ön yıkamasına bir çay bardağı koyuyorsun bembeyaz oluyor harika bişi
şu aspirin dediğiniz fıs fıs a101 de satılan değil mi :44::44:
aynen canım a101 dede var başka yerlerdede var ama çok güzel oluyor.birde güldal var oda a101 de onuda mutfak dolabına sıkıyorum 10dk bekletip siliyorum yag falan kalmıyor.mutfak fayanslarınada iyi oluyor deneyin bence
kesinlikle deneyeceğim. Bir daha da perde alırsam kesinlikle ekru, krem, bej falan almayacağım
beyaz alacağım gıcık temizliği belli etmiyor ona sinir oluyorum
hem fıs fıs hem de sıvı şekilde iki türlüsü de var bende.
Ama perdelere denemedim.
Kızlar halılara deneyen var mı ?
sirkeyi ben genel her temizlikte kullanıyorum özellikle yeşilleri yıkarken,çelik tencerelerime,bulaşık makinasına,arada çamaşır makinasına mutlaka koyarımmm
evet sirkeyi bende yerleri silerken koyuyorum önce yüzey temizleyiciyle siliyorum cmtesi,pazarda sirkeli suyla siliyorum hem sünnet hemde beladan büyüden koruyor kapı eşiklerini falan siliyorum
evet güldalı biliyorum o bimde satılıyor ama aspirini de deneyeceğimm onun kokusuda çok keskin yaa
temizlik yapıcaz diye kimyasal olup çıkıcazz :)
temizlik yapasım geldi kızlarr :)
halılarada denedim lekenin üzerine püskürt 2dk beklet sert bir bezle sil harika çıkarıyor
o değilde aspirin reklamı yaptım şaka maka sponsor olsalardı bari:)))
bende yerler de ve bulaşık makinasında kullanıyorum
bir de bir şey söyleyeceğim ama gülmeyin
kullandığım saç kreminin içine de koydum
Ama inanın kokmuyor ki benim saçlarım hem çok gür hem kalın telli hem de uzun
hiç boya olmadığı için saçlarımda parlaklık vermesi için içine bir kapak kadar elma
sirkesi koydum
Kızlar hafta sonu yaptıpğımız işleri her pazartesi buraya yazalımmı hem işdaha geliriz hemde fikir alışverişi yaparız olur mu
aynen canım a101 dede var başka yerlerdede var ama çok güzel oluyor.birde güldal var oda a101 de onuda mutfak dolabına sıkıyorum 10dk bekletip siliyorum yag falan kalmıyor.mutfak fayanslarınada iyi oluyor deneyin bence
kızlar hafta sonu yaptıpğımız işleri her pazartesi buraya yazalımmı hem işdaha geliriz hemde fikir alışverişi yaparız olur mu
Kızlar hafta sonu yaptıpğımız işleri her pazartesi buraya yazalımmı hem işdaha geliriz hemde fikir alışverişi yaparız olur mu
hiç duymadım daha önce ama olabilir canm neden olmasın parlaklık verir
bende sandımkiiii içtiğimizzzz aspirin:)))az daha kullanacaktımmmm bakkk
oh negüzel
fikir alış verişi yapıyoruzzzzz
bilmediklerimiz öğreniyoruz
bu arada boemm yine yoğun herhaldeeeee
olur dermişimmmmmmmm ben ne iş yapıyorum düşüneyim birrrr
şaka şaka yalnız ev süpürme işi eşimde. Ben silme ve toz alma işlerini yapıyorum son zamanlarda
bir de benim koca diyor bak alalım sana bir yardımcı (ukraynalı falan) yapsın işleri sende rahatça
çocukla ilgilen. Tabiii canım arada sana da baksınnnnn bence sakıncası yok diyorum canıma minnet
bende yerler de ve bulaşık makinasında kullanıyorum
bir de bir şey söyleyeceğim ama gülmeyin
kullandığım saç kreminin içine de koydum
ama inanın kokmuyor ki benim saçlarım hem çok gür hem kalın telli hem de uzun
hiç boya olmadığı için saçlarımda parlaklık vermesi için içine bir kapak kadar elma
sirkesi koydum
kısss onlar varya
işlerine çok sadıklar ama
ötekini bilememe
kocayı baştan çıkarma işini
olur dermişimmmmmmmm ben ne iş yapıyorum düşüneyim birrrr
şaka şaka yalnız ev süpürme işi eşimde. ben silme ve toz alma işlerini yapıyorum son zamanlarda
bir de benim koca diyor bak alalım sana bir yardımcı (ukraynalı falan) yapsın işleri sende rahatça
çocukla ilgilen. tabiii canım arada sana da baksınnnnn bence sakıncası yok diyorum canıma minnet