- 15 Kasım 2013
- 6.517
- 56
- 34
kısss onlar varya
işlerine çok sadıklar ama
ötekini bilememe
kocayı baştan çıkarma işini
:) lütfen kınamayalım
o da mesleğin bir parçasıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kısss onlar varya
işlerine çok sadıklar ama
ötekini bilememe
kocayı baştan çıkarma işini
tamam canım birbirimizi gazlarız evlerimiz işlerimiz eşlerimiz herşeyimiz el birliğiyle mükemmel olacak inşolabilir :)
ay benim her zaman her işte yüksek motivasyona ihtiyacım varr
bi el atında evi de kurtaralımm :)
alsın işte yardımcı ne güzel
ama şöyle yaşlıca birini alın :)
turist modu olmasın lütfenn
günaydın canım iyi sen nasılısn
günaydın canımm
bugün erkenciyim Allah'ım gözlerim doluyor :)
ruh halim fena sayılmaz - normal hissediyorrr
sen de neler var neler yokkk
günaydın kızlar
evet yine haftanın ortasına gelmiş bulunuyorum
nasılsınız bakalım
ben iyi az yorgun
slm kızlar ancak gelebıldım yaaa...
kızım daha ıyı cok sukur.halıyle bende ıyıyım...
yıne bır suru sey kacırdım yahu....
slm kızlar ancak gelebıldım yaaa...
Kızım daha ıyı cok sukur.halıyle bende ıyıyım...
Yıne bır suru sey kacırdım yahu....
he he heee ukraynalı haa ıyıymısss....
sıze basımdan gecen bır konuyu anlatayımda gulun hatunlar;
ben doguda gorev yapıyoken dogumdan sonra 9 ay kadar ucretsız ızın aldım,bır muddet kızıma ben baktım.
sonra eve gelecek bır bakıcı aradık.bır arkadasın tanıdıgı bırısı varmıs bırlıkte geldıler tanıstık anlastık,kızıma bakacak uydugu ve temızlıge vaktı oldugu zamanlarda da temızlık yapacaktı...
neyse sohbet hos bes derken,arkadasım dedıkı sızın dugun fotograflarınızı goremedım,albumunuz yokmu bakalım dedı....
ben albumu getırdım,
fotograflara bakarken;masalllah ne kadar guzel bır gelın olmussun dıye ıltıfatlar ederken,
bakıcı olan arkadas;ama abının de hakkını yemeyelım,oda cok yakısıklıymıs dedı,tabıı ben dumur....
aradan bır kac gun gectı,kız bakıcı olarak gıdıp gelıyo falan ben ogle aralarında kızımı emzırmek ıcın gelıyodum,esım arabada beklıyodu .yukarıya cıkmıyodu.malum orası dogu ne olur ne olmaz dıye...
ben yukarıya cıktıgımda kız soruyo;ılker abı gelmıyo mu?
anacım bır degıl ıkı deıl.baktım her zaman kocamı sorup duruyo temızlıgı bahane ettım yol verdım gıttı...
esım hala ;baktın kocayı kaptırcan postaladın gıttı der guler...
hoşgeldin cnmmmm geçmiş olsun
eladan 3,4 gündür hiç kesilmeyen öksürük vardı antibiyotik şurup işe yaramadı balın içine toz zencefil koyup karştırım zorla içirdim dün gece rahat uyudu canım sende dene öksürügü varsa
gecmıs olsun prensesıne canım,doktorumuz bıze cok kızdı,cıgerlerıne ınmek uzere falan 5 gun cıkmasın evden deyıp bır torba ılacı da tutturdu elımıze ...
gercı ılaclarımız bıttı ama yıne arasıra da olsa oksuruyo,hemen denemelıyım...
canım çocuklarınıza acil şifalar diliyorum
tez zamanda eski enerjik hallerine dönerler inşş
saol canım arkadasım....
sen yemege gıtmıyomusun?
bugün temizlik günü boemmmm
sipariş verdik bekliyoruz
karışık pideler gelsinnnn :)
alsın işte yardımcı ne güzel
ama şöyle yaşlıca birini alın :)
turist modu olmasın lütfenn
hımmmm...
oyleyse bende yenı ogrendıgım ,uyguladıgım ve memnun kaldıgım bıryontemden bahsedeyım sızlere,belkı bılenlerınız vardır...
tul perdelerı yıkarken ıcıne banyoda kullandıgımız beyaz kalıp sabunları parcalayıp koyun,kar gıbı yapıyo...
Lokantası olan vatandaşın biri ısmarladı bizim servise bugün yemek arada ii oluyıo böle vatandaşlar:)))))
amanıııın pıde mı?
vefa duymasın...
bızım burda yemek bu gun ıyı degıl,
bende stjerı gonderdım yakında temız yemek yapan bır yer var artık ne gelırse onu yıycem
sana da afiyet olsun canımm