Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

günaydın kızlar

türkiye donuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

en yüksek 5 miş
en düşük -1 miş

bu ne ye ben ilk defa -1 gördüğümü hatırlıyorum burda
biz alışık değiliz ya

okula gitmesim akşam öğretmenle konuştum eğer yine ders kaynatırsa bana mesaj atacak hemen gideceğim okula oğlumla da böyle anlaştık bakalım

bu ünüversite öğrn.sınıf öğrt.okuyanlar aynı zaman koçluk yapıyorlarmış bilmem duydunuz mu ben daha yeni duydum
cumartesi bir görüşeceğiz anlaşabilirsek eğer benim oğlana koçluk yapacak
artık bir bu kaldı denemediğim bunu da deneyeceğim

hayırlısı bakalım dene canım mecburen her yola başvurcan

günaydın güzeller..
valla burasıda donuyor...
arabayla gelırken katır kutur kırılın buz seslerının senfonısıyle geldıkkkkk....
kıtır kıtır degıl heee katur kutur....
o kadar yanıı....

çokçok iyi cnm -1 de var ki -13 diyorummmmmm sanaaaa
bi zinsan diilmiyizzzz ulennn dondummm sabah gelirken o yataktan kalkmak ölüm geldi valla

günaydın güzeller..
Valla burasıda donuyor...
Arabayla gelırken katır kutur kırılın buz seslerının senfonısıyle geldıkkkkk....
Kıtır kıtır degıl heee katur kutur....
O kadar yanıı....

aynen cnm ama biz bu havada araç kullanmıyoruz çok tehlikeli oluyo toplu taşıma en güveniliri

bence cok ıyı bır fıkır...
hıc degılse bu sekılde sadece ders kaynatma mevzusunu cozdugun gıbı, cozemedıgın daha baska konular varsa onların cozumude kolaylasır...

aynen cnm ama biz bu havada araç kullanmıyoruz çok tehlikeli oluyo toplu taşıma en güveniliri

benım calıstıgım yerın bulundugu yerden tam olarak gecen bır arac olmadıgı ıçın mecburen kendı arabamızı aldık,aksı taktırde cok yuruyecektım...
neyse bakalım gunes acmıs sımdı...

bence cok ıyı bır fıkır...
hıc degılse bu sekılde sadece ders kaynatma mevzusunu cozdugun gıbı, cozemedıgın daha baska konular varsa onların cozumude kolaylasır...

benım oğlan okula başladığı günden beri ne sıkıntılar çektim bir ben bir allah bilir
bende ısrarlar her yolu deniyorum
bakalım sonunda kim pes edecekkkkkkkk

günaydın güzeller..
valla burasıda donuyor...
arabayla gelırken katır kutur kırılın buz seslerının senfonısıyle geldıkkkkk....
kıtır kıtır degıl heee katur kutur....
o kadar yanıı....

aman canım dikkat ettttt katur katur derken kutur kuturrrrrrr olmasınnnnnn

aman canım dikkat ettttt katur katur derken kutur kuturrrrrrr olmasınnnnnn

ayyy allah korusun evet yaaa...
ben her sene karda ıllakı bır dusme anım vardır...
aksı gıbı düsenlere de cok gülerım....
kendım bıle dussem,kahkalarıma manı olamam...
bu gun arabayla gelıyoken adamın bırı kaydı yalnız, hemde cok fena.....

Kızlar
bu arada dün kv dün yemege çagırmış bizi daha doğrusu eşime sölemiş yani beni arayıp da davet etmedi
eşimin anneannesi gelmiş memelketten bu arada
önce ben gitmem falan dedim eşimde benim gitmem lazım elayı almaya hemde ananemi görürüm yemekte yer gelirim.ben de tek başına yollamak istemedim doldurur falan diye bende geliyorum dedim gittik.
Gittim yardımcı oldum yemek hazırlamaya oturduk yiyorduk elanın çayı sogumuş benim bardağımdan içiyodu fondip yapayımda kendime sıcak çay doldurayım dedim içmemle burnumdan gelmesi bir oldu nasıl genzime gitti anlamadım (kv agzından burnundan gelsin mi dedi artık harammı etti:)) herkes nasıl gülüyor ölüyorum ben orada kızım geldi sırtıma vuruyo helal anne diye.evlat işte olsunda çamurdan olsun yavrum benim:)
öle kızlar doğrumu yaptım bilmiyorum o kapıdan en son çıktığımda yemin etmiştim bir daha gelmicem diye ama evliliğim için huzursuz olammak için gitti sizce doğrumu yaptım.

o düşme bende çok var
çok gülerim

geçenlerde ayağım kaydı evde terlikten dolayı bir düştüm totomun üstüne güle güle yerimden kalkamdın

oğlanda çok gül dü ben gülme dedim

gece bir ses paldur güldür oğlan yataktan düşmüş gece gülmekten uyuyamdık

bana kalırsa cok yerınde olmus gıtme kararın canım,bende her ne olursa olsun eslerın yalnız gonderılmemesı taraftarıyım...
kesınlıkle dolduruyorlar canım...
ancak cok kotu bır raddeye gelınırkı evden kovmak gıbı,zaten o durumda esınde senınle beraber tepkı gosterıp gıtmeyecektır...
gıt ve hatta oraya gıtmek senı hıc kasmıyormus gıbı ol,esınle sarmas dolas boyle ....

çok iyi yapmışsın canım
herkes yaptığından utansın
eğer eşinle mutlu olmak istiyorsan çoğu şeyleri görmicen duymucan

ha kısa zamanda da yemin kafeletini ver
bir çocuk sevindir
bir fakir sevindir
ay nebileyim ben işte

Allah razı olsun annecimden maddi manevi her zaman destekdir,bekarken de asilik etmeyip annemin kıymetini bilseymişim iyiymişş keşke diyorum şimdi keşke üzmeseydim

kızlar günaydın çok çok soğukkk yahuu anladım kadarıyla tüm yurttt donuyorr -5 derece şuan gece -11 di inanamadım,

bu arada benim oğlanla 3 defa tuvalete denemeye girdik yine yapamadı kakasını,,özlemle bekliyoruzzz

artık eskisi gibi olamayız mümkün değil bu belki ayda bir falan gidebilirim fazlasını bekleyemez kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…