- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.601
Allah Razı olsun canımBüyümüş bebis maşâallah canim. Allah sağlıkla ve hayirla kucagina almayi nasip etsin
bu arada Hoşgeldin canmBüyümüş bebis maşâallah canim. Allah sağlıkla ve hayirla kucagina almayi nasip etsin
Kiz ne marifetli hatunsun masallah el acmasi borek filan cok zor yaa kolay gelsin canim gecenlerde nurselin mutfaginda kabakli bosnak boregi yaptilar nasil heveslendim yapiyim dedim korktum rezil olursam diye yapmadim artik sen yapabiliyomusun carsafi masanin ustune serdiler etrafindan ceke ceke actilarsiz de baya muhabbet etmişsiniz maşallah gece gelirsem okurum inşallah
az kestiricem sonrada benimkiler el açması patatesli börek istiyor bir tava soğan kavurucamoy oyy oyy hiç canım yapmak istemiiyiii
Off nasil guzel yenirdi simdi.cok severim bende el acmasi patatesli kol boregini.siz de baya muhabbet etmişsiniz maşallah gece gelirsem okurum inşallah
az kestiricem sonrada benimkiler el açması patatesli börek istiyor bir tava soğan kavurucamoy oyy oyy hiç canım yapmak istemiiyiii
Kiz ne marifetli hatunsun masallah el acmasi borek filan cok zor yaa kolay gelsin canim gecenlerde nurselin mutfaginda kabakli bosnak boregi yaptilar nasil heveslendim yapiyim dedim korktum rezil olursam diye yapmadim artik sen yapabiliyomusun carsafi masanin ustune serdiler etrafindan ceke ceke actilar
Çok Sağol canım inşallah...Gokce29 hosgeldin canim.cogumuz artilardayiz bu hafta zaten.bayram kacamaklari bizi geriletti.neyse ki hepimiz toparladik.sen de bir an once toparlan ki hamileligin suresince ideal kilonun disina cikma
Senin menün süper bende bu tarz beslensem mi bi de bisiklet derken nerde sürüyorsun eliptik miBugunku menum
Sabah
Yesil cay
Yarim tost ( yarisini kucuk kuzuma verdim)
Ara
İki tane taze incir
Ogle
Bir tane krep
Peynir
Domates
Salatalik
Zeytin
Bir tane yumurta
Ara
Sade kahve
Yarim muz
Aksam
Bir kase mercimek corbasi
Bir kase yogurt
Cok sukur bugunu de kacamaksiz kapattim az sonra bisiklet surmeyi dusunuyorum en 30 dakika
Canım benim de hazım problemim var.Detoks çayını veya suyunu nasıl hazırlıyorsun?Bende menümü anlatayım bugün bunalımlı halimle çok berbat beslendim karnım acaip şişti kendimden iğrendim kahvaltı haşlanmış yumurta peynir domates salatalık bi dilim tahıllı ekmek ara elma öğle köfteli patlıcan yemeği bulgur pilavı yoğurt ara abartı burda başlıyo kek kuruyemiş akşam öğlenin aynısı sonra gene abartı çay kek azıcık su kendime kocamannnn bir 000000 verdim bunun üzerine çok kızdım kendime sabaha kadar demlenecek bi detoks çayı mı desem suyu mu desem onu hazırladım
Kekler disinda sıkıntı yok gibi.kuruyemisi ara ogun olarak tuketmende bi sakinca yok ki canim.oglen ve aksam bulgur pilavi yedigin icin ekmek de yememissin sanirim.Bende menümü anlatayım bugün bunalımlı halimle çok berbat beslendim karnım acaip şişti kendimden iğrendim kahvaltı haşlanmış yumurta peynir domates salatalık bi dilim tahıllı ekmek ara elma öğle köfteli patlıcan yemeği bulgur pilavı yoğurt ara abartı burda başlıyo kek kuruyemiş akşam öğlenin aynısı sonra gene abartı çay kek azıcık su kendime kocamannnn bir 000000 verdim bunun üzerine çok kızdım kendime sabaha kadar demlenecek bi detoks çayı mı desem suyu mu desem onu hazırladım
Canım ben beğendim menünü akşam hafif yemek önemli seninkide hafif olmış zaten :)Dayanamadım yazayım en iyisi
Sabah (aslında hergün aynı son 1-2 aydır)
1 haş.yumurta,1-2dilim ekmek,yarımşar domates salatalık, 5 zeytin ve 1 kk peynir
Öğlen (işyerinde çıkan yemek)
Bir parça beşamel soslu et(sosunu ayırdım)
1 kepçe çorba
Az brokoli salatası
Ve bombaa küçük bi dilim tel kadayıf
Ara 1 ayran 2 form bisküvi
Akşam
1-2 kaşık bulgur pilavı
Az zeytinyağlı bezelye
Ara yeşil çay