- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.661
yine mi çorba edip karıştırmışımCanim siiri ebsur paylasmis :) sagolsun
teşekkürler ebsur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yine mi çorba edip karıştırmışımCanim siiri ebsur paylasmis :) sagolsun
Rica ederim canım ne demek; hepimiz içinyine mi çorba edip karıştırmışım
teşekkürler ebsur
kızlar menüm
kahvaltı
1 haş.yumurta
1 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir,5 zeytin, yarımşar domates salatalık,şekersiz çay
ara
şekersiz nescafe
yarım saat sonra 1 armut
Sabah
1 peynirli omlet
4 zeytin
2 d. Light ekmek
Domates-salatalik
Ara
Sade neskafe
2 ceviz
Ogle
1 tatli tabagi lahana sarması
1 kase cacik
1 catal ali nazik
Evet gercekten çok zor bir devirdeyiz. Çocuk yetistirmek hic bu yuzyildaki kadar zor olmamistir eminim hersey var imkanlar sinirsiz ama hayasizlik ve ahlaksizlik da sinirsiz malesef. heryerden akillari celiniyor... ah o kizlardan son uc yıldır oglumda cok çekti.. eve kadar peşinden geliyorlardi yavrumun yaa:)) oglum sikayet ettikce hem kızıyor hem guluyordum içimden :))
Ogretmen bile velileri uyarmak zorunda kalıyor kizlariniz biraz mesafeli olmayi öğrensin erkeklerle diye..
Kizlar mmerhaba.menumu paylasayim :)
KALKİNCA 06.00 1k.kayisi 1 sb su
KAHVALTİ 06.30 3-4 yk special k musli
SAAT 11.00 ⅓ sacta borek (velim yapmis getirmis mecbur yedim yoksa bizi begenmiyo falan demesiler diye)
OGLE 14.00 8 yk patlican.yemegi 2 yk p.pilavi domates
SAAT 17.30 2 sekerli sutlu t.kahvesi
AKSAM 19.30 3 yk kabakli omlet 1 k.k.b peynir 2 catal tulum peynir domates salatalik biber 1 tk acisos 1 tbekmegi
SU 2.5 lt
Hadi gözünaydın. Çok geçmiş olsunBu arada bugun goz kontrolume gittim.gozum agriyordu biraz.goz tansiyonu zannettim kortizon yapabilir demisti doktor ama sukur iyi cikti.uveitim de tamamen gecmis.2 gun daha ilaci icip birakicam.1 ay sonra kontrol var.umarim bir daha tekrarlamaz
Haklısın canım.Şu yemekhaneye çıkmamam lazım ama onun yerine ne yapabilirim bilmiyorum.Öğleden sonra elim ayağım titriyor.Menüde de olunca dayanamıyorum. Ama yemicem artık
Ben dogum sonrasi 117 kilo ile basladim.100 kiloya dusene kadar neredeyse kimse farketmedi hos cok da insan icine ciktigim soylenemezdi o sira.insan kabuguna cekikiyor bir yere gitmek bisey giymek zulum geliyor asiri kiloluyken.Kızlar birşey soracağım; siz ilk zayıflamaya başladığınızda kaç kilo verdikten sonra çevrenizdeki insanlar farketmeye başladı ?
Evet goz gordu mu el illa uzaniyor haklisin sende.ama frenle biraz kendini.iradeni konustur.cok sevdigin bi sutlu tatli cikarsa yersin.digerlerine burun kivir bosver tadini bilmedigin seyler degil ya.bu zamana kadar yedik de noldu sanki.butun gun kilo vereyim diye emek verip bi porsiyon tatli icin cabani zayi etme ablacimHaklısın canım.Şu yemekhaneye çıkmamam lazım ama onun yerine ne yapabilirim bilmiyorum.Öğleden sonra elim ayağım titriyor.Menüde de olunca dayanamıyorum. Ama yemicem artık