- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.541
Hoşgeldin :)Selm kizlar ben geldim. Cok sık olmasamda aranizda olacagim. Arada net kesiliyor . Evime geleli 10 gun oldu ama 10 gun de internet yoktu. Hangi gune karar verdiniz kilo bildirim icin. Kilo alarak geldim. Ama uzgun degilim. Basardim ve yine basaririm.
Canım hoşgeldin.Biz tanışmıyoruz ama yazdıklarını okuyunca üzüldüm.Allah sabır versin.Kendini hazır hissettiğinde bekliyoruz canımkızlar hepinize merhaba
çok zor bir yaz tatili geçirdim
ilk olarak halamı kalp krizi sonucu kaybettim...
ertesi gün erkek kardeşimin İstanbul'da kına gecesi vardı...
iki hafta sonra İzmir'deki düğünde gelinimiz böbrek kumu döktü serum ve iğne ile gelinlik giydi. o kadar etkilendik ki kameramanı almaya gitmeyi unutmuşuz düğünün ne fotosu var ne kaydı. Allah'tan İstanbul'da da düğün yapmışız.
düğünden 10 gün sonra kız kardeşim 38 haftalık hamileyken bebeğini kaybetti. 3 hafta onda kaldım. şimdi onu yanıma getirdim bu hafta bende kalacak haftaya inşallah diyete başlayarak yanınıza geleceğim. iyi dilekleriniz için şimdiden sağolun
Hoşgeldin :)
Canım tekrar hoşgeldin.Ben Ayşe.Yaş 44 boy 1.80 kilo 109.6. Diyetin de hayırlı olsun.Yaşın boyun ve kilon kaç?Hosbulduk canim.
aksam diyete basladim.
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe yoğurt
Yarım salatalık yarim domates
30 dk yürüyüş
tatlım tambalağım hepimiz yine yeniden başladık zaten :))hayırlı uğurlu olsun bol kilo vermeli geçsin günlerimizHosbulduk canim.
aksam diyete basladim.
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe yoğurt
Yarım salatalık yarim domates
30 dk yürüyüş
Bugunku menu
sabah
1 haslanmis yumurta
1 domates
1 salatalik
1 koy biberi
1 adet tuzsuz etimek
ara
1 avuc cig findik
oglen
2 adet tuzsuz etimek
4 yk yogurt
ara
1 adet mandalina
aksam
1 kepce kuru fasulye
1 buyuk tabak salata
ara olarak yine meyve yemeyi dusunuyorum
kızlar hepinize merhaba
çok zor bir yaz tatili geçirdim
ilk olarak halamı kalp krizi sonucu kaybettim...
ertesi gün erkek kardeşimin İstanbul'da kına gecesi vardı...
iki hafta sonra İzmir'deki düğünde gelinimiz böbrek kumu döktü serum ve iğne ile gelinlik giydi. o kadar etkilendik ki kameramanı almaya gitmeyi unutmuşuz düğünün ne fotosu var ne kaydı. Allah'tan İstanbul'da da düğün yapmışız.
düğünden 10 gün sonra kız kardeşim 38 haftalık hamileyken bebeğini kaybetti. 3 hafta onda kaldım. şimdi onu yanıma getirdim bu hafta bende kalacak haftaya inşallah diyete başlayarak yanınıza geleceğim. iyi dilekleriniz için şimdiden sağolun
Selm kizlar ben geldim. Cok sık olmasamda aranizda olacagim. Arada net kesiliyor . Evime geleli 10 gun oldu ama 10 gun de internet yoktu. Hangi gune karar verdiniz kilo bildirim icin. Kilo alarak geldim. Ama uzgun degilim. Basardim ve yine basaririm.
Canım tekrar hoşgeldin.Ben Ayşe.Yaş 44 boy 1.80 kilo 109.6. Diyetin de hayırlı olsun.Yaşın boyun ve kilon kaç?
Hosgeldin tambakcim ozlettin kendini kiz bi daha kopma buralardan
Allah yardimciniz olsun canim rabbim sifa versin :'(Batmandan agir yaralilarimiz var dua edin. Moral falan kalmadi vallahi yeni düzeldm derken. Bittim resmen. Catisma seslerini duymak bile yetiyor.
Allah polisimizi askerimizi korusun
Bana sorarsan bosuna bekliyorsun keske memlekette iken gitseydin bir kadin dogumcuya ilac veriyo hemen oluyorsun arkadas alti aylikti bebegi gitti ilaci icince oldu ve cokk zayifladi simdi oralarda karisik hastane isi zor ortalik durulunca git bence cok rahatlarsin canimBu arada kizlar oglum 15. Ayinda ve ben hala regli olmadim.
18 aya kadar bekleyecegim bakalim ne olacak
Bana sorarsan bosuna bekliyorsun keske memlekette iken gitseydin bir kadin dogumcuya ilac veriyo hemen oluyorsun arkadas alti aylikti bebegi gitti ilaci icince oldu ve cokk zayifladi simdi oralarda karisik hastane isi zor ortalik durulunca git bence cok rahatlarsin canim