- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 38
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.641
Tomurcukkk canim cok gecmis olsun.
Milad canim yeni topladim ve okudum okuldaki siddetten herkes muzdarip allah islah etsin.gecmis olsun canim.
Ebsurrr siir muhtesemmm tesekkurler tebessum ettirdin beni :)
@milad_tb Cim cok gecmis olsun malesef her yerde var bunlardan bizim oturdugumuz apartmanda da var ogluma aynisini yaptilar gittim kizdim ama bana bile kufur ettiler cunku evlerinde anne ve babalarindan terbiye almiyorlar annelerine soyledim benim cocuklarim oyle seyler yapmaz dedi bana ne yapicagimi sasirdim tasinmayi bile dusunuyorum yani
tomurcukkk canim size de gecmis olsun genclerde de degisti artik eskiden saygi vardi simdi artik yaslilara bile saygi kalmadi Allah cocuklarimizi hayirli birer evlat olarak yetistirmemizi hepimize nasip etsin insallah
Maşallah sana canım böyle devam inşallah..Kizlar sabah sporumu yaptim 40 dakika bisiklet surdum iyice gaza geldim ay hep boyle devam etsin insallah
Vurdukları gibi kaçmışlar canım ama iyileşsin baktıracak civardaki kameralara falan.Şikayetçi olacak tabi.Yanlarına mı kalsın terbiyesizlerinAaaa neler olmus oyle @milad_tb cim allah korumus evladini ben olsam yikardim oralari ana babalarini bulup agzima geleni sayardim ama genelde boyle cocuklar ilgisiz anne ve babadan kaynaklaniyor bazilarida vur oglum oldur oglum dayak yeme sen dov oglum diye yetistiriyor ben cocuguma hep aman oglum kimseye bulasma kavga varsa ordan uzak dur kimsenin cocuguna vurma o an kafasini vurur ölür ömür boyu azap olur insana diyorum o nedenle daha dikkatli ama tabi hakedenede geregini yapiyor pisirikda olmasin hakkini savunsun kavgayla degil lafinla dov oglum diyorum orta okulda daha cok oluyo boyle seyler kendilerini kontrol edemedikleri bir donem... gecen donem kizlar deli ediyodu cocugumu cok sirnasiklar anne diye surekli sikayetleniyodu devir bir degisik olmus rabbim korusun evlatlarimizitomurcukkk canim dayina cok üzüldüm kamera falan yokmuymus sikayetci olsaymis dayin durup dururken insanin basina bela bunlar yaa allah islah etsin kim bilir ne icti pislikler allah korumus dayinizi cocuklarimiz haklarini savunacak kadar cesaretli ama kimseye el kaldirmiyacak kadar merhametli olsun cocuk yetistirmek cok zor
Vurdukları gibi kaçmışlar canım ama iyileşsin baktıracak civardaki kameralara falan.Şikayetçi olacak tabi.Yanlarına mı kalsın terbiyesizlerin
Sabah
1 peynirli omlet
4 zeytin
2 d. Light ekmek
Domates-salatalik
Ara
Sade neskafe
2 ceviz
Aaaa neler olmus oyle @milad_tb cim allah korumus evladini ben olsam yikardim oralari ana babalarini bulup agzima geleni sayardim ama genelde boyle cocuklar ilgisiz anne ve babadan kaynaklaniyor bazilarida vur oglum oldur oglum dayak yeme sen dov oglum diye yetistiriyor ben cocuguma hep aman oglum kimseye bulasma kavga varsa ordan uzak dur kimsenin cocuguna vurma o an kafasini vurur ölür ömür boyu azap olur insana diyorum o nedenle daha dikkatli ama tabi hakedenede geregini yapiyor pisirikda olmasin hakkini savunsun kavgayla degil lafinla dov oglum diyorum orta okulda daha cok oluyo boyle seyler kendilerini kontrol edemedikleri bir donem... gecen donem kizlar deli ediyodu cocugumu cok sirnasiklar anne diye surekli sikayetleniyodu devir bir degisik olmus rabbim korusun evlatlarimizitomurcukkk canim dayina cok üzüldüm kamera falan yokmuymus sikayetci olsaymis dayin durup dururken insanin basina bela bunlar yaa allah islah etsin kim bilir ne icti pislikler allah korumus dayinizi cocuklarimiz haklarini savunacak kadar cesaretli ama kimseye el kaldirmiyacak kadar merhametli olsun cocuk yetistirmek cok zor
1 yeşil Elma 1 limon 1 salatalık kabukları soymadan küçük doğrayıp sürahine koy 3 çubuk tarçın bir parça kuru zencefil bi tutam taze naneyide ekle 2 poşet yeşil çayı demle süzüp suyunu sürahiye koy 2 litre su ile Tamamla sabaha kadar beklet gün boyu su yerine içiver gariiiiiiCanım benim de hazım problemim var.Detoks çayını veya suyunu nasıl hazırlıyorsun?
tövbe tövbe bu insanlara ne oluyor ,insanlıklarını mı yitiriyorlar rabbim kötülerden esirgesin hepimizi ve sevdiklerimizi@milad_tb canim gecmis olsun gerekeni yapmissin bende pek hakkimi aramayi beceremem ama gerektigi yerde sessiz kalmayacaksin yoksa boyleleri tepesine biner insanin siddet yanlisi cocuklar buyuyunce de istetomurcukkk un dayisina saldiranlar gibi oluyolar
Allahim bizim karsimiza cikarmasin boylelerini
Gecen senede biz boyle bi olay yasadik eltimin oglu arabayla isten geliyomus kirmizi isikta durmus kosede bekleyen 3-4 kisiden biri arabaya tekme atmis bizim oglan arabadan inmis agiz dalasi kavgaya donusmus dort kisi bizim oglani 11 yerinden bicaklamislar cocuk olumlerden dondu ameliyat ameliyat ustune bir senedir hastanelerde ugrasiyolar rabbim koru bizleri boylelerinden