benim oğlan da az büyüsün hemen toz bezini vereceğim elinee :)
çekirdekten yetiştirmek lazımm
kıssss
niye öle diyon zati yapası yok
Tamamen boşlar işleri
her işimiz zati acelee
bende ütüyü hiç biriktirmemeye calışırım . camasırlar kurur kurumaz hemen hepsini ütüler ,yerlestiririm .ama pandanın gömlekleri cogu zaman ütülemem ,ütüye veriorum . amaaa bu aralar özellikle düstükten sonra kayınvalide tüm camasırları yıkamıs ütülemis asmıs ,evide temizletmis . sanırım ütüyle biraz vedalaşıcaaaam
myheart bak tecrübe konuşuyor
evet canım tecrübelerinizden yararlanıyorum zaten
:) k.k kurtarıcım olacak
benim oğluşda takıntılı düzeni var,sabah kalktımı mutlaka battaniyesi katlanacak,ayakkabılar düzgün sıralanacak,kalemleri kutuya ucu yukarda yerleşecek,çamaşırını ortalıkta görürse katlattılır mutlaka.
bende annem olmadan genelede ana yemeğimi bir gün önceden yapardım,ütü çamaşır yıkama tuvalet banyo mutlaka hafta içi,cumadan yapabilrsemde evi süpürürüm pazar süpür sil toz alll hoooppp bitti,,,yılbaşından sonra eski düzen beni bekliyor
onları yapıyorsa
ötekileri de yapar takma
ben de oyuuncaklardan başlatmıştım işe
hatta bir gün toplamadı
aldım koca bir çöp torbası doldurdum doğru çöpe
oymuş birdaha dağınık bırakmaz
bıraktığı an yeri çöp kovası
oohhhhhh
gel keyfim gelllllll
aslında en güzel çamaşır toplandığı zaman
hemen yerleştir ütülencekleri ütüle
ben ütülemezsem bile asarım en azında daha fazla kıvrışmazzzz
eğer sormluluk vermezsen
sonrasında çok zorr oluyor
benim oğlum kurallara uyar
ama annaesine gitti mi
ipten boşanmış dana gibi olur
kadıncaza istediğini yaptırır
o da annemin hatası yüz verme dedikçe olsun bişi olmaz derdi
gerçi annem memnun
oh maşallah bize
ev işlerini de bitirdikkkkkkkkkkkkk
canım zaten düzenin varmış ilk hafta zor olabilir ama sonra zaten alışkanlık devam edersin.
Bak ya taktik hep aynı. Bende de öyle bir defa gözünün önünde yaptım
o gün bugündür asla bırakmaz seninki gibi bırakırsa yeri çöp kovası bende de
hamarat hatun seni
katılıyorum tamamen sorumlulukla alakalı.
Bizimki de ananeye gidince ne ayakkabısını çıkarır giyer ne de kendi başına tuvalete gider
herşeyi anane yapacak.
Ahaahahahahahahaaaaaaaa kız lafta bitirdik hani gerçekte çektik kapıyı çıktık sabah
ne ala
az olsa konuşarakta bitirdik
bu da bir işşşşşşşş
benimde perdelerim acayip islenmiş oturma odasının kanepeleri de berbat durumda cuma günü silsem sabaha kadar kurur herhalde.perdelrin ön yıkamasına aspirin kullanıyorum kızlar siz ne yapıyorsunuz kanepeyi silerkende aspirin kullanıyorum baya çıkarıyor
benimde perdelerim acayip islenmiş oturma odasının kanepeleri de berbat durumda cuma günü silsem sabaha kadar kurur herhalde.perdelrin ön yıkamasına aspirin kullanıyorum kızlar siz ne yapıyorsunuz kanepeyi silerkende aspirin kullanıyorum baya çıkarıyor
eğer sormluluk vermezsen
sonrasında çok zorr oluyor
benim oğlum kurallara uyar
ama annaesine gitti mi
ipten boşanmış dana gibi olur
kadıncaza istediğini yaptırır
o da annemin hatası yüz verme dedikçe olsun bişi olmaz derdi
gerçi annem memnun
kız bunu iyi öyledin. Bende deneyeyim bakiyim perdelerde aspirini onu denememiştim
kanepeler leke ve kir tutmaz kumaştan o yüzden pek sorun olmuyor ama perdelere lazım
aspirini deneyeceğimmm hiç denemedim oturma odası kanepelerim de lekeler var,bende arap sabunu ,loc kullanıyorum kanepelere,perdeye farklı bir şey kullanmıyorummm deterjan yumuşatıcı dışında
benim de aynı durumlarım var geçen perdeleri yıkamıştım ama
salonu bıraktımm
maalesef perdelerim konsolu arkasında kalıyor
onu da çek falan çok zor bide perdeyi yıkadıktan sonra asması da var
neyse sadede geleyimm
benim koltuk takımı krem rengi
felaket kir gösteriyor oğlanda maşaallh alıyor tükenmez kalemi karakalem çalışması gibi
koslalar domestolar denedim çıkmadı
bende sirke kullandım pırıl pırıl oldu
bu aralar yine silmem gerekiyor ama
ön yıkamasına bir çay bardağı koyuyorsun bembeyaz oluyor harika bişi
şu aspirin dediğiniz fıs fıs a101 de satılan değil mi :44::44:
sirkeyi ben genel her temizlikte kullanıyorum özellikle yeşilleri yıkarken,çelik tencerelerime,bulaşık makinasına,arada çamaşır makinasına mutlaka koyarımmm
sirkeyi ben genel her temizlikte kullanıyorum özellikle yeşilleri yıkarken,çelik tencerelerime,bulaşık makinasına,arada çamaşır makinasına mutlaka koyarımmm