Haydi Yine Yeniden...

sabah
tam buğday ekmeğinden yağsız yarım tost
şekersiz türk kahvesi

öğle
1 yumurta 1.5 kaşık t. b. unuyla tuzsuz krep içine peynir

ara
sütlü nescafe
2 bitter çikolata (bayram çikolatası:)

akşam
1 kase yayla çorbası
1 yemek kaşığı patlıcan yemeği

Canım hoşgeldin.Biz tanışmıyoruz ama yazdıklarını okuyunca üzüldüm.Allah sabır versin.Kendini hazır hissettiğinde bekliyoruz canım

Kızlar benim bugünkü menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ç.ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
Domates,salatalık birkaç dal maydanoz

Öğlen
Küçük bir dürümcük :)) bir ayran.1 saat sonra sade Türk kahvesi

Ara
Bir avuç leblebi
2 form bisküvi .
Şekersiz nescafe (maalesef süt tozu mevcut)

Akşam
Zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurt

45 dk yürüyüş Yatmadan yoğurt,pul biber limonlu kür

Hepinizi öpüyorum

nilfer_pdr canim allah sabir versin hem halan vefat etmis hem bebeginizi kaybetmissiniz cok uzuldum bebekler annesini cennetin kapisinda beklermis
annesini almadan cennete girmezmis kardesinede vesile olur gunahsiz bebek diger hafta senide bekliyoruz canim
T tatlitambak hosgeldin arkadasimmm ozledim seni nasilsin bu arada bebeginizi gule gule buyutun canim

Canim menun guzel ama bence aksam yemeginden sonra meyve sana arti olarak geri doner gibime geliyor canan karatay hoca oyle diyor ben onun yalancisiyim

Canim benim hosgeldin Allah sabir versin ne kadar kotu seyler yasamisin oyle ama rabbimden gelene bisey diyemiyoruz ozellikle ablana destek cik canim yalniz birakmayin onu cok zor bi durum

Hosgeldin tambakcim ozlettin kendini kiz bi daha kopma buralardan

Canım tekrar hoşgeldin.Ben Ayşe.Yaş 44 boy 1.80 kilo 109.6. Diyetin de hayırlı olsun.Yaşın boyun ve kilon kaç?

Canim ben de 171 boyundayim ramazanda 79 80 arasina düşmüştüm ama memlekete 2 ay kalinca kilo aldim. Kilo bildirimimi haftaya sali yapayim diyorum. En son 85 olmustum ama tartilmayali bayagi oldu.

Bugunku menum

Sabah
Yesil cay

Ara
İki tane taze incir

Ogle
Kiymali yumurta
İki tane biber
Peynir
Domates
Bir dilim ekmek

Ara yapamadim disardaydim

Aksam
Yarim hamburger
5 tane patates kizartmasi

Cocuklar hamburger istediler tabi evde ben yapiyorum malum fransada helal hamburgerci yok bende dayanamadim yarim yedim neyse ki bugun iki saat yurudum ablamla beraber onun icin bisey olmaz heralde

Bu arada kizlar oglum 15. Ayinda ve ben hala regli olmadim.
18 aya kadar bekleyecegim bakalim ne olacak

Bu arada kizlar oglum 15. Ayinda ve ben hala regli olmadim.
18 aya kadar bekleyecegim bakalim ne olacak
Bana sorarsan bosuna bekliyorsun keske memlekette iken gitseydin bir kadin dogumcuya ilac veriyo hemen oluyorsun arkadas alti aylikti bebegi gitti ilaci icince oldu ve cokk zayifladi simdi oralarda karisik hastane isi zor ortalik durulunca git bence cok rahatlarsin canim

Ben de biran once olmak istiyorum canim cidden sıkıldım. 1 hafta belirti yaşıyorum sonra yok. En fazla 15 gun daha beklerim daha da olmuyorsam ilac kullancagim dedim. Bildiginiz bitkisel kür falan varsa deneyebilirim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…