Haydi Yine Yeniden...

Kızlar öğlen menüm

1 kepçe kadar yeşil mercimek yemeği
1 bardak ayran
2 kaşık bulgur pilavı

Sabah eski pantolonlarımı çıkardım ortaya.Eski dediysem obez olmadan önceki :)
Baldırlardan yukarı çıkmayan çıksa da fermuarı bırak kapanmayı kavuşmayan pantolonlarım olmaya başlamış.Ayy bir sevindim iştahım kapandı:))) Öğleden sonra cozutmamak için yedim.O hızla da kuaföre gidip saçlarımı şekle şemale sokturdum.Tabii bu dediklerim obez olmadan önce giydiklerim.Yani aşırı kiloluyken.Yoksa yolum daha uzun.

Ara
Ikisi nasıl gider diyeceksiniz belki ama
1 armut 1_2 dilim peynir

Akşama muhtemelen azıcık kıymalı makarna,yoğurt yerim

kaç yaşındasın evli misin bekar mısın kimlerdensin tellioğullarından mısın seferoğullarından mısın
24 yaşındayım (malesef bekarim) hem çalışıyorum hemde hedefim var akşam eve gelince ders çalışıyorum YGS sınavına hazirlaniyorum. Ağır bi bunalımdan çıktım. Kilolarimi bosamaya çalışıyorum

Vücudunda kırmızı kırmızı döküntüler çıkmaya başladı . ne kaynaklı olabilir sizce?

kız daha 24 yaşındasın ne diye malesef bekarım diyorsun
önce gelecektin sen buraya biz seni bunalımdan çekip çıkarırdık neyse artık kendi kendine de çıkmışsın nasıl olsa
sınavlar zor gülüm allah yardımcın olsun emeğini boşa çıkarmasın
kiloları gözünde büyütme takıntı haline getirmezsen dikkatli beslenmeyle arkalarına bile bakmadan gidiyorlar sıkıysa gitmesinlerkarar verdik azmettik ideal bedenimizde olup ay gibi parlıycazzzz

akşam üstü çok acıktım benim herifte (adama kızınca herif oluyor hihihih)ben yürüyüşe gidicem demez mi dünden kalan yeşil fasüyeden 1 kase ısıttım yedim 1 dilim ekmekle
2 saat sonrada 1 kase haşlama makarnaya sarımsaklı yoğurt kıyma sosla yedim
şimdide çay fokurduyor lüpleticem

Iyi aksamlar kizlar baya kaynatmissiniz ayy benim kayinvalide pek bi beceriklidir gecen bana dort kiloluk tencereyle yaprak sarmis bir tepsi baklava yapmis yolladi saolsun buzluga attim yapragi bayramdan yeni ciktik diye baklavayida sekerlemedim brlki misafir alirsam yaparim o zaman gelelim bana bugun cokk yogundum uc makine camasir yikadim evi supurdum sildim toz aldim banyo tuvalet temizledim girdim mutfaga kek yaptim browni kurabiye yaptim patates salatası yaptim uc tepsi pogaca yaptim diyeceksinizki naptin sen sormayin buyuk ogluma sinirlendim biraz kizdim ona birazda sesimi yukselttim sonrada mutfaga attim kendimi sonuc kilo yapan ne varsa yaptim oglen biseyde yemedim aksam iki pogaca yedim birde kurabiye patates salatasindanda kacirdim biraz yarin artilardayim kesin komsumada verdim yaptiklarimdan cosmussun kiz dedi guldu allahim ben sinirlenince ya mutfaga giriyorum yada evdeki herseyi yikiyorum temizliyorum parlatiyorum galiba zivanadan cikiyorum

keşke benim komşum olsaaannnn
allah hayrını versin okurken akşama misafirin geliyor sandım kaynanası da gelini de erinmiyor anacım hamaratlar maşallah
olan olmuş yemişsin geçmiş pişman olma daha da yeme bir daha sinirlendiğinde kendini paralama gülüm gel buraya yaz bize senin sinirlerini de alıveririz güleriz 2 şakalaşırız geçer

Bilmem evlenmek istiyorum :)) evim olsun istiyorum odunum olsun istiyorum kendi kurallarının olacağı bi ev istiyorum

Keske komsu olsak komsumda pek sekerdir iyi bir uclu olurduk benim kayinvalideye unu ver cekil kenara kadin bayiliyor unla biseyler yapmaya yediklerime hiccc pisman degilim sadece aksam yemeseydim iyiydi ama neyse sinirimde gecti hamurla oynayinca galiba :) kayinvalidede kendini ben gibi mutfaga atiyor ay benim annemde hicc usenmez o da surekli biseyler yapar yollar lahana sarar kuru baklagil yapinca mutlaka yollar benimkiler yesin diye ben dokunuyo diye pek yapmiyorumda kisliklarimizi yapar tarhana eriste tursu anneannemde bulgurumu yapar pekmezimi yapar bizim hatunlar pek bi hamarattir bu kadar yiyecegin icinde banada kilo aldirdilar

1.stres
2. troid hormonların dellenmiştir
3. yumuşatıcıyla yıkamışsındır kıyafetlerini o da alerji yapmıştır
Daha önce böyle olmuyordu. Doktora gideyim izinli günümde en iyisi. Bide nasıl bi diyet yaptigimdanda bahsedeyim. Kızar kesin

Bilmem evlenmek istiyorum :)) evim olsun istiyorum odunum olsun istiyorum kendi kurallarının olacağı bi ev istiyorum
hayırlısı olsun diye dua et ama bak abla nasihatı AYRINTILI DUA et
iyi kocam olsun deme iyi olsun merhametli olsun düzenli olsun sakin olsun v.s. her bir şeyi ekle duana :)

topuğuma mı şansıma mı tüküreyim ben öleyiiiimmmm benim ikisi de becereksiz bu konularda kaynana becerse bile yapmaz asla

Haydaa güzelim; koca ne gün olsa olur.Bak ne güzel ygs ye hazırlanıyormuşsun.Önce oku bitir bak kimler çıkar karşına.
aa çok doğru dedin esburum valla şimdiki oğlanlar cin gibi sevdikleri kız bile olsa bekliyorlar işe girince gidip istiyorlar ne fenalarr valla

aa çok doğru dedin esburum valla şimdiki oğlanlar cin gibi sevdikleri kız bile olsa bekliyorlar işe girince gidip istiyorlar ne fenalarr valla
Evet canım,bizim zamanımız da aşık mısın tamam gerisi teferruattı.Şimdikiler daha lisede birbirlerine gaz veriyorlar çalışıp şu bölümü kazanalım diye.Yeni nesil daha mantıklı bizler daha duygusaldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…