Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lifli şeyler tüketmezsem veya az su içersem kabızlık oluyor bende.Kızlar bişey sorcam afedersiniz diyette sizdede kabızlık oluyormu
Ben çok kötü oluyorrum yaa denerim umarım işe yararLifli şeyler tüketmezsem veya az su içersem kabızlık oluyor bende.
Dün okudum, kuru erik de çok iyiymiş, kayısı gibi.
Salatayı az tüketiyorum,belki onu eklersem daha iyi olur diye düşündüm geçen gün
HuMIsma
Kefir de iyi geliyormuş.
![]()
Limonlu su da iyi gelirmiş. Şöyle bir yazı okudumBen çok kötü oluyorrum yaa denerim umarım işe yarar
Katı beslenirsem kabız oluyorum. Ekmek tüketmeyip çorba salata yoğurt ve bol su. Delfinin dediği gibi kayısı limonlu ılık su.Kızlar bişey sorcam afedersiniz diyette sizdede kabızlık oluyormu
Limonlu su içiyorum ekmek hiç tuketmiyorum kepekli olmadığı sürece zeytin yağı tuketirim ama aynı geçmiyorLimonlu su da iyi gelirmiş. Şöyle bir yazı okudumHuMIsma
"Sabahları limonlu su içmek kabızlık gibi bağırsak problemlerinin giderilmesinde etkilidir. Bu suyun sıcak veya ılık olarak tercih edilmesi sindirim sisteminin hareketlerini düzenleyerek gün içinde etkili bir rahatlık sağlar. Sindirim sisteminin düzenlenmesi tüketilen yiyeceklerin sindirilmesini kolaylaştırır."
Diyette evet kabızlık yaşıyorum dönem dönem ama çözüm yolunu buldum. Günde en az 1 porsiyon salata tüket. Lifli gıdaları eksik etme. Hani kabak yulaf hurma kuru kayısı gibi . En az 2,5 litre su iç . Akşam öğününe 1 kase yoğurt ekle. Bi de yürüyüş.Böyle giderse verdiğim iki kiloyu geri alırım üstünde kilo alırım 4x4 arabası gibi geçinir giderim
Ay düşünsene iki ay yapsak istedigimiz kilodayizBenimde bir arkadaşım tek öğün beslendi ayda 10 kilo verdi kız. Yıllardır aynı şeyi söylüyor bana. Bir kere yürürlüğe sokamadım
Özür ya
Canim bir tatlı kasigi keten tohumunu geceden Ögüt bir kase yogurt icinde dolaba koy , sabah ac karnina ye. Taze taze ögüt ama biraz fazla cekip bir kac gun buzdolabinda tutabilirsin. Bir de hindistancevizi yagi kabizliga iyi gelir ve bagirsak duvarini da onarirBöyle giderse verdiğim iki kiloyu geri alırım üstünde kilo alırım 4x4 arabası gibi geçinir giderim