Haydi Yine Yeniden...

Ben dogum sonrasi 117 kilo ile basladim.100 kiloya dusene kadar neredeyse kimse farketmedi :-) hos cok da insan icine ciktigim soylenemezdi o sira.insan kabuguna cekikiyor bir yere gitmek bisey giymek zulum geliyor asiri kiloluyken.
neyse 100 e dusunce ufak ufak suzuldun muzuldun demeler balsadi.insanlar da hakli 17 kilo vermisim ama dustugum kilo 100 yani yine asiri bir kilodayim.
asil fark edilmeler 85 90 da basladi.yani zayiflamissin yada sen kilo mu verdin gibi soylemler.
amaaaa 80 altina inince hele hele 75 oldugumda beni kimse taniyamiyor artik.ozellikle bayramda cok duydum cok degismissin guzellesmissin manken gibi olmussun hic gogus ameliyati olma gerek bile kalmamis daha fazla da verme boyle cok guzel ideal gibi laflar.bende inadina daha devam ediyorum.saglikli kiloma inene kadar devam.

ablacim sende boy uzun.1.80 lik hatunsun masallah.su anki kilonu da gosterdigine hic inanmiyorum.o yuzden sende 5 10 kilo acayip farkeder.
tomurcukkk tomurcukkk um ne güzel motive ettin beni yine.Allah razı olsun. İnşaallah canım hepimizin hayali gerçek olur.İyi geceler

Kızlar birşey soracağım; siz ilk zayıflamaya başladığınızda kaç kilo verdikten sonra çevrenizdeki insanlar farketmeye başladı ?

zayif bir insan 3 kilo bile verse acaip farkediyor ama bizim kilomuzda 10 kilo vermeden o fark pek anlaşılmıyor. Bu durumda bizim hayrimiza hele benim gibi bir kilo verdiginde bile kendini ben artik oldum havasına sokup nasilsa veriyorum diye tekrar yemeğe baslayanlar her verdiğimiz kilonun farkedilmesi felaketimiz olur:))

Bu arada bugun goz kontrolume gittim.gozum agriyordu biraz.goz tansiyonu zannettim kortizon yapabilir demisti doktor ama sukur iyi cikti.uveitim de tamamen gecmis.2 gun daha ilaci icip birakicam.1 ay sonra kontrol var.umarim bir daha tekrarlamaz

Cok geçmiş olsun canım.. cok şükür atlattın. Saglik gibisi varmi Allah kimseye dermansiz dert vermesin
Bende dogum iznideydi m bu hafta basladim goren herkes hocahanim cok zayiflamisin diyorlar bide gozluk alinca daha bi farkli oldum ben bile sasiriyorumm dusunun artik

Toplamda ben de 102 den 82ye dustum 20 kg az da degil ama elbetteki daha var vermem gereken

Cok iyi vermissin canim tabiki az degil..

Tomurcugumm cok sukur canim bak gecti bitti bile korktugun gibi olmadi masallah cokk sevindim duzeldigine ....Bende ilk bes kiloyu verince zayifladinmi sen bi suzulmussun dediler daha sonra komsular her gordugunde sana ne oluyo git gide inceliyosun dediler babam kalp krizi gecirdiginde bir anda cok kilo verdim 72 ye dustum eve gelen herkes inanamadi halen ayni kilodayim yurus yaptigim sira kimse inanmiyodu 72 olduguma en fazla 65sin diyorlardi boyle iste galiba 72 kilo bana hep kotu anilari hatirlatiyor o nedenle bu kilodan nefret ediyorum ve artik hayatimda bu kiloyu gormek dahi istemiyorummm ....

Günaydın canlar:KK200:
Sabah
şekersiz çay,2 dilim buğday ekmeği,1 haş.yumurta,3 zeytin,yarımşar domates salatalık

Ben de ağustos başından beri bu yolda düşe kalka ilerliyorum.Çok değil ama 6 kilo verdim.Daha önce bol gelipte birkaç yıldır asla içine sığmadığım pantolonlarım şu an iyi kötü oluyor.Ben de aynada bayağı farkediyorum.Sadece iki kişi farketti.Diğerleri de süzüyor ama birşey demiyor.Yaaa paranoyak mı oldum ne amaaan boşverin sonuçta onlar için değil kendi sağlığım için zayıflıyorum.

Közlenmiş sebzeli menemen tarifini alabilir miyim canım? Hangi sebzelerle oluyor bu

Dün akşam koz aparati ile patlican, kapya biber, yesil biber ve domates kozledim soteledim canım oylede cok guzel oluyor z. Yaginda biraz aci baharat katarak pisiriliyor. Eşim icin ayırdığımı gec gelip yemeyince bende sabaha yumurta kırdım menemen oldu:)) menemenden tek farki içindeki patlican ama yakışıyor bide sebzeler kozlendigi icin daha lezzetli oluyor.. benim ablam yazdan bu sekilde hazırlar kışın yumurtali yada yumurtasiz cok güzel oluyor..

Dün akşam koz aparati ile patlican, kapya biber, yesil biber ve domates kozledim soteledim canım oylede cok guzel oluyor z. Yaginda biraz aci baharat katarak pisiriliyor. Eşim icin ayırdığımı gec gelip yemeyince bende sabaha yumurta kırdım menemen oldu:)) menemenden tek farki içindeki patlican ama yakışıyor bide sebzeler kozlendigi icin daha lezzetli oluyor.. benim ablam yazdan bu sekilde hazırlar kışın yumurtali yada yumurtasiz cok güzel oluyor..
Afiyet olsun canım.İlk fırsatta denerim bende.Sağol tarif için

kahvaltı
2 dilim patatesli börek
1 haşlama yumurta
domates salatalık
1 saat öncesi yarım bardak kombu mantarı çayı

Ekimcim kombu çayını kendin mi hazırlıyorsun veya nasıl temin ediyorsun
sen biliyor musun bu çayı
komşum verdi ben de ürettim 9 gün önce bir parça mantarı verdi üstüne ılık şekerli çay koydum kavanozuna kendinden yeni mantar oldu formasyonu zaten 8 günde oluyormuş ilk başta günde yarım bardakla başlamak daha iyi yazıyordu nette bu gün ilk günümdü:)

X