Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ön yıkamasına bir çay bardağı koyuyorsun bembeyaz oluyor harika bişi

kesinlikle deneyeceğim. bir daha da perde alırsam kesinlikle ekru, krem, bej falan almayacağım
beyaz alacağım gıcık temizliği belli etmiyor ona sinir oluyorum

şu aspirin dediğiniz fıs fıs a101 de satılan değil mi :44::44:

hem fıs fıs hem de sıvı şekilde iki türlüsü de var bende.

ama perdelere denemedim.

kızlar halılara deneyen var mı ?

aynen canım a101 dede var başka yerlerdede var ama çok güzel oluyor.birde güldal var oda a101 de onuda mutfak dolabına sıkıyorum 10dk bekletip siliyorum yag falan kalmıyor.mutfak fayanslarınada iyi oluyor deneyin bence

evet güldalı biliyorum o bimde satılıyor ama aspirini de deneyeceğimm onun kokusuda çok keskin yaa

temizlik yapıcaz diye kimyasal olup çıkıcazz :)

temizlik yapasım geldi kızlarr :)

halılarada denedim lekenin üzerine püskürt 2dk beklet sert bir bezle sil harika çıkarıyor
o değilde aspirin reklamı yaptım şaka maka sponsor olsalardı bari:)))

sirkeyi ben genel her temizlikte kullanıyorum özellikle yeşilleri yıkarken,çelik tencerelerime,bulaşık makinasına,arada çamaşır makinasına mutlaka koyarımmm

evet sirkeyi bende yerleri silerken koyuyorum önce yüzey temizleyiciyle siliyorum cmtesi,pazarda sirkeli suyla siliyorum hem sünnet hemde beladan büyüden koruyor kapı eşiklerini falan siliyorum

bende yerler de ve bulaşık makinasında kullanıyorum

bir de bir şey söyleyeceğim ama gülmeyin

kullandığım saç kreminin içine de koydum

ama inanın kokmuyor ki benim saçlarım hem çok gür hem kalın telli hem de uzun

hiç boya olmadığı için saçlarımda parlaklık vermesi için içine bir kapak kadar elma

sirkesi koydum

Kızlar hafta sonu yaptıpğımız işleri her pazartesi buraya yazalımmı hem işdaha geliriz hemde fikir alışverişi yaparız olur mu

evet güldalı biliyorum o bimde satılıyor ama aspirini de deneyeceğimm onun kokusuda çok keskin yaa

temizlik yapıcaz diye kimyasal olup çıkıcazz :)

temizlik yapasım geldi kızlarr :)

güldalı bilmiyordum hemen edinmem lazım.

benim kilerimde bir dolabım var amannnnn

yok yok deterjan olarak eşimle her seferinde

bu yüzden kavga ederiz markette

halılarada denedim lekenin üzerine püskürt 2dk beklet sert bir bezle sil harika çıkarıyor
o değilde aspirin reklamı yaptım şaka maka sponsor olsalardı bari:)))

keşke olsunlar tabiii. şaka bir tarafa mutfaktaki halıya pekmez döküldü neyle sildiysem izi geçmedi
sinir etti beni. akşam deneyeyim bunu

hiç duymadım daha önce ama olabilir canm neden olmasın parlaklık verir

Kızlar hafta sonu yaptıpğımız işleri her pazartesi buraya yazalımmı hem işdaha geliriz hemde fikir alışverişi yaparız olur mu

olur dermişimmmmmmmm ben ne iş yapıyorum düşüneyim birrrr

şaka şaka yalnız ev süpürme işi eşimde. ben silme ve toz alma işlerini yapıyorum son zamanlarda

bir de benim koca diyor bak alalım sana bir yardımcı (ukraynalı falan) yapsın işleri sende rahatça

çocukla ilgilen. tabiii canım arada sana da baksınnnnn bence sakıncası yok diyorum canıma minnet

aynen canım a101 dede var başka yerlerdede var ama çok güzel oluyor.birde güldal var oda a101 de onuda mutfak dolabına sıkıyorum 10dk bekletip siliyorum yag falan kalmıyor.mutfak fayanslarınada iyi oluyor deneyin bence

bende sandımkiiii içtiğimizzzz aspirin:)))az daha kullanacaktımmmm bakkk

hiç duymadım daha önce ama olabilir canm neden olmasın parlaklık verir

bende sanırım kk da bir yerde okumuştum onun için yapıyorum parlaklık var mı bilmiyorum

ama kimyasal birşeyler kullanıp saçlarımı yıpratmaktansa böylesi en azından içime siniyor

kısss onlar varya
işlerine çok sadıklar ama
ötekini bilememe
kocayı baştan çıkarma işini

ohhh maşalllah

ama her derde deva aslında

ben çocuğun oyuncaklarını sirkeyle siliyorum bazen

kısss onlar varya
işlerine çok sadıklar ama
ötekini bilememe
kocayı baştan çıkarma işini

ahahahahaaa amann benim koca alem

benimle kafa buluyor işte biraz kızdırıyor biraz eğleniyor kendince

ama işlerine sadık kısmına katılıyorum

alsın işte yardımcı ne güzel

ama şöyle yaşlıca birini alın :)

turist modu olmasın lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…