Haydi Yine Yeniden...

Vildan80 Vildan80 canım teşekkür ederim :) Bu da benden gecenin esprisi olsun herkese,ben denedim 50.4 çıktım. Acayip eksilerdeyim yani :)) Hepinize iyi geceler
PhotoGrid_1443648568616.jpg

Günaydın kızlar
Okullar açılınca daha rahat olmayi beklerken daha da yogun gecti şu birkac gün.. ogunlerimi duzenli yapamadım aksam yemeklerim de ağır oldu malesef..
Okullar açılali 4 gün oldu birinci gun hastane islerini hallettik oglanlarin 2 gun de sorunlar yüzünden okuldaydim 3 çocuk birleşip oğlumu dovmus biri kafasına yumruk atmış ki oglumun iyi durumda olsada hydrosefalisi var kafayı siyirmak üzereydim
Normalde böyle durumlarda idareye şikayet ederim bu defa hem şikayet edip hem müdürün yanında tehdit ettim çocukları küçük oglum olsa böyle buyucekler hayatin gercekleri napalım derim ama büyük oglum soz konusu olunca nevrim dönüyor durduramiyorum kendimi:KK43:
T tatlitambak hoşgeldin canim benim özledim seni gelmene çok sevindim.. bende bi hayli kilo aldim beraber kurulacağız inşallah..
nilfer_pdr nilfer_pdr canim yaz tatilin kötü geçmiş herseyde üstüste gelmis cok üzüldüm halana Allah rahmet eylesin. Ölüm Allah in emride kız kardeşine cok üzüldüm Allah sabırlar versin. Evlat acısı cok baska biz uzaktan tanımadan bu kadar uzulduysek o ne durumdadır kim bilir.. dedigin gibi bunlar imtihan umarım kardesinde bu sinavdan ecrini alarak çıkar..

Günaydın
@milad_tb hoş geldin gülüm.Geçmiş olsun oğluna ya üzüldüm.Bir de üç çocuk birleşip dövmüşler şu yaptıklarına bak.Ben de olsam sinir krizi geçirirdim valla.Bırakma bu işin peşini.Çeksinler cezalarını sıpalar. :KK12:

Hoşbuldum güzelim.. o yumruk atan çocukta hocam arkadasim bana şikayet etti ben o yuzden vurdum yoksa niye bosuna vurayim dedi ben o arada kendimi kaybedecegim sandım. Çocuğun vurmak icin tek sebebi bu. Ve bi üst sinifta okuyor..
Müdür ogluma onlarin yanında bi daha bu çocuklar yanından bile gecse benim haberim olsun dedi.. velileriylede görüşecek. Bu daha olmaz inşallah..
Sagol canimcim demekki ben cok abartmamisim bunu anladım :))

GÜNAYDIIIN bayanlar:KK200: ; sabah sabah hoşuma gitti bu şiir sizinle payalaşmak istedim

Bu aralar kendimle konuşuyorum kimseyle konuşmadığım kadar.
Kaç tane ben varmış içimde ?
Anne ben, çocuk ben, kadın ben, güçlü ben, bezgin ben...
Biraz mahsun, biraz deli,
Kaç tane ben?
Seviyorum kendimle dertleşmeyi,
Kimse ben kadar tanıyamaz ki beni.
İyiliğimi, güzelliğimi, mahremimi,
Seviyorum bendeki benleri ..
Her biri yaşanmışlıklarımın eseri..
Saç tellerimdeki aklar kadar sayın beni..

Hoşbuldum güzelim.. o yumruk atan çocukta hocam arkadasim bana şikayet etti ben o yuzden vurdum yoksa niye bosuna vurayim dedi ben o arada kendimi kaybedecegim sandım. Çocuğun vurmak icin tek sebebi bu. Ve bi üst sinifta okuyor..
Müdür ogluma onlarin yanında bi daha bu çocuklar yanından bile gecse benim haberim olsun dedi.. velileriylede görüşecek. Bu daha olmaz inşallah..
Sagol canimcim demekki ben cok abartmamisim bunu anladım :))

Bence de iyi yapmışsın @milad_tb cığım.Benimkiler de küçükken az gitmedim okula bu konular yüzünden.Önce okul yönetimine gider uyarımı yapar, devamı halinde çocuğu tehdit ederdim.Ailesinin olmadığı bir ortamda çocukla muhattap olmak beni rahatsız ederdi ama bazı aileler ve çocukları bunu hak ediyorlar gerçekten.Maalesef her evde çocuğa aynı terbiye verilmiyor; hatta bile isteye çocukları şiddete saldırganlığa teşvik ediyorlar.

GÜNAYDIIIN bayanlar:KK200: ; sabah sabah hoşuma gitti bu şiir sizinle payalaşmak istedim

Bu aralar kendimle konuşuyorum kimseyle konuşmadığım kadar.
Kaç tane ben varmış içimde ?
Anne ben, çocuk ben, kadın ben, güçlü ben, bezgin ben...
Biraz mahsun, biraz deli,
Kaç tane ben?
Seviyorum kendimle dertleşmeyi,
Kimse ben kadar tanıyamaz ki beni.
İyiliğimi, güzelliğimi, mahremimi,
Seviyorum bendeki benleri ..
Her biri yaşanmışlıklarımın eseri..
Saç tellerimdeki aklar kadar sayın beni..

Bence de iyi yapmışsın @milad_tb cığım.Benimkiler de küçükken az gitmedim okula bu konular yüzünden.Önce okul yönetimine gider uyarımı yapar, devamı halinde çocuğu tehdit ederdim.Ailesinin olmadığı bir ortamda çocukla muhattap olmak beni rahatsız ederdi ama bazı aileler ve çocukları bunu hak ediyorlar gerçekten.Maalesef her evde çocuğa aynı terbiye verilmiyor; hatta bile isteye çocukları şiddete saldırganlığa teşvik ediyorlar.

Aynen senin gibi düşünüyorum ablacım.. dun akşam küçük oglum dedi ki anne sen kimseye vurmayin deyip duruyorsun da diger çocuklar böyle düşünmüyor.. sen bana böyle ogretmesen ben o cocuga yapacağıma bilirdim dedi... ben bu kadar ihtimam gösterirken baska çocuklar dovup bide gururla anlattigi zaman ben çok şaşırıyorum demekki ailede bu düşünce hakim:KK43:
Dün müdürün yaninda dedim ki bu defa görevimi yapıyorum mudurunuze bildiriyorum bir daha ki sefere mudurun yanina gelmem ve yalnız da gelmem. Babasi gelmedigi için sukredin dedim.. ben mudurle yalnız konusurken oglumdan Özür dilemisler. Kabul ettin mi oglum dedim yok ben onlarla muhatap olmam dedi büyüdü bebeğim yaa:)))

@milad2015 geçmiş olsuncanım biz çocuklarımıza kıyamazken böyle saçma bir sebepten canlarının yandığını görmeyi hiçbir anne istemez bencede peşini bırakma canım Allah korusun bu gençleri anlamıyorum herşey olabilir nasıl bu kadar kör olabiliyorlar

@milad2015 geçmiş olsuncanım biz çocuklarımıza kıyamazken böyle saçma bir sebepten canlarının yandığını görmeyi hiçbir anne istemez bencede peşini bırakma canım Allah korusun bu gençleri anlamıyorum herşey olabilir nasıl bu kadar kör olabiliyorlar

Sagol canim benim. Bunlar genç degil çocuk daha oglum 5. Sinifa gecti birde bi üst sınıfta okuyanlar var.. ailede bitiyor herşey. Artik aslan oglum yapsin mi diyorlar nedir
Yada belki bunuda demiyorlardir ilgisizlik bu hale getirmiştir. Her iki durumdada yazık :KK43:

Aynen senin gibi düşünüyorum ablacım.. dun akşam küçük oglum dedi ki anne sen kimseye vurmayin deyip duruyorsun da diger çocuklar böyle düşünmüyor.. sen bana böyle ogretmesen ben o cocuga yapacağıma bilirdim dedi... ben bu kadar ihtimam gösterirken baska çocuklar dovup bide gururla anlattigi zaman ben çok şaşırıyorum demekki ailede bu düşünce hakim:KK43:
Dün müdürün yaninda dedim ki bu defa görevimi yapıyorum mudurunuze bildiriyorum bir daha ki sefere mudurun yanina gelmem ve yalnız da gelmem. Babasi gelmedigi için sukredin dedim.. ben mudurle yalnız konusurken oglumdan Özür dilemisler. Kabul ettin mi oglum dedim yok ben onlarla muhatap olmam dedi büyüdü bebeğim yaa:)))
oyyy can bunlar can...ALLAH hiçbirimizi evladımızla sınamasın.Büyüklerin bir sözü vardır ''çocuk azizdir ama terbiye çocuktan azizdir'' diye .Gerçekten günümüzde çevrenin de etkisiyle dozunu ayarlamak biraz zor oluyor ama; çok şımartmamalıyız çocuklarımızı.İnanın o terbiyenin meyvelerini yıllar sonra çocuk lisedeyken üniversitedeyken topluyorsunuz.Anne babalığın tadına o zaman bir kez daha varıyorsunuz...

Benim eşimin dayısı da iki gün önce talihsiz bir olay yaşadı.İki genç yol ortasına dikilmişler öylece duruyorlarmış.Dayımız da arabayla geçecekken,gençler hayırdır niye duruyorsunuz yolun ortasında çekilin de geçelim demiş.Sana mı soracağız nerde duracağımızı deyip başlamışlar küfür saydırmaya.Dayı da tam konuşmak için arabasından inecekken bi tanesi gelip çenesine yumruk atmış.Neye uğradığını şaşırmış adam.Düşmüş kaşı patlamış,çenesi kırılmış.Ameliyata alamadılar hemen şekeri yüksekti.Düşmesini beklediler.Girdi ameliyata 18 yere vida bikaç yere platin koymuşlar.2-3 saat sürdü ameliyatı.Kaşına dikiş atmışlar.50 yaşında adam 25-30 yaşında gençler.Utanmıyorlar da babası yaşındaki adama vurmaya.

Çocuklarımız Allah'a emanet ama edindikleri arkadaş gördükleri terbiye çok önemli.Rabbim hepimizinkini korusun

Benim eşimin dayısı da iki gün önce talihsiz bir olay yaşadı.İki genç yol ortasına dikilmişler öylece duruyorlarmış.Dayımız da arabayla geçecekken,gençler hayırdır niye duruyorsunuz yolun ortasında çekilin de geçelim demiş.Sana mı soracağız nerde duracağımızı deyip başlamışlar küfür saydırmaya.Dayı da tam konuşmak için arabasından inecekken bi tanesi gelip çenesine yumruk atmış.Neye uğradığını şaşırmış adam.Düşmüş kaşı patlamış,çenesi kırılmış.Ameliyata alamadılar hemen şekeri yüksekti.Düşmesini beklediler.Girdi ameliyata 18 yere vida bikaç yere platin koymuşlar.2-3 saat sürdü ameliyatı.Kaşına dikiş atmışlar.50 yaşında adam 25-30 yaşında gençler.Utanmıyorlar da babası yaşındaki adama vurmaya.

Çocuklarımız Allah'a emanet ama edindikleri arkadaş gördükleri terbiye çok önemli.Rabbim hepimizinkini korusun
Çok geçmiş olsun tomurcukkk tomurcukkk um.Durduk yerde olana bakın.Allah ıslah etsin bu tipleri...

oyyy can bunlar can...ALLAH hiçbirimizi evladımızla sınamasın.Büyüklerin bir sözü vardır ''çocuk azizdir ama terbiye çocuktan azizdir'' diye .Gerçekten günümüzde çevrenin de etkisiyle dozunu ayarlamak biraz zor oluyor ama; çok şımartmamalıyız çocuklarımızı.İnanın o terbiyenin meyvelerini yıllar sonra çocuk lisedeyken üniversitedeyken topluyorsunuz.Anne babalığın tadına o zaman bir kez daha varıyorsunuz...

Aminn.. Rabbim vatana millete dinine layık gurur duyacagimiz evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin bizlere..
maşallah sen toplamaya başladın ablacim ne mutlu sana bende univ. Baslayinca kendi ayaklarinin üstünde güvenle duran evlatlar olsunlar istiyorum...

Off yaa cok gecmis olsun adamcagiza uzuldum..işte bunlari duyunca evet diyorum iki evladim var onlari ahlakli vicdanli yetistireyim yeter.. Allah hepimizin evlatlarini iyi insanlarla karsilastirsin iyi insanlardan eylesin..

Selamlar arkadaşlar,
Neler oluyor böyle ya...
Ortamlar ne kadar bozulmuş:KK43:
Çok geçmiş olsun @milad_tb
Size de tomurcukkk tomurcukkk

İşte Böylelerine inat biz evlatlarımızı adam gibi adam, birer hanım efendi ve beyefendi yetiştireceğiz. Bir kişi bir kişidir. Yarın arkamızda 'atana rahmet' dedirtecek nesiller bırakmak için mecburuz.
Allah hepimizi islah etsin...

@milad_tb Cim cok gecmis olsun malesef her yerde var bunlardan bizim oturdugumuz apartmanda da var ogluma aynisini yaptilar gittim kizdim ama bana bile kufur ettiler cunku evlerinde anne ve babalarindan terbiye almiyorlar annelerine soyledim benim cocuklarim oyle seyler yapmaz dedi bana ne yapicagimi sasirdim tasinmayi bile dusunuyorum yani

tomurcukkk tomurcukkk canim size de gecmis olsun genclerde de degisti artik eskiden saygi vardi simdi artik yaslilara bile saygi kalmadi Allah cocuklarimizi hayirli birer evlat olarak yetistirmemizi hepimize nasip etsin insallah

X