- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.561
Allah yardimciniz olsun canim rabbim sifa versin :'(
Batmandan agir yaralilarimiz var dua edin. Moral falan kalmadi vallahi yeni düzeldm derken. Bittim resmen. Catisma seslerini duymak bile yetiyor.
Allah polisimizi askerimizi korusun
Biliyorum canim malesef yarali uc tane allahim onlari ailelerine bagislasin cokk zor ates dustugu yeri yakiyo rabbim yardim etsin gorunur gorunmez kazalardan belalardan korusun hepiniziAmin canim. 1 ŞEHİDİMİZ var.... dua edin
Canim insallah bir an once olursun keske bildigim biseyler olsaBen de biran once olmak istiyorum canim cidden sıkıldım. 1 hafta belirti yaşıyorum sonra yok. En fazla 15 gun daha beklerim daha da olmuyorsam ilac kullancagim dedim. Bildiginiz bitkisel kür falan varsa deneyebilirim kizlar
Biliyorum canim malesef yarali uc tane allahim onlari ailelerine bagislasin cokk zor ates dustugu yeri yakiyo rabbim yardim etsin gorunur gorunmez kazalardan belalardan korusun hepinizi
Canim insallah bir an once olursun keske bildigim biseyler olsa
T tatlitambak canim sogan suyu adet olamayinca iyi geliyordu.duzensizliklerde kistlerde iltihapta falan yani.ben kullandim fayda gormustum.ama seninki farkli bir durum olabilir dogum sonrasi oldugu icin.istersen bi doktora gorun.yada bi zarari olmaz dersen ibrahim saracoglu sogan kuru yazdin mi her yerde cikar tarifi.istersen bende yazabilirim tatlim
Canim benim yazdiklarin cigerimi yakti benim ...o kadar derinden hissettimki goz yaslarimi tutamadimHerkese çok teşekkürler. ..
kardeşimin ilk bebegiydi... erkekti.... ben gördüm herkes görmek istedi zaten...dünya güzeli bir bebekti.. adını dayısı okudu kulağına muhammed mustafa...herşey allahtan...rabbim sabrını da veriyor...
Herşeyini almıştı kardeşim... çok ozenmisti. ..ben de çok ozenmistim ilk yegenimdi...
Allahtan hep hayirlisini diledik... hayırlısı böyleymiş. ..
Bebek te bir sorun yoktu. bilinen bir sebep yok .genetik test yaptırdık bakalım sonuç ne çıkacak
Çok zordu gerçekten...12 saat suni sancı çekti sonra dayanamadigi için bir de sezeryan oldu...
Ex bebek icin kendini 9 kat kestirme dediler...nasıl zoruma gitti...onlar icin ölü bebek ama kardeşimin ilk çocuğu benim ilk yeğenim. ..
her anında yanindaydim kardeşimin... dayanmak çok zordu... kuzumu görünce dunyam başıma yıkıldı. .. ben ceset beklerken karşımda dunya güzeli bir bebek simsiyah saçlı beyaz tenli kocaman badem gibi gözleri kıpkırmızı kocaman dudaklar nasıl güzeldi. ..
Buna dayanmak zor... allah beterinden saklasin. ..
Bu günümüze şükür. ..
Kardeşim daha iyi... dualarinizla daha da iyi olacak inşallah...
Canım ebegümecide adet söktürüyor bildiğim kadarıyla tanıdığım bir abla adet olamadı menopoza giriyorum sandı hemen onun çayını içti adet oldu ama nasıl kullandı bilmiyorum denemek istersen sorabilirimBu arada kizlar oglum 15. Ayinda ve ben hala regli olmadim.
18 aya kadar bekleyecegim bakalim ne olacak
sağol canım ben de yazarken çok ağladım.. ama elden bir şey gelmez allahım evlat acısıyla sınamasın hiç birimizi çok zor... ama her şey allahtan napalım biz kullar olarak hiç bir şeye malik değiliz ki... emanetçiyiz... bize düşen verdiği can da dahil allah'ın emanetine hıyanet etmemek..Canim benim yazdiklarin cigerimi yakti benim ...o kadar derinden hissettimki goz yaslarimi tutamadimAllahim ne zor ne diyecegimi bilemedim be gulum acinin tarifi yok annesinin cennet kusu olmus Muhammed Mustafa cennetin kapisinda annecigini bekliycek annem gelsin o gelmeden gitmem diycek allah sabirlar versin kardesine vede sana senin icinde cok zor
Günaydın canım,rica ederim önemli değil
Bu kilo ile ilk sayfaya girişini yapayım mı canım?Kizlar şöyle bir tabloya baktim da yorum yapmadan gecemeyecegim.
@ ekim2009 ablacim ikili hanelere dusmene cok sevindim. Devami da olsun insaallah
metra ne olmus canim sana hadi bakalim toparlan ve hicbir bahanen olmasin artik.
tomurcukkk 75 lere kadar inmişsin tebrik ederim seni ameliyata kadar insaallah 70 e inersin.
bende bugun tartildim ve 85.8 kilo olarak basladim canim. 5 gunde 5 kilo diyeti ile hemen arkasindan da 10 gunluk bir diyet yapacam sonra duzwne sokacagim beslenmemi. Aldigim 6 kilo fazlami hemencik atacam.kizlar pes etmek yok.