- 26 Aralık 2014
- 633
- 460
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.821
Az önce attimAl benden de o kadar.Tıklar tıklamaz yukarı çekiyorum sayfayı.Burda sormak hiç aklıma gelmemişti ama kk ya mesaj atmayı düşünüyordum bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önce attimAl benden de o kadar.Tıklar tıklamaz yukarı çekiyorum sayfayı.Burda sormak hiç aklıma gelmemişti ama kk ya mesaj atmayı düşünüyordum bende
kaç yaşındasın evli misin bekar mısın kimlerdensin tellioğullarından mısın seferoğullarından mısınAz önce attim
kaç yaşındasın evli misin bekar mısın kimlerdensin tellioğullarından mısın seferoğullarından mısın
Sağol canımcım 1 ay sonra son kontrol var.Hayırlısı inşallah bişey çıkmaztomurcuğum kortizondan kurtulmuşsun gülüm allaha şükür inşallah bir daha ihtiyaç olmaz
inşallah hiç bir şey çıkmayacak çok iyisin diyecek doktorSağol canımcım 1 ay sonra son kontrol var.Hayırlısı inşallah bişey çıkmaz
Ama bu saatten sonra bana kim kortizondan kilo aldım derse hadi ordan derim.Dikkat ettiğin sürece bırak almayı veriyorsun valla
Tadı çok acı ilacın.Dilin üstüne koyar koymaz kötü bir tat bırakıyor o da zehirliyor zannediyordur hahahaaainşallah hiç bir şey çıkmayacak çok iyisin diyecek doktor
bundan sonra ben de seni örnek gösterip kilo alınmaz verirsiniz bile diycem
benim kayınvalide daha kortizona başlamadan bu içimi kazındırıyor içim eziliyor diye yemeye başladı beni şişiricek yine diyor hep :)bir de bu ilaçlar beni zehirliyor demez mi yutarken
biz ya da diğer çocukları oradayken içer sonra basar torbaya diğer ilaç yığının yanına atar canı çok kıymetli boğazına da düşkün tadını sevmediği bir şey yemez içmez sonrada beni kimse doktora götürmüyor diye söylenir ..herkes bir aradayken demez ama çünkü son 3 ay içinde 4 çocuğu aynı bölüme götürmüş aynı ilaçlardan 4 ayrı poşet çıktı evdeTadı çok acı ilacın.Dilin üstüne koyar koymaz kötü bir tat bırakıyor o da zehirliyor zannediyordur hahahaaa
Kaynana acıtasyonları meşhurdur canım.Hele de çocuklarını yada birilerini gördüklerinde.Benimkinin de her gün bir yeri ağrır mesela.Hastalık hastası olmuş resmen.Yalnızken canavar gibiler maşallahbiz ya da diğer çocukları oradayken içer sonra basar torbaya diğer ilaç yığının yanına atar canı çok kıymetli boğazına da düşkün tadını sevmediği bir şey yemez içmez sonrada beni kimse doktora götürmüyor diye söylenir ..herkes bir aradayken demez ama çünkü son 3 ay içinde 4 çocuğu aynı bölüme götürmüş aynı ilaçlardan 4 ayrı poşet çıktı evde
senin ki de mi canavar gibi kızzz hahahahahKaynana acıtasyonları meşhurdur canım.Hele de çocuklarını yada birilerini gördüklerinde.Benimkinin de her gün bir yeri ağrır mesela.Hastalık hastası olmuş resmen.Yalnızken canavar gibiler maşallah
Yok anacim benimki cok becerikli marifetli bisey degil.cani istedi mi bana soyluyor ben yapiyorum hayrim olsunsenin ki de mi canavar gibi kızzz hahahahah
benimkinin de canı bişey yapmak istesin o kadar hızlı ki ben bile yetişemiyorum eli çok hızlı adınları da
benim ki bana da söylemez eltisinin gelinine bir kere canım nasılda dolma çekiyor demiş kadın geldi bana diyor kaynana dolma yapsana dellendim vallaha zaten tüm evin işini yemeğini gelen gidene dönmesini ben yapıyorum kendi sadece deniz anası gibi yatıp uzanıyor dolma da kolay yemek zaten ne demeye öyle yapmıştı çözemedim halaYok anacim benimki cok becerikli marifetli bisey degil.cani istedi mi bana söylüyor ben yapıyorum hayrim olsun
Hhahahhaaa deniz anasi benzetmene bayildim kiz senin gibi gelini bulmus da bunamasin.sen insanin omrunu uzatirsin valla kurbanimbenim ki bana da söylemez eltisinin gelinine bir kere canım nasılda dolma çekiyor demiş kadın geldi bana diyor kaynana dolma yapsana dellendim vallaha zaten tüm evin işini yemeğini gelen gidene dönmesini ben yapıyorum kendi sadece deniz anası gibi yatıp uzanıyor dolma da kolay yemek zaten ne demeye öyle yapmıştı çözemedim hala
ben bir şey sorsam atıyorum evde pirinç var mı desem cevap ben bilmem kurbanım ne pişireyim ben bilmem kurbanım
bu benzetmeleri eşim tarafının yanında da yapıyorumhele yeğenleri ocağa konmuş su dolu demlik gibi kaynıyor fıkır fıkır gülüyorlar:) galiba ondan beni çok seviyorlar hihihihihHhahahhaaa deniz anasi benzetmene bayildim kiz senin gibi gelini bulmus da bunamasin.sen insanin omrunu uzatirsin valla kurbanim
arada kaynatmak iyidir zihni canlı tutar
Allah yardimcin olsunmetabolizmam ilaçla anca çalışıyor ömür boyu troid ilacı b12 ve d vitamini kullanmak zorundayım 3 ayda bir endokrin doktorundayım ilaçlar bazen az geliyor yeni düzenlemeler yapmak gerekiyor yorgunluk halsizlik deri pullanması saç dökülmesi hatta sebepsiz öksürük düşüncelerini bile toparlayamama aşırı unutkanlık oluyor zaman zaman
ama avantajı dersen artık üşüyorum üşümek çoook güzel geceleri kulağında davul çalar yada hışırtı gibi kan akma sesi kalp atımını duymadan uyuyabiliyorum ellerim bacaklarım titremiyor artııkkkkk kalbim normal 70-72 atıyor 145-150 atmıyor artık çok sakinleştim bunlar da avantajları:)))
Telefondan zor oluyor eve gidince yazayım :)kaç yaşındasın evli misin bekar mısın kimlerdensin tellioğullarından mısın seferoğullarından mısın
Tamamen katılıyorum canım.Hani diyorsun ya eşimin yeğenleri beni çok sever diye , biz bile şu kadarcık zamanda tanımadan yüzünü görmeden seni çok sevdik onlar sana bayılıyordurarada kaynatmak iyidir zihni canlı tutar
bak şimdi şımarıcam ciğere bakan kedi gibi sırıtıyorum vallaTamamen katılıyorum canım.Hani diyorsun ya eşimin yeğenleri beni çok sever diye , biz bile şu kadarcık zamanda tanımadan yüzünü görmeden seni çok sevdik onlar sana bayılıyordur
sağol gülüm ilacını alınca sorun yok şükür ben halimden çok mutluyum rabbim kimseye çaresiz dert vermesin yeter kiAllah yardimcin olsun
Telefondan zor oluyor eve gidince yazayım :)