapicam.
Azıcık tavuk varmış dolapta çıkarttım.
Yanına biraz bulgur pilavı belki biraz salata cacık yeter.
Evet haklısın, çok tok tutuyor.Evet çok farklı..evde çocuklar tam buğday ve kepekli yiyorlar ama onu kimse sevmedi .bugün bitirdim artık şükür daha da almam yada tam buğday ile karıştırır ama çok tok tutuyor dolu dolu bir ekmek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?