Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
türkiye donuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
en yüksek 5 miş
en düşük -1 miş
bu ne ye ben ilk defa -1 gördüğümü hatırlıyorum burda
biz alışık değiliz ya
okula gitmesim akşam öğretmenle konuştum eğer yine ders kaynatırsa bana mesaj atacak hemen gideceğim okula oğlumla da böyle anlaştık bakalım
bu ünüversite öğrn.sınıf öğrt.okuyanlar aynı zaman koçluk yapıyorlarmış bilmem duydunuz mu ben daha yeni duydum
cumartesi bir görüşeceğiz anlaşabilirsek eğer benim oğlana koçluk yapacak
Artık bir bu kaldı denemediğim bunu da deneyeceğim
günaydın kızlar
en yüksek 5 miş
en düşük -1 miş
biz alışık değiliz ya
okula gitmesim akşam öğretmenle konuştum eğer yine ders kaynatırsa bana mesaj atacak hemen gideceğim okula oğlumla da böyle anlaştık bakalım
bu ünüversite öğrn.sınıf öğrt.okuyanlar aynı zaman koçluk yapıyorlarmış bilmem duydunuz mu ben daha yeni duydum
Artık bir bu kaldı denemediğim bunu da deneyeceğim
günaydın güzeller..
Valla burasıda donuyor...
Arabayla gelırken katır kutur kırılın buz seslerının senfonısıyle geldıkkkkk....
Kıtır kıtır degıl heee katur kutur....
O kadar yanıı....
günaydın kızlar
en yüksek 5 miş
en düşük -1 miş
biz alışık değiliz ya
artık bir bu kaldı denemediğim bunu da deneyeceğim
aynen cnm ama biz bu havada araç kullanmıyoruz çok tehlikeli oluyo toplu taşıma en güveniliri
çokçok iyi cnm -1 de var ki -13 diyorummmmmm sanaaaa
bi zinsan diilmiyizzzz ulennn dondummm sabah gelirken o yataktan kalkmak ölüm geldi valla
bence cok ıyı bır fıkır...
hıc degılse bu sekılde sadece ders kaynatma mevzusunu cozdugun gıbı, cozemedıgın daha baska konular varsa onların cozumude kolaylasır...
günaydın güzeller..
valla burasıda donuyor...
arabayla gelırken katır kutur kırılın buz seslerının senfonısıyle geldıkkkkk....
kıtır kıtır degıl heee katur kutur....
o kadar yanıı....
aman canım dikkat ettttt katur katur derken kutur kuturrrrrrr olmasınnnnnn
ayyy allah korusun evet yaaa...
Ben her sene karda ıllakı bır dusme anım vardır...
Aksı gıbı düsenlere de cok gülerım....
Kendım bıle dussem,kahkalarıma manı olamam...
Bu gun arabayla gelıyoken adamın bırı kaydı yalnız, hemde cok fena.....
Kızlar
bu arada dün kv dün yemege çagırmış bizi daha doğrusu eşime sölemiş yani beni arayıp da davet etmedi
eşimin anneannesi gelmiş memelketten bu arada
önce ben gitmem falan dedim eşimde benim gitmem lazım elayı almaya hemde ananemi görürüm yemekte yer gelirim.ben de tek başına yollamak istemedim doldurur falan diye bende geliyorum dedim gittik.
Gittim yardımcı oldum yemek hazırlamaya oturduk yiyorduk elanın çayı sogumuş benim bardağımdan içiyodu fondip yapayımda kendime sıcak çay doldurayım dedim içmemle burnumdan gelmesi bir oldu nasıl genzime gitti anlamadım (kv agzından burnundan gelsin mi dedi artık harammı etti:)) herkes nasıl gülüyor ölüyorum ben orada kızım geldi sırtıma vuruyo helal anne diye.evlat işte olsunda çamurdan olsun yavrum benim:)
öle kızlar doğrumu yaptım bilmiyorum o kapıdan en son çıktığımda yemin etmiştim bir daha gelmicem diye ama evliliğim için huzursuz olammak için gitti sizce doğrumu yaptım.
kızlar
bu arada dün kv dün yemege çagırmış bizi daha doğrusu eşime sölemiş yani beni arayıp da davet etmedi
eşimin anneannesi gelmiş memelketten bu arada
önce ben gitmem falan dedim eşimde benim gitmem lazım elayı almaya hemde ananemi görürüm yemekte yer gelirim.ben de tek başına yollamak istemedim doldurur falan diye bende geliyorum dedim gittik.
Gittim yardımcı oldum yemek hazırlamaya oturduk yiyorduk elanın çayı sogumuş benim bardağımdan içiyodu fondip yapayımda kendime sıcak çay doldurayım dedim içmemle burnumdan gelmesi bir oldu nasıl genzime gitti anlamadım (kv agzından burnundan gelsin mi dedi artık harammı etti:)) herkes nasıl gülüyor ölüyorum ben orada kızım geldi sırtıma vuruyo helal anne diye.evlat işte olsunda çamurdan olsun yavrum benim:)
öle kızlar doğrumu yaptım bilmiyorum o kapıdan en son çıktığımda yemin etmiştim bir daha gelmicem diye ama evliliğim için huzursuz olammak için gitti sizce doğrumu yaptım.
ne güzel bak annen yemeği yapmışş
benim annem alt katımda oturuyor eşim kaç gündür evde yok
bi demedi gel kızım yemekle uğraşma diyee
hadi çağırmadın bi tabak yemek ver barii ah ahhh
kıymetini bil canım anneninnn
bana kalırsa cok yerınde olmus gıtme kararın canım,bende her ne olursa olsun eslerın yalnız gonderılmemesı taraftarıyım...
Kesınlıkle dolduruyorlar canım...
Ancak cok kotu bır raddeye gelınırkı evden kovmak gıbı,zaten o durumda esınde senınle beraber tepkı gosterıp gıtmeyecektır...
Gıt ve hatta oraya gıtmek senı hıc kasmıyormus gıbı ol,esınle sarmas dolas boyle ....