kızlar günaydın çok çok soğukkk yahuu anladım kadarıyla tüm yurttt donuyorr -5 derece şuan gece -11 di inanamadım,
bu arada benim oğlanla 3 defa tuvalete denemeye girdik yine yapamadı kakasını,,özlemle bekliyoruzzz
kızlar günaydın çok çok soğukkk yahuu anladım kadarıyla tüm yurttt donuyorr -5 derece şuan gece -11 di inanamadım,
bu arada benim oğlanla 3 defa tuvalete denemeye girdik yine yapamadı kakasını,,özlemle bekliyoruzzz
allah razı olsun annecimden maddi manevi her zaman destekdir,bekarken de asilik etmeyip annemin kıymetini bilseymişim iyiymişş keşke diyorum şimdi keşke üzmeseydim
Kızlar
bu arada dün kv dün yemege çagırmış bizi daha doğrusu eşime sölemiş yani beni arayıp da davet etmedi
eşimin anneannesi gelmiş memelketten bu arada
önce ben gitmem falan dedim eşimde benim gitmem lazım elayı almaya hemde ananemi görürüm yemekte yer gelirim.ben de tek başına yollamak istemedim doldurur falan diye bende geliyorum dedim gittik.
Gittim yardımcı oldum yemek hazırlamaya oturduk yiyorduk elanın çayı sogumuş benim bardağımdan içiyodu fondip yapayımda kendime sıcak çay doldurayım dedim içmemle burnumdan gelmesi bir oldu nasıl genzime gitti anlamadım (kv agzından burnundan gelsin mi dedi artık harammı etti:)) herkes nasıl gülüyor ölüyorum ben orada kızım geldi sırtıma vuruyo helal anne diye.evlat işte olsunda çamurdan olsun yavrum benim:)
öle kızlar doğrumu yaptım bilmiyorum o kapıdan en son çıktığımda yemin etmiştim bir daha gelmicem diye ama evliliğim için huzursuz olammak için gitti sizce doğrumu yaptım.
çok iyi yapmışsın canım
herkes yaptığından utansın
eğer eşinle mutlu olmak istiyorsan çoğu şeyleri görmicen duymucan
ha kısa zamanda da yemin kafeletini ver
bir çocuk sevindir
bir fakir sevindir
ay nebileyim ben işte
bekarken hepimz öle oluyoruz maalesef asi hırçın dediğim dedik olup hep karşı gelyoruz.annem hep seninkide sana yapsın diye beduaa etti.kzım 3,5 yaşında şimdiden asi bir kız babasıyla bana kafa tutuyo ben diyorum büyüyünce döver bu bizi(anneme diyorum bedduanı geri al)
kesinlikle gitmekle en doğru kararı vermişsin canım,eşin senin diğer yarın çünkü,sen yanında olmayınca unutma onu tamamlayacak biri mutlaka olacak eş,kardeş, yada daha kötüsü,eşlerimizi ittikçe herşey daha karman çorman oluyor,sen ne kadar merhametli olursan o bir gün bu olgunluğunu iyi niyetini mutlaka anlayacaktır,,,kayınvalidenin evine çıkartma yaptın yaniii pek ii olmuş:))
kız annnesini bedua geçmez çünkü anneler içten sölemez
ama babaların geçer diye biliyorum
ah ablamda bir anlasa annemin kıymetini
kardeşim buldu doğru yolu sıra ablamda
işte ondan zorlanacağız neyse annemi bir düzeltieyimde o da düzelir inş.
valla öle oldu canım pek şaşırdı beni görünce bir görsen napıcagını bilemdi:)
ama3 aydır gitmiyordum şaka maka
günaydın kızlar nasılsınız?
nasıl gidiyor hayat?
kar, kış, soğuk işteyiz yine...
günaydın kızlar
türkiye donuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
en yüksek 5 miş
en düşük -1 miş
bu ne ye ben ilk defa -1 gördüğümü hatırlıyorum burda
biz alışık değiliz ya
okula gitmesim akşam öğretmenle konuştum eğer yine ders kaynatırsa bana mesaj atacak hemen gideceğim okula oğlumla da böyle anlaştık bakalım
bu ünüversite öğrn.sınıf öğrt.okuyanlar aynı zaman koçluk yapıyorlarmış bilmem duydunuz mu ben daha yeni duydum
cumartesi bir görüşeceğiz anlaşabilirsek eğer benim oğlana koçluk yapacak
artık bir bu kaldı denemediğim bunu da deneyeceğim
günaydın cnm
evet resmen donuyoruzzzz
bu ne allahım nasıl soğuk
hiç aklına gelir miydi bu oğlanın kakasını özlemle beklmek
ama en kısa zamanda yapar fazla üstüne düşmeyin siz üstüne düştükçe oda birşey sanıp inatlaşacak
gunaydın vefacım,
rabbım yardımcın olsun...
kabızlıgı gıderıcı surup demıstın adını yazarmısın canım...
valla öle oldu canım pek şaşırdı beni görünce bir görsen napıcagını bilemdi:)
ama3 aydır gitmiyordum şaka maka
kızlar günaydınn
karlı marlı dün eve rahat gittim yollar falan boştu
sabah da rahat geldim ama kar bastırdı yol da gelirken
3-5 derecelerde burası herhal
ama akşamları ve geceleri çok soğuk oluyor
donuyoruzzzz
kızlar günaydınn
karlı marlı dün eve rahat gittim yollar falan boştu
sabah da rahat geldim ama kar bastırdı yol da gelirken
3-5 derecelerde burası herhal
ama akşamları ve geceleri çok soğuk oluyor
donuyoruzzzz
yasemincim ne demişler dinsizin hakkından imansız gelir
senin istikrarını o da gün gelecek anlayacaktır bence
ama ergenlik dönemleri olur bence böyle durumlar
onlar da hayatın eğlencesindeler
yoksa sanmıyorum ki öyle lay lom yapsnn
seni er geç anlayacak
pes etmediğini görünce o da kendine gelecektir inşşş :d
Kızlar
bu arada dün kv dün yemege çagırmış bizi daha doğrusu eşime sölemiş yani beni arayıp da davet etmedi
eşimin anneannesi gelmiş memelketten bu arada
önce ben gitmem falan dedim eşimde benim gitmem lazım elayı almaya hemde ananemi görürüm yemekte yer gelirim.ben de tek başına yollamak istemedim doldurur falan diye bende geliyorum dedim gittik.
Gittim yardımcı oldum yemek hazırlamaya oturduk yiyorduk elanın çayı sogumuş benim bardağımdan içiyodu fondip yapayımda kendime sıcak çay doldurayım dedim içmemle burnumdan gelmesi bir oldu nasıl genzime gitti anlamadım (kv agzından burnundan gelsin mi dedi artık harammı etti:)) herkes nasıl gülüyor ölüyorum ben orada kızım geldi sırtıma vuruyo helal anne diye.evlat işte olsunda çamurdan olsun yavrum benim:)
öle kızlar doğrumu yaptım bilmiyorum o kapıdan en son çıktığımda yemin etmiştim bir daha gelmicem diye ama evliliğim için huzursuz olammak için gitti sizce doğrumu yaptım.
inşallah canım,dün gece bez bağla diye krize girmedi Allahtan,yani bez bağladığımızdada yapmıyor zaten bezim kaydı bezim düşüyor diye on defa açıp kapattırıyordu, inşallah direk tuvalete yaparda bezdende kurtuluruz,
yalnız dün şunu öğrendim kayınvalidem bi akrabaya gitmiş 10gün felan önce onun da oğlumla akran oğlu var bezinden kakası yerlere düşmüş benim oğlan görmüşşş ondan beri bu takıntısı başladı kirletecek batacak heryer korkusu var çocukta,birde zor çıkıyor anne acıyor diye korkuyor
valla burda şurup ismi veriliyormu bilmiyorum ama osmolak diye bi şurup ama hiç faydası olduğunu düşünmüyorum
gitmeyeli baya olmuş canım benimm,neyse arada bundan sonra göster kendini de dumur olup kalsınlar:)))
ay inşallah canım
aslında çok korkuyorum biliyormusunuz
hadi okumasın diyorum bazen
sağlığı yerinde olsun yeter bana
büyüğünü küçüğünü bilsin yeter hayırlı bir evlat olsun diyorum
sonra yine başa dönüyorum okuyacaksınnnnnnn