Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Mercimek köftesi,havuc tarator,dereotlu pogaca yapabilirsin tam buğday unundan veya siyez unundan sende yemek istiyorsan şehriye salatası olabilir canım çekti
Mercimek köftesi ve dereotlu poğaça bence mantıklı.
Tam buğday unundan denemedim nasıl oluyor güzel mi

Ne güzel gorunuyor renk renk.

Kızlar misafir alicam 2 güne.
Bana menü lazım hem güzel olsun hem ben yiyebileyim
İlk aklima kısır yada patates salatası geldi.
Ama 3-4 çeşit yapılması lazım ne yapayım ya

gun menusu gibi mi lazim,

ben piyaz cok severim :)

kisir ve patates salatasi da cok iyi.

tam bugday unlu minik pogaca yapabilirsin, peynir falan da eklersen bence minik bir tane diyete uygu oluyor, proteinli oluyor, eskiden hesaplamistim kalorisini de simdi aklimda degil ama.

tatli olarak da sutlu irmik tatlisi yap, ay o da benim favorim, sende ceviz bol, cevizle suslersin, dadindan yenmez.

Kalorisi yine yuksek olur boyle bir menunun ama o gun 2 ogun yaparsan dengelemis olursun.

cok guzel olmus, eline saglik.

ben de eristeli yesil mercimek corbasi yapicam aksama.

Günaydın minigim Bu hafta kır zincirlerini 85 gör yaza minicik ol sana güveniyorum yaparsin aslanım
Bu hafta daha az yiyorum ekmek de de öyleyim inanıyorum cezamla birlikte iyi eksi alacağım:)

Siyez unu ,çavdar, tambugday ne bulduysa aldık sağlıklı beslenecegiz diye ev halkı siyezi sevmedi
Geçmişte bir diyetisyen siyez ekmeği yememi önermişti.
Siyez ekmeğinin tadı biraz farklı gelmişti bana da, sonra tam buğday ekmeğine döndüm.

Geçmişte bir diyetisyen siyez ekmeği yememi önermişti.
Siyez ekmeğinin tadı biraz farklı gelmişti bana da, sonra tam buğday ekmeğine döndüm.
Evet çok farklı..evde çocuklar tam buğday ve kepekli yiyorlar ama onu kimse sevmedi .bugün bitirdim artık şükür daha da almam yada tam buğday ile karıştırır ama çok tok tutuyor dolu dolu bir ekmek oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…