Haydi Yine Yeniden...

kızlar menüm
kahvaltı
1 haş.yumurta
1 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir,5 zeytin, yarımşar domates salatalık,şekersiz çay

ara
şekersiz nescafe
yarım saat sonra 1 armut

Kızlar menüme devam edeyim
Öğlen
Bir parça fırınlanmış tavuk
Havuç tarator
1 kepçe çorba
2 tulumba tatlısı :oops:

Ara 1 elma

Akşam nohut yemeği yoğurt

Kizlar mmerhaba.menumu paylasayim :)

KALKİNCA 06.00 1k.kayisi 1 sb su

KAHVALTİ 06.30 3-4 yk special k musli

SAAT 11.00 ⅓ sacta borek (velim yapmis getirmis mecbur yedim yoksa bizi begenmiyo falan demesiler diye)

OGLE 14.00 8 yk patlican.yemegi 2 yk p.pilavi domates

SAAT 17.30 2 sekerli sutlu t.kahvesi

AKSAM 19.30 3 yk kabakli omlet 1 k.k.b peynir 2 catal tulum peynir domates salatalik biber 1 tk acisos 1 tbekmegi

SU 2.5 lt

Sabah
1 peynirli omlet
4 zeytin
2 d. Light ekmek
Domates-salatalik

Ara
Sade neskafe
2 ceviz

Ogle
1 tatli tabagi lahana sarması
1 kase cacik
1 catal ali nazik

Evet gercekten çok zor bir devirdeyiz. Çocuk yetistirmek hic bu yuzyildaki kadar zor olmamistir eminim hersey var imkanlar sinirsiz ama hayasizlik ve ahlaksizlik da sinirsiz malesef. heryerden akillari celiniyor... ah o kizlardan son uc yıldır oglumda cok çekti.. eve kadar peşinden geliyorlardi yavrumun yaa:)) oglum sikayet ettikce hem kızıyor hem guluyordum içimden :))
Ogretmen bile velileri uyarmak zorunda kalıyor kizlariniz biraz mesafeli olmayi öğrensin erkeklerle diye..

Ara
1 şeftali
Küçük bir salkım üzüm
birkac tane mor üzüm
1 avuç çekirdek
( cok oldu biliyorum cocuklarla meyve ve cay saati yaparken gitti)

aksam
1 tane lahana dolması
Birkac catal ali nazik
1 tabak kozlenmis sebze sotesi
1.5 dilim ekmek
Yogurt

ne cok yemisim yaz yaz bitmedi :))
Kizlar mmerhaba.menumu paylasayim :)

KALKİNCA 06.00 1k.kayisi 1 sb su

KAHVALTİ 06.30 3-4 yk special k musli

SAAT 11.00 ⅓ sacta borek (velim yapmis getirmis mecbur yedim yoksa bizi begenmiyo falan demesiler diye)

OGLE 14.00 8 yk patlican.yemegi 2 yk p.pilavi domates

SAAT 17.30 2 sekerli sutlu t.kahvesi

AKSAM 19.30 3 yk kabakli omlet 1 k.k.b peynir 2 catal tulum peynir domates salatalik biber 1 tk acisos 1 tbekmegi

SU 2.5 lt

Canim böreğe rağmen menun güzel.. sütlü kahveyi bende cok seviyorum tatmin edici doyurucu oluyor. Ve bence yumusak bi içimi oldugu icin sekere ihtiyac yok ordaki seker gereksiz kalori oluyor..

Kızlar birşey soracağım; siz ilk zayıflamaya başladığınızda kaç kilo verdikten sonra çevrenizdeki insanlar farketmeye başladı ?
Ben dogum sonrasi 117 kilo ile basladim.100 kiloya dusene kadar neredeyse kimse farketmedi :-) hos cok da insan icine ciktigim soylenemezdi o sira.insan kabuguna cekikiyor bir yere gitmek bisey giymek zulum geliyor asiri kiloluyken.
neyse 100 e dusunce ufak ufak suzuldun muzuldun demeler balsadi.insanlar da hakli 17 kilo vermisim ama dustugum kilo 100 yani yine asiri bir kilodayim.
asil fark edilmeler 85 90 da basladi.yani zayiflamissin yada sen kilo mu verdin gibi soylemler.
amaaaa 80 altina inince hele hele 75 oldugumda beni kimse taniyamiyor artik.ozellikle bayramda cok duydum cok degismissin guzellesmissin manken gibi olmussun hic gogus ameliyati olma gerek bile kalmamis daha fazla da verme boyle cok guzel ideal gibi laflar.bende inadina daha devam ediyorum.saglikli kiloma inene kadar devam.

ablacim sende boy uzun.1.80 lik hatunsun masallah.su anki kilonu da gosterdigine hic inanmiyorum.o yuzden sende 5 10 kilo acayip farkeder.

Haklısın canım.Şu yemekhaneye çıkmamam lazım ama onun yerine ne yapabilirim bilmiyorum.Öğleden sonra elim ayağım titriyor.Menüde de olunca dayanamıyorum. Ama yemicem artık
Evet goz gordu mu el illa uzaniyor haklisin sende.ama frenle biraz kendini.iradeni konustur.cok sevdigin bi sutlu tatli cikarsa yersin.digerlerine burun kivir bosver tadini bilmedigin seyler degil ya.bu zamana kadar yedik de noldu sanki.butun gun kilo vereyim diye emek verip bi porsiyon tatli icin cabani zayi etme ablacim

X