-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.581
HAFTANIN BİRİNCİSİ ............................ AYSUN ........................... -1,9 KG
HAFTANIN İKİNCİLERİ .............. MELRİN .... ANGELİNA ............. -0,5 KG
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ .......................... ESBUR ........................... -0,2 KG
Bu kilo ile ilk sayfaya girişini yapayım mı canım?
O gayretlerimiz hedeflerimize ulaşana kadar devam etsin.Yap canim sagolasin en azindan haftayaki kilomla farki görürüm. Bu arada hala seni yakalamak icin gayret icerisindeyim
Vayyyy ikinci olmusum ya anam inanamadimmHAFTANIN BİRİNCİSİ ............................ AYSUN ........................... -1,9 KG
HAFTANIN İKİNCİLERİ .............. MELRİN .... ANGELİNA ............. -0,5 KG
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ .......................... ESBUR ........................... -0,2 KG
Bebegim sen kesin beni gecersin sendeki hiz kimde varO gayretlerimiz hedeflerimize ulaşana kadar devam etsin.
Bendeangelina35 i yakalamanın gayretindeyim Sonra sırada M Melrin var
Canım benim senin kilona gelebilmem için 10 kilo var.Bu arada sende 5 leri görmüş olursun bence.Menülerin gayet güzel hata yaptığını düşünmüyorum.Sağlıklı ve kalıcı kilo vermek önemli ki sen bunu başarıyorsun zaten.Slm kızlar bende yoğun bir okul gününden sonra sonunda eve geldim 4 leri okutmak ne kadar zor oldutomurcukkk öncelikle emeğine sağlık valla sen beni de geçersin hedefine de rahat ulaşırsın ben de 2 yıldır bu kilolarda takıldım bi aşağı bi yukarı sinirlerim çok bozuk artık hayalini kurduğum o kiloya inmek istiyorum bi yerlerde hata yapıyorum ama nerde şuan çılgın gibi yemek istiyorum kafayı yiycem
geçmiş olsun canım,iyileş gel bekliyoruzKizlar cok hastayim yzilanlari okuyamadim
İyilesip gelicem insallah
geçmiş olsun EmelciğimKizlar cok hastayim yzilanlari okuyamadim
Canım benim bende iki senedir 86nın Altını göremedim bu kez görücez inanıyorum ben:)Bebegim sen kesin beni gecersin sendeki hiz kimde varhaftaya 75 in altina dusersin sen bak gor oy oy ben bu 72 nin altina cokkk zor duserimm benim takinti kilom iki yildir kurtulamadim yaaa
Benim oğlumda bu sene 4. Sınıf takıldığımızda yardım isteyebilir miyiz? :)Slm kızlar bende yoğun bir okul gününden sonra sonunda eve geldim 4 leri okutmak ne kadar zor oldutomurcukkk öncelikle emeğine sağlık valla sen beni de geçersin hedefine de rahat ulaşırsın ben de 2 yıldır bu kilolarda takıldım bi aşağı bi yukarı sinirlerim çok bozuk artık hayalini kurduğum o kiloya inmek istiyorum bi yerlerde hata yapıyorum ama nerde şuan çılgın gibi yemek istiyorum kafayı yiycem
Canım çok geçmiş olsun bir an önce bekliyoruz aramızaKizlar cok hastayim yzilanlari okuyamadim
Bilmiyorum ya okul başlayalı daha çok hareket ediyorum tartı mı bozuk ne artı görünce sinirim bozuluyor tabi çirkefi tartıya atıyorum ayyy 5li kiloları görmeyi o kadar çok istiyorum ki hem kendime hem çevreme bana ayy sen yapamazsın diyenlere bunu göstermek için sabırsızlanıyorum bi 65 altına düşsem offffffff çok bunalımdayımCanım benim senin kilona gelebilmem için 10 kilo var.Bu arada sende 5 leri görmüş olursun bence.Menülerin gayet güzel hata yaptığını düşünmüyorum.Sağlıklı ve kalıcı kilo vermek önemli ki sen bunu başarıyorsun zaten.
Sen 5 lere in ki ben de peşinden geleyim motive olsun
Hiç sıkma canını ben 86yı gördüğümde ayran detoksu yapmayı düşünüyorum vücudu şaşırtmak için sende deneyebilirsinBilmiyorum ya okul başlayalı daha çok hareket ediyorum tartı mı bozuk ne artı görünce sinirim bozuluyor tabi çirkefi tartıya atıyorum ayyy 5li kiloları görmeyi o kadar çok istiyorum ki hem kendime hem çevreme bana ayy sen yapamazsın diyenlere bunu göstermek için sabırsızlanıyorum bi 65 altına düşsem offffffff çok bunalımdayım
Ay canım okurken Ağladım inan...Herkese çok teşekkürler. ..
kardeşimin ilk bebegiydi... erkekti.... ben gördüm herkes görmek istedi zaten...dünya güzeli bir bebekti.. adını dayısı okudu kulağına muhammed mustafa...herşey allahtan...rabbim sabrını da veriyor...
Herşeyini almıştı kardeşim... çok ozenmisti. ..ben de çok ozenmistim ilk yegenimdi...
Allahtan hep hayirlisini diledik... hayırlısı böyleymiş. ..
Bebek te bir sorun yoktu. bilinen bir sebep yok .genetik test yaptırdık bakalım sonuç ne çıkacak
Çok zordu gerçekten...12 saat suni sancı çekti sonra dayanamadigi için bir de sezeryan oldu...
Ex bebek icin kendini 9 kat kestirme dediler...nasıl zoruma gitti...onlar icin ölü bebek ama kardeşimin ilk çocuğu benim ilk yeğenim. ..
her anında yanindaydim kardeşimin... dayanmak çok zordu... kuzumu görünce dunyam başıma yıkıldı. .. ben ceset beklerken karşımda dunya güzeli bir bebek simsiyah saçlı beyaz tenli kocaman badem gibi gözleri kıpkırmızı kocaman dudaklar nasıl güzeldi. ..
Buna dayanmak zor... allah beterinden saklasin. ..
Bu günümüze şükür. ..
Kardeşim daha iyi... dualarinizla daha da iyi olacak inşallah...
Ay canım okurken Ağladım inan...
Rabbim sabır versin sizlere
Şüphesiz ki en doğruyu en hayırlıyı o bilir, Şefaat eylesin sizlere inş