Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

kustugumuz 4 ay boyunca evlerıne gıtmedıgımız gunler bıle oldu ama yok,bunlar anne baba olamazlar...
kızlar basınızı agrıtıyorum kusura bakmayın yaaa.
cok doluyum,esımle de tartısmayı basardım...

dünden kalma biraz bezelyem var

ama giderken bizim güzel bi mantıcımız var ordan mantı alacağımm

oh misss hemde pratikk :)

bende pazar günden kalma

ama azar azar

mantı
tavuk çorba
p.pilavı
nohut

anam çocuklar açıkmış hepsi bitti

ee haliyle eşim gelmden barbunya yı öle pişirdimmmm

kustugumuz 4 ay boyunca evlerıne gıtmedıgımız gunler bıle oldu ama yok,bunlar anne baba olamazlar...

eh beklenen sonn

niye tartıştınız şimdiii??

boem eşini takdir ediyor ve eşinin yaklaşımıyla birlikte daha sakin olabileceğini düşünüyorum

baby bak ne güzel aile olduğunuzun farkında adam

senin tarafında aman aleyhine çevirmee

bak uğraşma yapma etme diyor sana

bazıları neden yardım etmiyorsun diye neler söyler

bence eşine yansıtmadan kendi içinde halletmeye çalış canımmm

hıc sorma yaa ben cok salagım,her gelısımızde oldugu gıbı bundada tartısmayı basardım....:KK25:

Kızlar basınızı agrıtıyorum kusura bakmayın yaaa.
Cok doluyum,esımle de tartısmayı basardım...

canım vardır mutlaka zayıf bir yanları
bulduğub zaman ufak ufak koy tavrını

bence eşini hiç bulaştırma
böyle yaparak kendinizi ilişkinizi yıpratırsınız
karşı tarafta emin mutlu olur

kafamız şişer mi hiç
dün gelmedin o kadar merak ettik

burası gerçekten insanı rahatlatıyor
kımsyle konuşamdığımız konuları paylaşıyor dertleşiyoruz arkadaşım

evet canım başınızı ağrıttım falan hiç olmuyor

neden burdayız bugün sana yarın bana

elimizden sadece yorum yapmak geliyor maalesef

daha fazlasını yapamıyoruz :KK43:

kızlar bu arada konuyla ilgisi yok ama hani yılbaşı planları konuşulurken ,size keske bi arkdas grubu olsa da egelnmeye kalabalık gitsek,bi tek pandayla napıyım demistim hatırlarsanız, bunu pandaya da böyle söylemiştim .o da bizim gibi yeni toplam 3 genc cift ayarlamıs ,tabii ki hepsini tanıorum . güzel de bir barda kutlma icin bilet almış ,oh bee dedimmm :)

eh beklenen sonn

niye tartıştınız şimdiii??

dun ben hem yol yorgunuyum hemde kızımın tedavısı 5 gunluk tedavı,son gununu de ben verıyım tedavısını ben tamalıyayım dıye 1 gun daha ızın aldım.
kızımı ara ara ablamın yanına bırakırdım oncelerı...
ablam anasınıfı ogretmenı,dunde agladı anne ben cıgdem teyzemın sınıfındakı arkadaslarımı ozledım dedı,bende ablamı aradım durumu soyledım ablamda,hadı gelın bu gun yerlı malı haftası yapıyoruz hem sanada degısıklık olur dedı.ablam her kv lere gıdısımın burnumdan geldıgını bıldıgı ıcın....
bende dedımkı ablam cagırıyo bızıde gıderken onun okuluna bırakırmısın dedım,hayır olmaz sen evde kal dınlen cıkarsan dınlenemezsın,hem cocuk ıyıce hasta olur dedı...
bende sen arabayla bırakıyosun zaten,okul çıkışıda ablam arabasıyla bırakcak dedım.cocuk ıstahsız hasta oldugu ıcın orada yemek yıyen cocukları gorurse yer dedım..
tamam dedı gıttık ama aksam kızım ateslendı ve sabaha kadar uykusuz kaldım.
sabahda uykusuzlugun verdıgı gergınlıkle senın yuzunden cocuk hastalandı,dıger hafta gıdelım dedım ama sen kurban kesılcek dedın kesmedıler,cokda umurlarındaydın dedım...
oda bana benımle ne ılgısı var cocugu okula goturdun hasta oldu falan dedı baya bır laf dalası anlıycaannn.
sabah da bana benım senden baska kımsem yok demıstı ıçıme dert oldu ıste...

evet canım başınızı ağrıttım falan hiç olmuyor

neden burdayız bugün sana yarın bana

elimizden sadece yorum yapmak geliyor maalesef

daha fazlasını yapamıyoruz :KK43:

myheart1 ikimiz:26::26::26::26:
Bir düşünelim bu boem in kv kp napabilirz
boemı bu dertten nasıl kurtulabiliriz acep

kızlar bu arada konuyla ilgisi yok ama hani yılbaşı planları konuşulurken ,size keske bi arkdas grubu olsa da egelnmeye kalabalık gitsek,bi tek pandayla napıyım demistim hatırlarsanız, bunu pandaya da böyle söylemiştim .o da bizim gibi yeni toplam 3 genc cift ayarlamıs ,tabii ki hepsini tanıorum . güzel de bir barda kutlma icin bilet almış ,oh bee dedimmm :)

hadi iyisin pompiskoo

aman dikkat et fazla hoplama zıplama olmasınn

maazallah yeni yataklardan kalktınnn

kızlar bu arada konuyla ilgisi yok ama hani yılbaşı planları konuşulurken ,size keske bi arkdas grubu olsa da egelnmeye kalabalık gitsek,bi tek pandayla napıyım demistim hatırlarsanız, bunu pandaya da böyle söylemiştim .o da bizim gibi yeni toplam 3 genc cift ayarlamıs ,tabii ki hepsini tanıorum . Güzel de bir barda kutlma icin bilet almış ,oh bee dedimmm :)

oohhhhhhh
birimiz bari eğlensinnnnnnn

iyi eğlen canım bütün yılın yorgunluğunu atarsın üzerinden umarım

dun ben hem yol yorgunuyum hemde kızımın tedavısı 5 gunluk tedavı,son gununu de ben verıyım tedavısını ben tamalıyayım dıye 1 gun daha ızın aldım.
Kızımı ara ara ablamın yanına bırakırdım oncelerı...
Ablam anasınıfı ogretmenı,dunde agladı anne ben cıgdem teyzemın sınıfındakı arkadaslarımı ozledım dedı,bende ablamı aradım durumu soyledım ablamda,hadı gelın bu gun yerlı malı haftası yapıyoruz hem sanada degısıklık olur dedı.ablam her kv lere gıdısımın burnumdan geldıgını bıldıgı ıcın....
Bende dedımkı ablam cagırıyo bızıde gıderken onun okuluna bırakırmısın dedım,hayır olmaz sen evde kal dınlen cıkarsan dınlenemezsın,hem cocuk ıyıce hasta olur dedı...
Bende sen arabayla bırakıyosun zaten,okul çıkışıda ablam arabasıyla bırakcak dedım.cocuk ıstahsız hasta oldugu ıcın orada yemek yıyen cocukları gorurse yer dedım..
Tamam dedı gıttık ama aksam kızım ateslendı ve sabaha kadar uykusuz kaldım.
Sabahda uykusuzlugun verdıgı gergınlıkle senın yuzunden cocuk hastalandı,dıger hafta gıdelım dedım ama sen kurban kesılcek dedın kesmedıler,cokda umurlarındaydın dedım...
Oda bana benımle ne ılgısı var cocugu okula goturdun hasta oldu falan dedı baya bır laf dalası anlıycaannn.
Sabah da bana benım senden baska kımsem yok demıstı ıçıme dert oldu ıste...

[ı]hepsi aynı bunların yaa amann boem ya herşeyin farkında ama işine nasıl geliyorsa öle davranıyorlar işte...
Kuzum senin ve onun aslında biribirinizden başka kimsesi yok en yakını birbirinizsiniz.olur böle şeyler sende çok üstüne gitme cnm ya.o istemezki böle bi ailesi olsun[/ı]

myheart1 ikimiz:26::26::26::26:
Bir düşünelim bu boem in kv kp napabilirz
boemı bu dertten nasıl kurtulabiliriz acep

aslında şöyle bir durum var

adamlar umutsuz vaka

düzelirler mi hayır

ama eşi destek bu durum çok olumluu

boemin burda bardağın dolu tarafını görmesi lazım biraz

biraz da çok takılmaması lazımm

kendini yıpratıyor ve evliliğine zarar veriyor

eşi boeme he deyip ailesine destek vermiyor sonuçtaa

bakış açısını biraz değiştirmesi lazımm