inşallah canım,dün gece bez bağla diye krize girmedi allahtan,yani bez bağladığımızdada yapmıyor zaten bezim kaydı bezim düşüyor diye on defa açıp kapattırıyordu, inşallah direk tuvalete yaparda bezdende kurtuluruz,
yalnız dün şunu öğrendim kayınvalidem bi akrabaya gitmiş 10gün felan önce onun da oğlumla akran oğlu var bezinden kakası yerlere düşmüş benim oğlan görmüşşş ondan beri bu takıntısı başladı kirletecek batacak heryer korkusu var çocukta,birde zor çıkıyor anne acıyor diye korkuyor
valla burda şurup ismi veriliyormu bilmiyorum ama osmolak diye bi şurup ama hiç faydası olduğunu düşünmüyorum
gitmeyeli baya olmuş canım benimm,neyse arada bundan sonra göster kendini de dumur olup kalsınlar:)))
günaydın zelıscım....
bıraktıgın gıbıyız,degısen hıcbır sey yok...
ev,ıs,es,cocuk bırde kar....
kızlar günaydınn
karlı marlı dün eve rahat gittim yollar falan boştu
sabah da rahat geldim ama kar bastırdı yol da gelirken
3-5 derecelerde burası herhal
ama akşamları ve geceleri çok soğuk oluyor
donuyoruzzzz
ay inşallah canım
aslında çok korkuyorum biliyormusunuz
hadi okumasın diyorum bazen
sağlığı yerinde olsun yeter bana
büyüğünü küçüğünü bilsin yeter hayırlı bir evlat olsun diyorum
sonra yine başa dönüyorum okuyacaksınnnnnnn
ben kızımın ıcın doktorun onerdıgı bır vıtamını arastırmıstım kk da,herkes rahatlıkla ılac ısmı verıyodu,o nedenle sordum....
herhalde sorun olmuyodur canım...
bu arada ılacı kesmeden bır kacgun kullanman gerekıyor bılıyosun demı...?
gunaydın myheart,
burada kar durdu,hatta gunes actı...
bence çok üstüne düşme
düştükçe geri de tepebilir
pskiyatri gittik demiştiniz ne dedi davranış konusunda
ailesi olarak sizlere bir öneride bulundu mu??
Bu arada babanın rolü de önemlii
o da senin kadar düşünüyor mu acaba
nasıl yani canım anlayamadım,kabızlığı çözüldükten sonra mı bisüre daha kullanmalıyım,aslına bakarsan oğlumun kabızlığı yok,kendi tutuyorr,hiç ıkınmıyor oturduğun da popo kasları hiç çalıştırmıyor,korkuyor, yüzünde ıkınma ifadesi numaradan tabi,altta icraat yok:)))
günaydın canım,,
evet kar var ne yazık ki...
Evet kar yağmasının en güzel tarafı bu oldu yollar boştu en azından. Bizde rahat gittik akşam eve..
Sen kendi aracınla mı gidiyorun işe servisle mi. Kendin gidiyorsan iyi cesaret valla :)
şu yazdıklarınızı okuyunca sanki bir kaç yıl sonraki halim geldi gözümün önüne kaçıncı sınıfta çocuğunuz bizimki daha 2. Sınıf.
Hayatta okuldan, akademik başarıdan çok daha önemli şeyler var ama işte oda gerekiyor yani...
bence de doğru bir hareket yapmışsın
resmen er meydanı bu kv olayları
yalnız bırakmicaksın
bırakınca toparlayamıyorsun for example bennnnnn :)
eee kombiyi yaptırmışlar mıı bu arada
doktor çok rahat bir çocuk dedi
yani olsada olur olmasada olur gibi tavrı var
doktor her çocuk okuyacak diye birşey yok dedi ama okumazda demiyorum dedi herşeyi zaman gösterecek ama siz hiçbir zaman üzerinden eliniz çekmeyın dedi
ha birde hangi ortama girerse girsin kendini hemen sevdiren bir yapısı da var
baba ya gelince işte o yaptı bunu böyle çok şımartı
hala da aynı bende bu okumayacak diyorum boşver okumasın veririm bir yyere çalışır diyor napam başka diyor biz elimizden geleni yapıyoruz diyor anlıcan babamızda çok rahattttttt
canım benım oğlan 6 sınıffffffff
nasıl yani canım anlayamadım,kabızlığı çözüldükten sonra mı bisüre daha kullanmalıyım,aslına bakarsan oğlumun kabızlığı yok,kendi tutuyorr,hiç ıkınmıyor oturduğun da popo kasları hiç çalıştırmıyor,korkuyor, yüzünde ıkınma ifadesi numaradan tabi,altta icraat yok:)))
bence de doğru bir hareket yapmışsın
resmen er meydanı bu kv olayları
yalnız bırakmicaksın
bırakınca toparlayamıyorsun for example bennnnnn :)
eee kombiyi yaptırmışlar mıı bu arada
peteklerdeymiş problem oturma odası hariç yanmıyo ev buz gibi elada ordaydı ufo falan yakmışlar idare ediyolar bugün yapılıyo inş.artık ayda bir gaz takviyesi yapalım dedim eşime malum kızım var o evde:) dünde eşim dediki ocaktan sonra kreşe başlıcak kızım araştırmış herhalde kendi kendine..hadi hayırlısı dedim bende bakacaz
inş anlarlar tatlım naptı kardeşin döndümü eve konuşamadık bu konuyu
benimde oğlum 2. Sınıfa gidiyor ve dikkat dağınıklığı problemimiz var ve okul performansını çok etkiliyor. Evde sürekli elimiz üzerinde ama okulda birebir ilgi olmayacağından çoook zor...
Bende bazen düşünürüm ammma okulda üstün başarılara sahip olamasa ne olur her şeyden önemlisi o benim evladım canım. En kötü ne olur özel üniversitede okur yani.. Bunlarla kendimi rahatlatmak istiyorum ama herşeyi zaman gösterecek rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah...
aynen katılıyorum ve hatta eklıyorum;
bız doguda gorev yapıyoken,tabıı benım tayın hakkım yoktu esım tayın ısteyecek bende es durumundan bulundugu yere gelecektım...
ilk tayın hakkı varıldıgınde,esım benım aılemın bulundugu yerı yazdı ama gelmedı..
bır sure sonra yıne tayın hakkı cıktı bıze.tayınları yapacagımız hafta sonu esımın memleketıne aılesının yanına gıdecektık.b ır sebeple
esımle tartıstık.sebebın ne oldugunu hatılamıyorum ama kuvvetle muhtemel konu yıne aılesıydı.
ben esıme onunla gıtmek ıstemedıgımı soyledım.oda bana her ne olursa olsun benı yalnız gondermememlısın gır koluma beraber gıdelım dedı...
bende esıme ve aılesıne cok kızgın oldugum ıcın gıtmedım.... esım geldıgınde tercıhlerını yapmıs bır sekılde geldı ve ılk ıkı tercıhı aılesının bulundugu ıl....
neden yazdın dedıgımde bana ,senın onların bulundugu ılceyı ve oradakı kucuk hayatı begenmedıgını soyledıler...
onlara gore sen orayı hor goruyomussun...halbukı hıc alakası yok,benım bullundugum ılce turkıyenın en berbet yerlerınden bırıydı zatennn adamın akılına nasıl gırmıslerse artık ılk tercıhıne orayı yazmıs bır sekılde geldı....
gelmıyecegını bıle bıle yazmıstı evet bende gelme ıhtımalının olmadıgnı bılıyodum ama bu yınede onların gazına gelıp benım fıkrımı almadıgı gercegını degıstırmez...
tam 1 ay esımle konusmadım...sonra da zaten benım aılemın bulundugu ıl geldı....
o gun bugundur cok zorda kalmadıkca tek gondermem...
yyaa herkes okuyacak diye bişi yokkki baktın çocuk gerçekten psikoljik olarak bozuluyo okumak istemiyor liseye kadar devam eder.sonra ya özel üniv hiç oladı işe girer sonrada mesleğini alır eline en azından.
işte çocuklar ufuacık şeylerden hemen etkilenirler
bu fitil koysan nasıl olur bence çok iyi olur şurup falan hikaye
bi poposuna baksana hani bu basur falan varmı
sakın yok demeyin benim oğlanda 5 yaşından beri var
ama çok şaşırmıştım doktor niye şaşırıyorsun dedi 2 yaşında çocukta bile oluyor
hala bazen sıkıntıları oluyor ama öle çok değil
canım benim bir anne için ne kadar zor çocuğunun çaresiz halini izlemek
Rabbim yardımcın olsun
Acil şifalar versin
bence sizde çok üzerine düşüyorsunuz ya çok takıntı yaptı herhalde
biraz akışına bırakmak lazım
daha sakin daha rahat davranmaya çalışın
tabi burdan konuşması kolay geliyor
ama sizde sıkıntı yaptıkça çocuğa yansıyordur eminimm
az daha sabır
düzelir inşşş
döndü döndü cumartesi akşamı
arkadaşın büyük bir k.....yiyerek hemde
tahminlerimde hiç bir zaman yanılmam
ama sorun nedir bilmmiyorum öğrenmekte isteemiyorum
zaten zamanla anlatır kendisi
ama 10-15 gündür görmüyordum hadi ben neyse diyordum
oğluma yeğenim çok özlemişti (onlar naptıysa)ve ben ne yaptıysam gerçi geire kaldı ama
pazar akşamı bize geldi çocuklar ikiside kucağından inmedi öperler koklar teyzesini çünkü 2 güne bir gelir görür dü onları
arkdaş diyorlar çok iyi seçmemiz lazım
ama şükür doğru kararı verdi geldi tekrar yanımıza
geriye dönnüp hiç bir şey sormuyoruz
hata oğluma koçu bile o buldu
eskisi gibi olduk
ablam için biraz daha zamman
döndü döndü cumartesi akşamı
arkadaşın büyük bir k.....yiyerek hemde
tahminlerimde hiç bir zaman yanılmam
ama sorun nedir bilmmiyorum öğrenmekte isteemiyorum
zaten zamanla anlatır kendisi
ama 10-15 gündür görmüyordum hadi ben neyse diyordum
oğluma yeğenim çok özlemişti (onlar naptıysa)ve ben ne yaptıysam gerçi geire kaldı ama
pazar akşamı bize geldi çocuklar ikiside kucağından inmedi öperler koklar teyzesini çünkü 2 güne bir gelir görür dü onları
arkdaş diyorlar çok iyi seçmemiz lazım
ama şükür doğru kararı verdi geldi tekrar yanımıza
geriye dönnüp hiç bir şey sormuyoruz
hata oğluma koçu bile o buldu
eskisi gibi olduk
ablam için biraz daha zamman