Haydi Yine Yeniden...

Tomurcukkk canim cok gecmis olsun.

Milad canim yeni topladim ve okudum okuldaki siddetten herkes muzdarip allah islah etsin.gecmis olsun canim.

Ebsurrr siir muhtesemmm tesekkurler tebessum ettirdin beni :)

Sağol canım Allah siz egitimcilerinde yardımcısı olsun işiniz cok kıymetli ama bir o kadar da zor..

Insan her yerde ayni yaa fransada bile bunlar yasaniyorsa ne diyeyim artık. En çok da cocuklarina konduramayan ailelere kızıyorum.. o çocuklarda onlardan bunu öğreniyor yaptığı halde yapmadim diyor nede olsa ailesi kayıtsız şartsız onlara güvenecek

Aaaa neler olmus oyle @milad_tb cim allah korumus evladini ben olsam yikardim oralari ana babalarini bulup agzima geleni sayardim ama genelde boyle cocuklar ilgisiz anne ve babadan kaynaklaniyor bazilarida vur oglum oldur oglum dayak yeme sen dov oglum diye yetistiriyor ben cocuguma hep aman oglum kimseye bulasma kavga varsa ordan uzak dur kimsenin cocuguna vurma o an kafasini vurur ölür ömür boyu azap olur insana diyorum o nedenle daha dikkatli ama tabi hakedenede geregini yapiyor pisirikda olmasin hakkini savunsun kavgayla degil lafinla dov oglum diyorum orta okulda daha cok oluyo boyle seyler kendilerini kontrol edemedikleri bir donem... gecen donem kizlar deli ediyodu cocugumu cok sirnasiklar anne diye surekli sikayetleniyodu devir bir degisik olmus rabbim korusun evlatlarimizi tomurcukkk canim dayina cok üzüldüm kamera falan yokmuymus sikayetci olsaymis dayin durup dururken insanin basina bela bunlar yaa allah islah etsin kim bilir ne icti pislikler allah korumus dayinizi cocuklarimiz haklarini savunacak kadar cesaretli ama kimseye el kaldirmiyacak kadar merhametli olsun cocuk yetistirmek cok zor

Vurdukları gibi kaçmışlar canım ama iyileşsin baktıracak civardaki kameralara falan.Şikayetçi olacak tabi.Yanlarına mı kalsın terbiyesizlerin

tomurcukkk canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm hiç saygıda kalmadı artık benim korktuğumda bu insan artık hakkını savunamaz hale geliyor karşıdakine vgüvenemiyorsun herkeste bir cinnet hali bir olay çıksa arkasından korkar kale geldik Rabbim hepimizi korusun böyle insanlarla karşılaştırmasın

Sabah
1 peynirli omlet
4 zeytin
2 d. Light ekmek
Domates-salatalik

Ara
Sade neskafe
2 ceviz

Ogle
1 tatli tabagi lahana sarması
1 kase cacik
1 catal ali nazik

Evet gercekten çok zor bir devirdeyiz. Çocuk yetistirmek hic bu yuzyildaki kadar zor olmamistir eminim hersey var imkanlar sinirsiz ama hayasizlik ve ahlaksizlik da sinirsiz malesef. heryerden akillari celiniyor... ah o kizlardan son uc yıldır oglumda cok çekti.. eve kadar peşinden geliyorlardi yavrumun yaa:)) oglum sikayet ettikce hem kızıyor hem guluyordum içimden :))
Ogretmen bile velileri uyarmak zorunda kalıyor kizlariniz biraz mesafeli olmayi öğrensin erkeklerle diye..

Benim kahvaltı tam buğday ekmeğine tost çay
Aara bir türk kahvesi
Öğlen tavada yumurta bir kk peynir 5zeytin domates salatalık bir dilim tbuğday ekmek
Bugün menü yokbende kahvaltıyla geliştirdik kocamı evde bulunca iş yaptırıyorum :) odaları değiştiriyoruz gece ancak çıkarız içinden herhalde yanlızmı yapsaydım acaba:)

miladım geçmiş olsun inşallah bir daha böyle şeyler olmaz
tomurcuk iyileşmesini beklemesin dayının en yakını kim varsa şikayet etsinler mobeselerden çıkar görüntü büyük ihtimal
hayatımda yaptığım en büyük hatalardan biridir aman oğlum kimseyle kavga etme uzaklaş kötü söz sahibnindir boş ver demektir oğlum 7 yaşındayken 4 yaşındaki çocuklardan bile dayak yerdi en son 4. sınıfta köşeye sıkıştırıp dalga geçiyordu büyük sınıflar oğlumun kaşları çok ve ortası da dolu recep ivedik diyorlardı müdüre söyledik öğretmenine söyledik halaa devam ettiler hem de özel okulda baktım olmuyor rütük ü aradım recep ivedikli reklamlar vardı recebin tavuğu v.s. diye onları kaldırttım sağ olsunlar 2 gün sonra reklamların hiç biri tv de yoktu
sonra okul aile birliğine gönüllü anne oldum her hafta kermes vardı bazen 2 kere onlara katıldım yardım ettim büyük sınıfların hepsi beni tanıdı (makarna salatası sayesinde )
oğluma da basit yakın savunma tekniklerini öğrettim birileri boynundan boğazından tutup duvara yapıştırdığında nasıl kurtulur v.s. şimdi allaha şükür dayak yemiyor haksız yere kavga edenleri, küçüklere yada bedensel engellileri tartaklayanları engelliyor arada ağır küfür yoksa elini bile kaldırmadan hallediyor
en çok korktuklarımdan biriydi tek çocuk gurbetlerde dolanıyoruz ne bi kardeşi abisi ne de bi kuzeni yok ki çocuğuma destek olsun ama allaha şükür artık o konu da içim rahat

çocuklarımıza kavganın kötü olduğunu elbette öğreticez mümkünse kavga başlamadan ordan uzaklaşmayı amaaa mecbur kalırlarsa da kendilerini savunmayı öğretmemiz lazımmış ben azcık geç öğrendim bunu
sonra vur oğlum kır oğlum diye büyüttükleri serseriler kocaman adamı arabadan iner inmez yere yıkıyor gerisini yazdım ama sildim sesli sesli çok kötü sözler saydırdım o serserilere

Canım benim de hazım problemim var.Detoks çayını veya suyunu nasıl hazırlıyorsun?
1 yeşil Elma 1 limon 1 salatalık kabukları soymadan küçük doğrayıp sürahine koy 3 çubuk tarçın bir parça kuru zencefil bi tutam taze naneyide ekle 2 poşet yeşil çayı demle süzüp suyunu sürahiye koy 2 litre su ile Tamamla sabaha kadar beklet gün boyu su yerine içiver gariiiiii

Bende menümü anlatayım kahvaltıda haşlanmış yumurta peynir domates salatalık bi dilim tahıllı ekmek arada elma öğle yeşil mercimekli çorba yoğurt bi dilim tahıllı ekmek ara 2 hurma 1 bardak süt akşam yeşil mercimek çorbası 3 kaşık mantı ve detoks suyu

Okullarımızda maalesef sıkıntılı anlar yaşıyoruz bu anlattıklarınız sizin gördükleriniz bence her insan büyüyor ama her aile çocuk yetiştiremiyor bizde bu insanlarla yetiştirdik dedikleri çocuklarla uğraşıyoruz amacımız herkese doğruyu öğretmek sadece öğrencimiz değil hedefimizde ailelerde var

@milad_tb canim gecmis olsun gerekeni yapmissin bende pek hakkimi aramayi beceremem ama gerektigi yerde sessiz kalmayacaksin yoksa boyleleri tepesine biner insanin siddet yanlisi cocuklar buyuyunce de iste tomurcukkk un dayisina saldiranlar gibi oluyolar
Allahim bizim karsimiza cikarmasin boylelerini
Gecen senede biz boyle bi olay yasadik eltimin oglu arabayla isten geliyomus kirmizi isikta durmus kosede bekleyen 3-4 kisiden biri arabaya tekme atmis bizim oglan arabadan inmis agiz dalasi kavgaya donusmus dort kisi bizim oglani 11 yerinden bicaklamislar cocuk olumlerden dondu ameliyat ameliyat ustune bir senedir hastanelerde ugrasiyolar rabbim koru bizleri boylelerinden

tövbe tövbe bu insanlara ne oluyor ,insanlıklarını mı yitiriyorlar rabbim kötülerden esirgesin hepimizi ve sevdiklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…