Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

dogru diosun canımmm ,napalım bende hoplayan zıplayanları izlerim ,elimle tempo tutarım ,oturdugum yerden kalça oynatırım :KK76::KK76::KK9:

of offf sabahlar olmasınn

ama içki - sigara falan da içme heee sakınn

bide yediğine içtiğine dikkat et tamam mıı?

anne gibi oldum sankii:KK17:

dun ben hem yol yorgunuyum hemde kızımın tedavısı 5 gunluk tedavı,son gununu de ben verıyım tedavısını ben tamalıyayım dıye 1 gun daha ızın aldım.
Kızımı ara ara ablamın yanına bırakırdım oncelerı...
Ablam anasınıfı ogretmenı,dunde agladı anne ben cıgdem teyzemın sınıfındakı arkadaslarımı ozledım dedı,bende ablamı aradım durumu soyledım ablamda,hadı gelın bu gun yerlı malı haftası yapıyoruz hem sanada degısıklık olur dedı.ablam her kv lere gıdısımın burnumdan geldıgını bıldıgı ıcın....
Bende dedımkı ablam cagırıyo bızıde gıderken onun okuluna bırakırmısın dedım,hayır olmaz sen evde kal dınlen cıkarsan dınlenemezsın,hem cocuk ıyıce hasta olur dedı...
Bende sen arabayla bırakıyosun zaten,okul çıkışıda ablam arabasıyla bırakcak dedım.cocuk ıstahsız hasta oldugu ıcın orada yemek yıyen cocukları gorurse yer dedım..
Tamam dedı gıttık ama aksam kızım ateslendı ve sabaha kadar uykusuz kaldım.
Sabahda uykusuzlugun verdıgı gergınlıkle senın yuzunden cocuk hastalandı,dıger hafta gıdelım dedım ama sen kurban kesılcek dedın kesmedıler,cokda umurlarındaydın dedım...
Oda bana benımle ne ılgısı var cocugu okula goturdun hasta oldu falan dedı baya bır laf dalası anlıycaannn.
Sabah da bana benım senden baska kımsem yok demıstı ıçıme dert oldu ıste...

işte biz kadınlar öfke kontrolü yapamıyoruz
sinirimizi yanlış kişilerden çıkarıyoruz
ama fazla takma şekerim
yıllar ve zaman geçtikçe bunları da kontrol altına alacaksın

evet çocuk hasta
erkekler bizim düşündüğümüz kadar bu konuda hasas değillerdir
hiç bir zaman onlar kendi yaptıklarını kabul etmezler

o yüzden bu konuyu fazla uzatma derim

sen kv kp problemini çözelim bence

çünkü eşin senin yanıda

aslında şöyle bir durum var

adamlar umutsuz vaka

düzelirler mi hayır

ama eşi destek bu durum çok olumluu

boemin burda bardağın dolu tarafını görmesi lazım biraz

biraz da çok takılmaması lazımm

kendini yıpratıyor ve evliliğine zarar veriyor

eşi boeme he deyip ailesine destek vermiyor sonuçtaa

bakış açısını biraz değiştirmesi lazımm

umreye gitmesi bu durumda avantaj

kafası dağılacak bir süre bunlardan kurtulacaktır diye düşünüyorum

tabi onların gelip kalması falan hizmet beklemeleri ayıp

sinir bozucu ama aklıma başka bişey gelmiyorrr :KK43:

o zaman boemın bakış açısını değiştirecek

hizmet mi

2-3 çeşit yapacağına

1 çeşit ikram yapacka

umreden hediye mi getirecek

ona göre getircek

bend hurma ve zemzem suuyu yeter başka bişi getirme

canım vardır mutlaka zayıf bir yanları
bulduğub zaman ufak ufak koy tavrını

bence eşini hiç bulaştırma
böyle yaparak kendinizi ilişkinizi yıpratırsınız
karşı tarafta emin mutlu olur

kafamız şişer mi hiç
dün gelmedin o kadar merak ettik

burası gerçekten insanı rahatlatıyor
kımsyle konuşamdığımız konuları paylaşıyor dertleşiyoruz arkadaşım

evet canım başınızı ağrıttım falan hiç olmuyor

neden burdayız bugün sana yarın bana

elimizden sadece yorum yapmak geliyor maalesef

daha fazlasını yapamıyoruz :KK43:

myheart1 ikimiz:26::26::26::26:
Bir düşünelim bu boem in kv kp napabilirz
boemı bu dertten nasıl kurtulabiliriz acep

saolun kızlar yaa bende bır an once gelıp sızınle paylasmak ıstedım...
iyi kı varsınız ....
yağmura bır kere daha tesekkurler,bızı bır araya getırdıgı ıcın...

[ı]hoşgeldiniz öncelikle
iyi tahlillerinden bişi çıkmadı allahtan iddrarında enfeksiyon var biraz o kadar kanı falan iyi.bacakları agrıyordu romatizmayada baktırdım bişi çıkmadı.antibiyotik verdi işte.habire içiyor antibiyotikde:KK43:((([/ı]

geçmiş olsunnn canımmm dikkat edin çok antibiyotik iyi bişey değil biliyorsunnn

işte biz kadınlar öfke kontrolü yapamıyoruz
sinirimizi yanlış kişilerden çıkarıyoruz
ama fazla takma şekerim
yıllar ve zaman geçtikçe bunları da kontrol altına alacaksın

evet çocuk hasta
erkekler bizim düşündüğümüz kadar bu konuda hasas değillerdir
hiç bir zaman onlar kendi yaptıklarını kabul etmezler

o yüzden bu konuyu fazla uzatma derim

sen kv kp problemini çözelim bence

çünkü eşin senin yanıda

aslında bu bıle yeter demı ...
kv kp problemını ancak bır kıralık katıl cozer herhalde,hatta mumkunse serıı katıllllll...
allahın 24 saatını burnumdan getırdıler yaaa....
ıyıkı bır gun kaldım...
daha bırde kızımı koseye cekıp soruyo kv anne annen sana neler soyluyo,kızıyomu dıyo...

dun ben hem yol yorgunuyum hemde kızımın tedavısı 5 gunluk tedavı,son gununu de ben verıyım tedavısını ben tamalıyayım dıye 1 gun daha ızın aldım.
kızımı ara ara ablamın yanına bırakırdım oncelerı...
ablam anasınıfı ogretmenı,dunde agladı anne ben cıgdem teyzemın sınıfındakı arkadaslarımı ozledım dedı,bende ablamı aradım durumu soyledım ablamda,hadı gelın bu gun yerlı malı haftası yapıyoruz hem sanada degısıklık olur dedı.ablam her kv lere gıdısımın burnumdan geldıgını bıldıgı ıcın....
bende dedımkı ablam cagırıyo bızıde gıderken onun okuluna bırakırmısın dedım,hayır olmaz sen evde kal dınlen cıkarsan dınlenemezsın,hem cocuk ıyıce hasta olur dedı...
bende sen arabayla bırakıyosun zaten,okul çıkışıda ablam arabasıyla bırakcak dedım.cocuk ıstahsız hasta oldugu ıcın orada yemek yıyen cocukları gorurse yer dedım..
tamam dedı gıttık ama aksam kızım ateslendı ve sabaha kadar uykusuz kaldım.
sabahda uykusuzlugun verdıgı gergınlıkle senın yuzunden cocuk hastalandı,dıger hafta gıdelım dedım ama sen kurban kesılcek dedın kesmedıler,cokda umurlarındaydın dedım...
oda bana benımle ne ılgısı var cocugu okula goturdun hasta oldu falan dedı baya bır laf dalası anlıycaannn.
sabah da bana benım senden baska kımsem yok demıstı ıçıme dert oldu ıste...

boemcim seni iyi anlıyorum ama gerginleştikçe sorunlara çözüm bulamıyoruz maalesef,,,sakin ve sabırlı olmaya çalış canımm,ahhh ahh bi anlasalarr

o zaman boemın bakış açısını değiştirecek

hizmet mi

2-3 çeşit yapacağına

1 çeşit ikram yapacka

umreden hediye mi getirecek

ona göre getircek

bend hurma ve zemzem suuyu yeter başka bişi getirme

esımde boyle dıyo,kendını yorma onlerıne ne gelırse yesınler dıyo,bende o onure olsun dıye yapıyodum aa bı taraflarını kaldırdım herhalde...

saolun kızlar yaa bende bır an once gelıp sızınle paylasmak ıstedım...
iyi kı varsınız ....
yağmura bır kere daha tesekkurler,bızı bır araya getırdıgı ıcın...

boem senin esin antepli dimi ? tatlım yazdıklarını okuyorum bende ,antep erkegi ailesine cok düşkün olurlar ,bi de kendimden ve cevremden gördügüm kadarıyla ailesine karsı pek tavır koyup,direk konusamazlar. ana babasını hep tutarlar. bence bu işi sen alttan alttan konuşa konuşa halledicen ,arkdasların dedikleri gibi ikram olaylarını azalt

Son düzenleme:
kv kp problemını ancak bır kıralık katıl cozer herhalde,hatta mumkunse serıı katıllllll...
ıyıkı bır gun kaldım...
daha bırde kızımı koseye cekıp soruyo kv anne annen sana neler soyluyo,kızıyomu dıyo...

pess vallahiiii nasıl artt niyetli olabiliyorlar bu kadar vallahi anlayamıyorum akşam kayınvalidem aradı benimde,ellerim yağlıydı eşime sen bak dedim tele görüştüler beni soruyor,tahmin ediyor kırgın olduğumu sanırım.selam söyle dedim dayanamadım yemekten sonra kendim aradımmm merhamet dedim kendimce

ıyıkı bır gun kaldım...

seri katil mi :)

millet için katil olmaya değmez baby

eşin de demiş az özveri az beklentii

Kv kp problemını ancak bır kıralık katıl cozer herhalde,hatta mumkunse serıı katıllllll...
Allahın 24 saatını burnumdan getırdıler yaaa....
ıyıkı bır gun kaldım...
Daha bırde kızımı koseye cekıp soruyo kv anne annen sana neler soyluyo,kızıyomu dıyo...

kısssssss
ddeğmez bunlar için elini kana bulamaya

en güzeli allaha havale et

o bilir o görür tabi anlarlarsa

boem senin esin antepli dimi ? tatlım yazdıklarını okuyorum bende ,antep erkegi ailesine cok düşkün olurlar ,bi de kendimden ve cevremden gördügüm kadarıyla ailesine karsı pek tavır koyup,direk konusamazlar. ana babasını hep tutarlar. bence bu işi sen alttan alttan konuşa konuşa halledicen ,arkdasların dedikleri gibi ikram olaylarını azalt

benim Antepli arkadaşım var

o da aynı dertten muzdarip

:KK43: geleneksel gibi

X