Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Ohh çok şükür yarabbimmm sesimi duyurdumm, üwey ewlat gibi hissettm kendimii
Benimde az kaldı çıkıcam pazartesi sendromundann
Nasılsınız kızlar, nasıl geçti haftasonunuz

günaydın hoş geldin,,,bu sendrom benii öldürecek zaten

güzel bir haftasonu geçirdim şükürrr,senin nasıldı kendinden bahsedermisinnnn

Hmm benimm hafta sonu tatil Allah'tann
Sen şimdi bana gıcık kaptın ama vallahi hava atmıyom ben
Ne iş yapıyorsun genic

normalde benimde tatil sadece özellikli durumlar hariç ve bu durumlar iki hafta üst üste gelince bu yüzden biraz sıkıntılı geçti

günaydın hoş geldin,,,bu sendrom benii öldürecek zaten

güzel bir haftasonu geçirdim şükürrr,senin nasıldı kendinden bahsedermisinnnn

Ne güzel hafta sonun güzel geçmiş
Seninde iki gün tatil mi hafta sonu, benim öyle de
Benim cumartesi günü teyzemle yeğenim geldi misafirliğe, pazar günüde erkek arkadaşımla görüştüm
Tabiki bahsederim, 25 yaşındayım 4,5 yaşında bir oğlum war ama EVLİ DEĞİLİM, eski eşimden 1 sene önce boşandım..
Aslında eski eşimden 4 senedir ayrıydık zaten, resmi boşanma 1 sene önce oldu
Sizde bahseder misiniz kendinizden

Son düzenleme:
normalde benimde tatil sadece özellikli durumlar hariç ve bu durumlar iki hafta üst üste gelince bu yüzden biraz sıkıntılı geçti
Hmm anladım cnm, üst üste olunca ewet sıkıntı olabilir, birde misafirin gelmiş üstüne
Ben kendimi tanıttım yukarda okuyabilirsin, sende tanıtır mısın kendini

Son düzenleme:
Bu arada kızlar yazmayı unutmuşum, istanbul'da yaşıyorum ilaç firmasında satış pazarlama departmanında çalışıyorum ve aynı zamanda şirketin resepsiyon bölümünede bakıyorum

cumartesi yarımgün çalışıyorum ama dolu dolu geçirdim o yüzden güzel geçti hafta sonum,bende evliliğimin 6.yılındayım 3,5 yaşında bir oğlum var 29 yaşındayım

cumartesi yarımgün çalışıyorum ama dolu dolu geçirdim o yüzden güzel geçti hafta sonum,bende evliliğimin 6.yılındayım 3,5 yaşında bir oğlum var 29 yaşındayım

Allah bağışlasın
Bak ben 25 yaşındayım 5 yaşına yeni giren bi oğlum war.. Erken ewlenince böyle oluyor
Şimdi arkadaş gibiyiz oğlumla, dışarda bana anne deyince şaşıranlar oluyor..
Bence oğullarımız şanslı ama genç anneleri war
Ne iş yapıyorsun cnm, nerde yaşıyorsun, ben bahsettim yukarda

ben samsunluyum eşim uşaklı uşakta ikamet ediyoruz,özel sekrörde bir firmada santraldeyim

ben samsunluyum eşim uşaklı uşakta ikamet ediyoruz,özel sekrörde bir firmada santraldeyim

Abim Uşak'ta yapmıştı askerliğini
Ziyaretine gitmiştik, öğretmen ewinde kalmıştık

Çok beğendik Uşak'ı çarşısı falan güzeldi, birde kocaman bi şelale parkı wardı
Santralde yoğun olurr dimi :102::102::102::102::126::126::126::126:

Son düzenleme:

evet şalale huzur park:))küçük bir şehir,,en büyük avantajı herşeyi bir caddede bulabiliyorsun,evet yoğun oluyor canım,bende yemeğe kaçayım herkes yemekte görüşürüzzzzz

evet şalale huzur park:))küçük bir şehir,,en büyük avantajı herşeyi bir caddede bulabiliyorsun,evet yoğun oluyor canım,bende yemeğe kaçayım herkes yemekte görüşürüzzzzz

Ewet bizde çok beğenmiştikk Uşak'ı güzell şehir
Ben normalde 12'de çıkıyorum yemeğe ama işlerim daha bitmedi..

12.30 'a doğru çıkarım artıkk
Afiyet olsun :125: Görüşürüzz

hoşgeldin canım
evt çok genç annesin
allah bağışlasın oğlunu
tek başına büyütmek oldukça zordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…