Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

olabilir :)

ay benim her zaman her işte yüksek motivasyona ihtiyacım varr

bi el atında evi de kurtaralımm :)
tamam canım birbirimizi gazlarız evlerimiz işlerimiz eşlerimiz herşeyimiz el birliğiyle mükemmel olacak inş
alsın işte yardımcı ne güzel

ama şöyle yaşlıca birini alın :)

turist modu olmasın lütfenn

aynen yaşlı ukraylalı bir yardımcı olabilir cnm

günaydın canım iyi sen nasılısn

günaydın canımm

bugün erkenciyim Allah'ım gözlerim doluyor :)

ruh halim fena sayılmaz - normal hissediyorrr

sen de neler var neler yokkk

günaydın kızlar
evet yine haftanın ortasına gelmiş bulunuyorum

nasılsınız bakalım

ben iyi az yorgun

slm kızlar ancak gelebıldım yaaa...
kızım daha ıyı cok sukur.halıyle bende ıyıyım...
yıne bır suru sey kacırdım yahu....

slm kızlar ancak gelebıldım yaaa...
Kızım daha ıyı cok sukur.halıyle bende ıyıyım...
Yıne bır suru sey kacırdım yahu....

hoşgeldin cnmmmm geçmiş olsun

eladan 3,4 gündür hiç kesilmeyen öksürük vardı antibiyotik şurup işe yaramadı balın içine toz zencefil koyup karştırım zorla içirdim dün gece rahat uyudu canım sende dene öksürügü varsa

he he heee ukraynalı haa ıyıymısss....:KK9:
sıze basımdan gecen bır konuyu anlatayımda gulun hatunlar;
ben doguda gorev yapıyoken dogumdan sonra 9 ay kadar ucretsız ızın aldım,bır muddet kızıma ben baktım.
sonra eve gelecek bır bakıcı aradık.bır arkadasın tanıdıgı bırısı varmıs bırlıkte geldıler tanıstık anlastık,kızıma bakacak uydugu ve temızlıge vaktı oldugu zamanlarda da temızlık yapacaktı...
neyse sohbet hos bes derken,arkadasım dedıkı sızın dugun fotograflarınızı goremedım,albumunuz yokmu bakalım dedı....
ben albumu getırdım,
fotograflara bakarken;masalllah ne kadar guzel bır gelın olmussun dıye ıltıfatlar ederken,
bakıcı olan arkadas;ama abının de hakkını yemeyelım,oda cok yakısıklıymıs dedı,tabıı ben dumur....
aradan bır kac gun gectı,kız bakıcı olarak gıdıp gelıyo falan ben ogle aralarında kızımı emzırmek ıcın gelıyodum,esım arabada beklıyodu .yukarıya cıkmıyodu.malum orası dogu ne olur ne olmaz dıye...
ben yukarıya cıktıgımda kız soruyo;ılker abı gelmıyo mu?
anacım bır degıl ıkı deıl.baktım her zaman kocamı sorup duruyo temızlıgı bahane ettım yol verdım gıttı...
esım hala ;baktın kocayı kaptırcan postaladın gıttı der guler...

he he heee ukraynalı haa ıyıymısss....:KK9:
sıze basımdan gecen bır konuyu anlatayımda gulun hatunlar;
ben doguda gorev yapıyoken dogumdan sonra 9 ay kadar ucretsız ızın aldım,bır muddet kızıma ben baktım.
sonra eve gelecek bır bakıcı aradık.bır arkadasın tanıdıgı bırısı varmıs bırlıkte geldıler tanıstık anlastık,kızıma bakacak uydugu ve temızlıge vaktı oldugu zamanlarda da temızlık yapacaktı...
neyse sohbet hos bes derken,arkadasım dedıkı sızın dugun fotograflarınızı goremedım,albumunuz yokmu bakalım dedı....
ben albumu getırdım,
fotograflara bakarken;masalllah ne kadar guzel bır gelın olmussun dıye ıltıfatlar ederken,
bakıcı olan arkadas;ama abının de hakkını yemeyelım,oda cok yakısıklıymıs dedı,tabıı ben dumur....
aradan bır kac gun gectı,kız bakıcı olarak gıdıp gelıyo falan ben ogle aralarında kızımı emzırmek ıcın gelıyodum,esım arabada beklıyodu .yukarıya cıkmıyodu.malum orası dogu ne olur ne olmaz dıye...
ben yukarıya cıktıgımda kız soruyo;ılker abı gelmıyo mu?
anacım bır degıl ıkı deıl.baktım her zaman kocamı sorup duruyo temızlıgı bahane ettım yol verdım gıttı...
esım hala ;baktın kocayı kaptırcan postaladın gıttı der guler...

:) vuavvv kadın = kıskançlık

hoşgeldin cnmmmm geçmiş olsun

eladan 3,4 gündür hiç kesilmeyen öksürük vardı antibiyotik şurup işe yaramadı balın içine toz zencefil koyup karştırım zorla içirdim dün gece rahat uyudu canım sende dene öksürügü varsa

gecmıs olsun prensesıne canım,doktorumuz bıze cok kızdı,cıgerlerıne ınmek uzere falan 5 gun cıkmasın evden deyıp bır torba ılacı da tutturdu elımıze ...
gercı ılaclarımız bıttı ama yıne arasıra da olsa oksuruyo,hemen denemelıyım...

gecmıs olsun prensesıne canım,doktorumuz bıze cok kızdı,cıgerlerıne ınmek uzere falan 5 gun cıkmasın evden deyıp bır torba ılacı da tutturdu elımıze ...
gercı ılaclarımız bıttı ama yıne arasıra da olsa oksuruyo,hemen denemelıyım...

canım çocuklarınıza acil şifalar diliyorum

tez zamanda eski enerjik hallerine dönerler inşş

bugün temizlik günü boemmmm

hımmmm...
oyleyse bende yenı ogrendıgım ,uyguladıgım ve memnun kaldıgım bıryontemden bahsedeyım sızlere,belkı bılenlerınız vardır...
tul perdelerı yıkarken ıcıne banyoda kullandıgımız beyaz kalıp sabunları parcalayıp koyun,kar gıbı yapıyo...

Lokantası olan vatandaşın biri ısmarladı bizim servise bugün yemek arada ii oluyıo böle vatandaşlar:)))))

hımmmm...
oyleyse bende yenı ogrendıgım ,uyguladıgım ve memnun kaldıgım bıryontemden bahsedeyım sızlere,belkı bılenlerınız vardır...
tul perdelerı yıkarken ıcıne banyoda kullandıgımız beyaz kalıp sabunları parcalayıp koyun,kar gıbı yapıyo...

benim perdeler de krem bakalımm

haftasonu belki deneyebilirim

X