Haydi Yine Yeniden...

tomurcukkk 'um eline sağlık canım.İnşaallah haftaya hepimiz bol eksilerle tabloda yer alırız

Vayyyy ikinci olmusum ya anam inanamadimm aysuncum tebrik ediyorum seni cok iyi kilo vermissin darisi bize insallah torcugum ellerine saglik canim benim kilo veremeyen arkadaslarim haftaya insallah cok iyi kilolar verecek ben inaniyorummm

O gayretlerimiz hedeflerimize ulaşana kadar devam etsin.
Bende angelina35 i yakalamanın gayretindeyim Sonra sırada M Melrin var
Bebegim sen kesin beni gecersin sendeki hiz kimde var haftaya 75 in altina dusersin sen bak gor oy oy ben bu 72 nin altina cokkk zor duserimm benim takinti kilom iki yildir kurtulamadim yaaa

Slm kızlar bende yoğun bir okul gününden sonra sonunda eve geldim 4 leri okutmak ne kadar zor oldu tomurcukkk öncelikle emeğine sağlık valla sen beni de geçersin hedefine de rahat ulaşırsın ben de 2 yıldır bu kilolarda takıldım bi aşağı bi yukarı sinirlerim çok bozuk artık hayalini kurduğum o kiloya inmek istiyorum bi yerlerde hata yapıyorum ama nerde şuan çılgın gibi yemek istiyorum kafayı yiycem

Canım benim senin kilona gelebilmem için 10 kilo var.Bu arada sende 5 leri görmüş olursun bence.Menülerin gayet güzel hata yaptığını düşünmüyorum.Sağlıklı ve kalıcı kilo vermek önemli ki sen bunu başarıyorsun zaten.
Sen 5 lere in ki ben de peşinden geleyim motive olsun

Bebegim sen kesin beni gecersin sendeki hiz kimde var haftaya 75 in altina dusersin sen bak gor oy oy ben bu 72 nin altina cokkk zor duserimm benim takinti kilom iki yildir kurtulamadim yaaa
Canım benim bende iki senedir 86nın Altını göremedim bu kez görücez inanıyorum ben:)

Benim oğlumda bu sene 4. Sınıf takıldığımızda yardım isteyebilir miyiz? :)
Allah kolaylık versinsizlere çok değerli bir oladsrda sabır isteyen mesleğiniz var

Kizlar cok hastayim yzilanlari okuyamadim

İyilesip gelicem insallah
Canım çok geçmiş olsun bir an önce bekliyoruz aramıza

@ ilkay80 Rabbim biz öğretmenlerede siz velilerede yardım etsin o kadar çok ders var ki çocuklar hangi derse uyum sağlayacaklarını şaşırıyorlar eğlence dersleride azaldı bu bilgi yüklemesi ortaokula hazırlık olacak elimden gelen yardımı yapmaya hazırım

Bilmiyorum ya okul başlayalı daha çok hareket ediyorum tartı mı bozuk ne artı görünce sinirim bozuluyor tabi çirkefi tartıya atıyorum ayyy 5li kiloları görmeyi o kadar çok istiyorum ki hem kendime hem çevreme bana ayy sen yapamazsın diyenlere bunu göstermek için sabırsızlanıyorum bi 65 altına düşsem offffffff çok bunalımdayım

Hiç sıkma canını ben 86yı gördüğümde ayran detoksu yapmayı düşünüyorum vücudu şaşırtmak için sende deneyebilirsin

Ay canım okurken Ağladım inan...
Rabbim sabır versin sizlere
Şüphesiz ki en doğruyu en hayırlıyı o bilir, Şefaat eylesin sizlere inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…