Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

benim oğlan da az büyüsün hemen toz bezini vereceğim elinee :)

çekirdekten yetiştirmek lazımm

eğer sormluluk vermezsen
sonrasında çok zorr oluyor

benim oğlum kurallara uyar

ama annaesine gitti mi
ipten boşanmış dana gibi olur
kadıncaza istediğini yaptırır
o da annemin hatası yüz verme dedikçe olsun bişi olmaz derdi
gerçi annem memnun

kıssss
niye öle diyon zati yapası yok
Tamamen boşlar işleri

her işimiz zati acelee

ondan diyorum ya hep acelemiz var bizim bu yüzden
aciller önce diğerleri zamanı gelince bazılarını da boşverrrrrrrrrr

oyy oyyy sevindim senin adına

ben de biriktirmemeye çalışıyorum ama mesela be ütü yapıyorsam

kocayı da oturtuyorum ona katlatıyorum ya da asılacakları astırtıyorum

oğlana da katlanacak çorap, çamaşır falan ayır annecim eşleştir annecim

onu da öyle yapıyorum

canım zaten düzenin varmış ilk hafta zor olabilir ama sonra zaten alışkanlık devam edersin.

bak ya taktik hep aynı. bende de öyle bir defa gözünün önünde yaptım
o gün bugündür asla bırakmaz seninki gibi bırakırsa yeri çöp kovası bende de

oohhhhhh
gel keyfim gelllllll

aslında en güzel çamaşır toplandığı zaman
hemen yerleştir ütülencekleri ütüle
ben ütülemezsem bile asarım en azında daha fazla kıvrışmazzzz

hamarat hatun seni

katılıyorum tamamen sorumlulukla alakalı.

bizimki de ananeye gidince ne ayakkabısını çıkarır giyer ne de kendi başına tuvalete gider

herşeyi anane yapacak.

oh maşallah bize
ev işlerini de bitirdikkkkkkkkkkkkk

ahaahahahahahahaaaaaaaa kız lafta bitirdik hani gerçekte çektik kapıyı çıktık sabah

ne ala

az olsa konuşarakta bitirdik
bu da bir işşşşşşşş

benimde perdelerim acayip islenmiş oturma odasının kanepeleri de berbat durumda cuma günü silsem sabaha kadar kurur herhalde.perdelrin ön yıkamasına aspirin kullanıyorum kızlar siz ne yapıyorsunuz kanepeyi silerkende aspirin kullanıyorum baya çıkarıyor

kız bunu iyi öyledin. bende deneyeyim bakiyim perdelerde aspirini onu denememiştim

kanepeler leke ve kir tutmaz kumaştan o yüzden pek sorun olmuyor ama perdelere lazım

benim de aynı durumlarım var geçen perdeleri yıkamıştım ama

salonu bıraktımm

maalesef perdelerim konsolu arkasında kalıyor

onu da çek falan çok zor bide perdeyi yıkadıktan sonra asması da var

neyse sadede geleyimm

benim koltuk takımı krem rengi

felaket kir gösteriyor oğlanda maşaallh alıyor tükenmez kalemi karakalem çalışması gibi

koslalar domestolar denedim çıkmadı

bende sirke kullandım pırıl pırıl oldu

bu aralar yine silmem gerekiyor ama

aspirini deneyeceğimmm hiç denemedim oturma odası kanepelerim de lekeler var,bende arap sabunu ,loc kullanıyorum kanepelere,perdeye farklı bir şey kullanmıyorummm deterjan yumuşatıcı dışında

bende ufak ufak

kapıyı kapatmayı bezini getirmeyi falan öğretiyorum :)

ancak daha küçük teyzeleri benimkisi :)

kız bunu iyi öyledin. Bende deneyeyim bakiyim perdelerde aspirini onu denememiştim

kanepeler leke ve kir tutmaz kumaştan o yüzden pek sorun olmuyor ama perdelere lazım

ön yıkamasına bir çay bardağı koyuyorsun bembeyaz oluyor harika bişi

aspirini deneyeceğimmm hiç denemedim oturma odası kanepelerim de lekeler var,bende arap sabunu ,loc kullanıyorum kanepelere,perdeye farklı bir şey kullanmıyorummm deterjan yumuşatıcı dışında

şu aspirin dediğiniz fıs fıs a101 de satılan değil mi :44::44:

sirkeyi ben genel her temizlikte kullanıyorum özellikle yeşilleri yıkarken,çelik tencerelerime,bulaşık makinasına,arada çamaşır makinasına mutlaka koyarımmm

şu aspirin dediğiniz fıs fıs a101 de satılan değil mi :44::44:

aynen canım a101 dede var başka yerlerdede var ama çok güzel oluyor.birde güldal var oda a101 de onuda mutfak dolabına sıkıyorum 10dk bekletip siliyorum yag falan kalmıyor.mutfak fayanslarınada iyi oluyor deneyin bence

sirkeyi ben genel her temizlikte kullanıyorum özellikle yeşilleri yıkarken,çelik tencerelerime,bulaşık makinasına,arada çamaşır makinasına mutlaka koyarımmm

bende çok kullanırım sirkeyi

çeşmlerde
çeliklerde
b.makinasında
ç.makinasında

yumurta pişiricisen bile döküyorummmmm

evet sirkeyi bende yerleri silerken koyuyorum önce yüzey temizleyiciyle siliyorum cmtesi,pazarda sirkeli suyla siliyorum hem sünnet hemde beladan büyüden koruyor kapı eşiklerini falan siliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…