Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

işte çocuklar ufuacık şeylerden hemen etkilenirler
bu fitil koysan nasıl olur bence çok iyi olur şurup falan hikaye
bi poposuna baksana hani bu basur falan varmı

sakın yok demeyin benim oğlanda 5 yaşından beri var
ama çok şaşırmıştım doktor niye şaşırıyorsun dedi 2 yaşında çocukta bile oluyor
hala bazen sıkıntıları oluyor ama öle çok değil

günaydın zelıscım....
bıraktıgın gıbıyız,degısen hıcbır sey yok...
ev,ıs,es,cocuk bırde kar....

Günaydın canım,,

Evet kar var ne yazık ki...

Evet kar yağmasının en güzel tarafı bu oldu yollar boştu en azından. Bizde rahat gittik akşam eve..

Sen kendi aracınla mı gidiyorun işe servisle mi. Kendin gidiyorsan iyi cesaret valla :)

Şu yazdıklarınızı okuyunca sanki bir kaç yıl sonraki halim geldi gözümün önüne kaçıncı sınıfta çocuğunuz bizimki daha 2. sınıf.

Hayatta okuldan, akademik başarıdan çok daha önemli şeyler var ama işte oda gerekiyor yani...

Son düzenleme:

nasıl yani canım anlayamadım,kabızlığı çözüldükten sonra mı bisüre daha kullanmalıyım,aslına bakarsan oğlumun kabızlığı yok,kendi tutuyorr,hiç ıkınmıyor oturduğun da popo kasları hiç çalıştırmıyor,korkuyor, yüzünde ıkınma ifadesi numaradan tabi,altta icraat yok:)))

gunaydın myheart,
burada kar durdu,hatta gunes actı...

canım günaydınnn

konuları yavaş yavaş ancak okuyup dönebiliyorum

malum ben başlangıcı biraz geç yapıyorum :)

nasılsınnn kv lerden haber var mı

kesin geliyolar mı 15 tatil yapmaya

doktor çok rahat bir çocuk dedi
yani olsada olur olmasada olur gibi tavrı var
doktor her çocuk okuyacak diye birşey yok dedi ama okumazda demiyorum dedi herşeyi zaman gösterecek ama siz hiçbir zaman üzerinden eliniz çekmeyın dedi
ha birde hangi ortama girerse girsin kendini hemen sevdiren bir yapısı da var
baba ya gelince işte o yaptı bunu böyle çok şımartı
hala da aynı bende bu okumayacak diyorum boşver okumasın veririm bir yyere çalışır diyor napam başka diyor biz elimizden geleni yapıyoruz diyor anlıcan babamızda çok rahattttttt

canım benim bir anne için ne kadar zor çocuğunun çaresiz halini izlemek

Rabbim yardımcın olsun

Acil şifalar versin

bence sizde çok üzerine düşüyorsunuz ya çok takıntı yaptı herhalde

biraz akışına bırakmak lazım

daha sakin daha rahat davranmaya çalışın

tabi burdan konuşması kolay geliyor

ama sizde sıkıntı yaptıkça çocuğa yansıyordur eminimm

az daha sabır

düzelir inşşş

canım benım oğlan 6 sınıffffffff

bence de doğru bir hareket yapmışsın

resmen er meydanı bu kv olayları

yalnız bırakmicaksın

bırakınca toparlayamıyorsun for example bennnnnn :)

eee kombiyi yaptırmışlar mıı bu arada

peteklerdeymiş problem oturma odası hariç yanmıyo ev buz gibi elada ordaydı ufo falan yakmışlar idare ediyolar bugün yapılıyo inş.artık ayda bir gaz takviyesi yapalım dedim eşime malum kızım var o evde:) dünde eşim dediki ocaktan sonra kreşe başlıcak kızım araştırmış herhalde kendi kendine..hadi hayırlısı dedim bende bakacaz

seninki babaya güveniyor bence

bu durumlarda aile ortak davranmalı aslında

hatta kv kp bilee

onlardan da çok yüz buluyorlar çünkü

ama doğru aslıda herkes okuyacak diye bir durum yokk

sen yine takipde kal ama çok sıkma bence yeri geldiğinde ne düşündüğü bilsin

ama zorluyorsun diye ters tepmesin

çocuk yetiştirmek çok zor yaa

öyle ya da böylee

Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım benım oğlan 6 sınıffffffff

Benimde oğlum 2. sınıfa gidiyor ve dikkat dağınıklığı problemimiz var ve okul performansını çok etkiliyor. Evde sürekli elimiz üzerinde ama okulda birebir ilgi olmayacağından çoook zor...

Bende bazen düşünürüm ammma okulda üstün başarılara sahip olamasa ne olur her şeyden önemlisi o benim evladım canım. En kötü ne olur özel üniversitede okur yani.. Bunlarla kendimi rahatlatmak istiyorum ama herşeyi zaman gösterecek rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah...

canım bizde kızımda lavma denemiştik arkadan sıkıyosun saniyesinde kakasını yapıyor.çok etkili doktora götür iste veriyorlar sakıncalı bişi diil bizde kullandık

bence de doğru bir hareket yapmışsın

resmen er meydanı bu kv olayları

yalnız bırakmicaksın

bırakınca toparlayamıyorsun for example bennnnnn :)

eee kombiyi yaptırmışlar mıı bu arada

aynen katılıyorum ve hatta eklıyorum;

bız doguda gorev yapıyoken,tabıı benım tayın hakkım yoktu esım tayın ısteyecek bende es durumundan bulundugu yere gelecektım...

ilk tayın hakkı varıldıgınde,esım benım aılemın bulundugu yerı yazdı ama gelmedı..

bır sure sonra yıne tayın hakkı cıktı bıze.tayınları yapacagımız hafta sonu esımın memleketıne aılesının yanına gıdecektık.b ır sebeple

esımle tartıstık.sebebın ne oldugunu hatılamıyorum ama kuvvetle muhtemel konu yıne aılesıydı.

ben esıme onunla gıtmek ıstemedıgımı soyledım.oda bana her ne olursa olsun benı yalnız gondermememlısın gır koluma beraber gıdelım dedı...

bende esıme ve aılesıne cok kızgın oldugum ıcın gıtmedım.... esım geldıgınde tercıhlerını yapmıs bır sekılde geldı ve ılk ıkı tercıhı aılesının bulundugu ıl....

neden yazdın dedıgımde bana ,senın onların bulundugu ılceyı ve oradakı kucuk hayatı begenmedıgını soyledıler...

onlara gore sen orayı hor goruyomussun...halbukı hıc alakası yok,benım bullundugum ılce turkıyenın en berbet yerlerınden bırıydı zatennn adamın akılına nasıl gırmıslerse artık ılk tercıhıne orayı yazmıs bır sekılde geldı....

gelmıyecegını bıle bıle yazmıstı evet bende gelme ıhtımalının olmadıgnı bılıyodum ama bu yınede onların gazına gelıp benım fıkrımı almadıgı gercegını degıstırmez...

tam 1 ay esımle konusmadım...sonra da zaten benım aılemın bulundugu ıl geldı....
o gun bugundur cok zorda kalmadıkca tek gondermem...

evet eşinden güzel bir adım gelmişş

senin endişelerini görüp önlemlerini alıyor

beğendimmm

çookk çoook beğendimmm

inş anlarlar tatlım naptı kardeşin döndümü eve konuşamadık bu konuyu

döndü döndü cumartesi akşamı
arkadaşın büyük bir k.....yiyerek hemde
tahminlerimde hiç bir zaman yanılmam
ama sorun nedir bilmmiyorum öğrenmekte isteemiyorum
zaten zamanla anlatır kendisi

ama 10-15 gündür görmüyordum hadi ben neyse diyordum
oğluma yeğenim çok özlemişti (onlar naptıysa)ve ben ne yaptıysam gerçi geire kaldı ama
pazar akşamı bize geldi çocuklar ikiside kucağından inmedi öperler koklar teyzesini çünkü 2 güne bir gelir görür dü onları
arkdaş diyorlar çok iyi seçmemiz lazım
ama şükür doğru kararı verdi geldi tekrar yanımıza
geriye dönnüp hiç bir şey sormuyoruz

hata oğluma koçu bile o buldu
eskisi gibi olduk

ablam için biraz daha zamman

yyaa herkes okuyacak diye bişi yokkki baktın çocuk gerçekten psikoljik olarak bozuluyo okumak istemiyor liseye kadar devam eder.sonra ya özel üniv hiç oladı işe girer sonrada mesleğini alır eline en azından.

canım maalesef biz yaşayarak öğrenenlerdeniz

Test miyiz neyizz

yyaa herkes okuyacak diye bişi yokkki baktın çocuk gerçekten psikoljik olarak bozuluyo okumak istemiyor liseye kadar devam eder.sonra ya özel üniv hiç oladı işe girer sonrada mesleğini alır eline en azından.

katılıyorummm :)

sonra kafalarını duvara vuruyorlar o ayrıııı

poposunun dışında herhangi bir şey yok canım hatta gece zeytinyağ ile masaj yaptım orasına yumuşasın diye görünürde bir şey yok fitil yazmadı doktor evde bir tane daha lavman var onu yapmak istemiyorum,fitil zararsızsa onumu alsam acaba ,bugünde deneyelim bakalım 5.günümüz bugün

gerçekten zor canım,yavrumun o haline konuşmalarına çaresizliğine çare olamamak yıprattı beni ama annem dün gece çok sabırlı oloduğumu daha ii olduğumu söyledi,inşallah atlatacağız,şunu aşılamaya başladım ona rahat olduğumu hissettirmek için,gel tuvalete deneyelim hadi diye zorlamıyorum,oğlum ne zaman istesen lazımlığına yada banyodaki krozete istersen normal tuvalete ne zaman istersen yapabiliriz,böyle deyince bana soruyor sen nereye yapıyorsun anne babam hangi tuvalet yapıyor diye bende anlatıyorumm

ablan boşandıktan sonramı böle oldu hayır anlayamıyorum.şimdi artık ailesini değerini daha iyi anlayacağına?
Acaba annenler çok mu eleştirdi falan da tepki gösteriyor hani kocaman kadın ablan yani neden bu kadar yanlış davranıyor.altında bişiler vardır cnm

hadi gözün aydın canımmm

zamanlar herşey yoluna girer inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…