Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Biz okula gitmediği günler ilaç kullanmıyoruz düşün ki bu normal hayatını bile etkiliyor bu yüzden sıkıntı yaşıyoruz. Yüzmeye aslında baştan çok istekli gidiyordu bende izlediğim için şahit oldum yaşadıklarına. Hoca öğrencilerine direktif verirken benimki onu hiç dinlemiyordu. Çünkü dikkatine o noktaya odaklayamıyor sürekli başka şeylerle ilgili bu sefer hoca uyarmalara başladı bizimki de gitmek istemedi. Şimdi pişmanım keşke konuşsaydım hocayla ama sıkılacağını aklıma getiremedim kendi çözsün istedim ama olmadı. Şimdi havuzun olduğu yoldan geçsek gitmem ben diyor.

İnşallah ilgisini çeken bir alan bulup o yönde desteklemek istiyorum bende belki tenis olabilir bu yaz onuda deneyeceğim kısmet olursa...

evet allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

bende sinir oluyorum böyle insanlara

bir tanede bizde var babaannem

gelmiş 90 yaşına hala çektirir anneme

annemde yazık sesini çıkarmaz ama zihniyet meselesi işte...

artık cok gec......

Herkese günaydın sonunda hepsini okuyabildim

Günaydın kızlar hava durumu verim ank -13c idi

buradaki ıslıklar devam.

yasemin sanki bugün daha soğuk burası. bırrrrrrrrr

senin kararlı olduğunu biliyorsa bugün gayet güzel geçebilir yani senin okula gitmene gerek kalmayabilir bence.
dene arkadaşım herşey evlatlarımızın iyiliği için.

günaydın güzeller..
valla burasıda donuyor...
arabayla gelırken katır kutur kırılın buz seslerının senfonısıyle geldıkkkkk....
kıtır kıtır degıl heee katur kutur....
o kadar yanıı....

yaaaaaaa ama o karlardan buraya da gönderin

benım calıstıgım yerın bulundugu yerden tam olarak gecen bır arac olmadıgı ıçın mecburen kendı arabamızı aldık,aksı taktırde cok yuruyecektım...
neyse bakalım gunes acmıs sımdı...

burada var güneş herhalde kendi kendini ısıtıyordur.

benım oğlan okula başladığı günden beri ne sıkıntılar çektim bir ben bir allah bilir
bende ısrarlar her yolu deniyorum
bakalım sonunda kim pes edecekkkkkkkk

sendeki bu inat oğlunda varsa orasını bilemem ama rahat diyorsun inşallah sen kazanacaksın...

gitmekle en iyisini yapmışsın tatlım. mutluluğunuz için herşey.

Allah razı olsun annecimden maddi manevi her zaman destekdir,bekarken de asilik etmeyip annemin kıymetini bilseymişim iyiymişş keşke diyorum şimdi keşke üzmeseydim

malesef hepimiz aynı hataları yapıyoruz. önemli olan şimdi neler yaptığımız geçmişte yapamadıklarımızı telafi etme şansımız var. yeterki onların sağlıkları yerinde olsun.

illa ya sana ya babaya çekecek. beddua ile ilgili değildir

sen bugün erkenden konuş biraz erken çık hiç olmazsa bu havada.

tatlım daha birkaç ay önce yaşadık. kreşten birgün saat 17:30 da bir telefon. öğretmeni kaan'ın karnı ağrıyor sanırım öğlenden beri böyle gelseniz iyi olur. neyse ben çıktım 15 dk sonra kreşe gittim koltukta uyumuş kalmış hemen acile hastaneye gittik. röntgen çekildi, ultrasonla bakıldı, kan tahlili yapıldı.çünkü ben dr önceki karın ağrısı olayını falan anlatınca detaylıca baktılar biraz gözlerini korkuttum yaptığım yanlış ama yılbaşındaki olayın bedelini benim evladım ödeyebilirdi o aklımdan çıkmıyor malesef. dr önce bitkisel bir ilaç verdi. içirin yarım saate kadar tuvalete çıkamazsa fitili o zaman kullanın dedi. tamam aldık içirdik tık yok. neyse bir saat sonra anlattım ona fitili yaptık sadece 15 dk yaptı. fitilde gliserin yani kimyasal değil kesinlikle. işin kötüsü haftaiçi perşembe günü olunca olay ben tabii gündüzleri çocuğu sürekli takip edemediğim için kabız olabilieceğini tahmin etmedim. ama sende doktorunuzla konuşup lavman çok daha zor bence bir dene istersen. çünkü çocuğun o kabızlık hallerini bende gördüm oğlumda ve çok zor. bizimki yapma problemi olmamasına rağmen sıkıntılı hali zorrrrrrrr

bir anne olarak hissettiklerin davranışların ne kadar doğru hepimiz aynı tavırları sergilerdik.

oyyy oyyy oyyyy senin işin zor bir de önünde baba var o da örnek model.
mutlaka bununla da ilgili vardır herhalde.

gözün aydın yağmurcummmmmmmmm

hemen yazıyorum bu örnekleri de

kıyamam hala güvenle ilgili sorun yaşıyor anlamaya çalışıyor

hatta cok komık bır sey oldu kızlar..
esımın memleketıne gıtme konusunu actım.esım cumartesı gunlerı yuksek lısansa gıttıgı ıcın bızde sadece pazar gunu ıcın o kadar yol gıtmeye usenıyoruz...
gercı yazın 2-3 haftada bır mutlaka gıdıyoduk.sımdı kar kıs var anacım nasıl gıdelım...
dusunun bundan 2-3 hafta oncesıne kadar neredeyse tum akrabaları bızdeydı..ona ragmen neden gelmıyosunuz dıye arayıp sıtem edıyolar....
bende bu hafta sonu esıme dedım kı; gel atlayıp sızınkılerın yanına gıdelım dedım.....oda zaten 15 ocakta yuksek lısansım bıtıyo,o zaman gıderız dedı...hem sımdı gıdıp ozaman gıtmezsek onlar gelır,en azından helalesmeye gıtmıs oluruz onların gelmesıne de gerek kalmaz dedı...
bende dedımkı bravo valla benım dusunemedıgımı sen dusunmussun dedım....

benim ananede öyle evinden dışarı çıkmaz siz gelin
hem siz çalışıyorsunuz ben evdeyim der.
gideriz amannnnnnnn neler yapmış neler hazırlamış
hala bayramlarda bile tatlısını kendi yapar 85 yaşında
hatta en son bayramda gittiğimizde pekmez yapmış
benimkini de ayırmış sağolsun (malum köydeler)
kendi şeker hastası tansiyonu kemik erimesi herşey var
ama maşallahı da vardır.

geçen gün eşime dedimki ananeme birşey olursa
işte şunları bunları bir daha ne yerim ne de görürüm
üzüldüm öyle düşününce

ılahı cok guldummmm
saka bır yana tecrubeyle sabıttır....

ılahı cok guldummmm

kız ben sana kaç gündür diyorum ya valla bunları unutmamak lazım

sen böyle arada yaz bizde en son söyleyeceğimizi en başta söyleyip

evdeki huzurumuzu kendi ellerimizle kaçırmayalım.

sorma hava beterrrrrrrr donuyomm resmennnn

adam 13 yılın üzüreni normale dönmeye başladı
bunlar için yapılacak bişi yok

ılahı cok guldummmm

zaten sayfayı kaçırdık mı sohbeti kaçırdık mı yakalayamıyoruz da

burdaki işleri napacaz onu da bilmiyommmmmm

ah yağmu ah tam yıl sonuna doğru açtın bu sayfayı

iyike de açmışsınnnnnn

bak şimdi dün akşam dedim ya istemesem de kvalidelerle ziyarete gideceğiz diye

neyse gittik sağolsun görmeye gittiğimiz hala bebişe hırka ve patik örmüş onu hediye

etti falan. işte kayınvalide de bana sordu birşey yapacak mıyız diye yok anne kaan'dan

kalma var birçok ben çıkardım onları gerek yok dedim. neyse büyük hala örünce onunda

önünde biraz ona iyi birşeyler söyledi. işte ilk hediyesi falan filan. bende herkesin içinde

yok annecim ilk hediyesi senden senin aldığın takım var ya hani bu örgü hediyesi

olsun dedim. eşimde diyor aaaaaa annem ne aldı ki bebeğe. eve gidince gösteririm

unuttun sanırım dedim. kayınvalide de kızım siz neler almışsınızdır kimbilir sen durmazsın dedi

yok annecim valla ilk hediye senden devamını da bekliyoruz dedim

meğer kadına söylememişim daha önce. nerden bileyim ben canım bana sormuyorlar bile

hiç dr gittin mi geldin mi nasılsın ne durumdasın diye. sonra araba da bana genic doğum

martta değil mi kızım hazırlıklara başlayalım o zaman ne eksiğin var sen bir bak da söyle

ben kızlara da söylerim onlarda desteklerler seni sen kıyafetleri falan yıkama s...... (büyük görümcem)

şubatta izne ayrılacak o yıkar ütüler alınanlarla beraber dedi. Allah'ım dedim sadece sevinsem mi üzülsem mi

bilemedim. bakarız o zaman gelsin de dedim

Son düzenleme:
kız ben sana kaç gündür diyorum ya valla bunları unutmamak lazım

sen böyle arada yaz bizde en son söyleyeceğimizi en başta söyleyip

evdeki huzurumuzu kendi ellerimizle kaçırmayalım.

aslında hepımızın yaptıgı hata bu...
ben yenı evlıyken tecrubesızlıgımın verdıgı saflıkla oyle hatalar yapıyodum kı,aklıma geldıkce gulme krızıne gırıyorum...
ama benım gozumu acan kv oldu canım,onun kendı esıne ve ogullarına (4 oglu var bu arada)olan yaklasımına baktım bırde kendımınkıne....
yanı rabbım bızı bunlara bosuna yazmamıs sekerım,en azından onlara bakarak bır nebze olsun gozlerımız acılıyo...
bende kvme baka baka kendımı törpuledım anlıycaaan...
eee boynuz kulagı gectı....

polıtıka ıste sekerım....
her ne kadar uzak duralım desek de her yerde cıkıyor karsımıza...

sorma hava beterrrrrrrr donuyomm resmennnn

adam 13 yılın üzüreni normale dönmeye başladı
bunlar için yapılacak bişi yok

13 diyorum size.

iyiki açmış yoksa nasıl deşarj olacağız.

kız bende mi benimkine baksam biraz neler yapıyor ne ediyor diye.

tünaydınnnnnlaarrrr :2::2::2::2::2::2:

yine sayfalarca yazısmalar akıp gitmişş

hoşgeldinnnnnnn

polıtıka ıste sekerım....
her ne kadar uzak duralım desek de her yerde cıkıyor karsımıza...

Bende bi ayrıldım epey kaçırmışım yazılar almış başını gitmiş amma çene varmış kız bizdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…