Haydi Yine Yeniden...

Kızlar, canlar özledim hepinizi...
Bayram, bayram dönüşü, nöbet derken hiç uğrayamadım. Bir kilo bildirimini daha kaçırdım :KK43:
Ben de artılardayım maalesef:KK43:
Artık nöbetim yok inşallah daha aktif Olacağım... Ve kilo kontrolüne de full dikkat!!!
Bu cuma bebişin kalp seslerini duymaya gidecem :KK66:
Herkes ne heyecansızsın diyor.
Biraz yoğunluktan, biraz da ikinci oluşundan sanırsam böyle oldu...
Öyle işte...

iyi akşamlar kızlar
sabah
1 rafadan yumurta
1 domates
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir 3 zeytin

öğle
1 bardak nescafeli süt
cevizli sucuk

akşam
1 kase çorba
1 servis kaşığı kıymalı kabak yemeği
1 büyüüükk biber dolması
1 dilim t. b. ekmeği

acımdan ölmüş gibi yedim :KK45:
dışarıda komşularla kafeteryada oturduk dondum bacaklarım buz tuttu birde midem gırıldıyor orada tost v.s. yesem olmaz akşam yemek zamanı gelmiş neredeyse diye aç aç acı çay içtim ağzım buruştu elmalı oralet içtim birde börek açma muhabbeti yaptılar:KK70:ağzımızın suyu aktı resmen :mad: eve gelince de bir iştahla yemek yedim valla:KK23:

siz de baya muhabbet etmişsiniz maşallah gece gelirsem okurum inşallah:KK24:
az kestiricem sonrada benimkiler el açması patatesli börek istiyor bir tava soğan kavurucam :KK57:oy oyy oyy hiç canım yapmak istemiiyiii
Kiz ne marifetli hatunsun masallah el acmasi borek filan cok zor yaa kolay gelsin canim gecenlerde nurselin mutfaginda kabakli bosnak boregi yaptilar nasil heveslendim yapiyim dedim korktum rezil olursam diye yapmadim artik sen yapabiliyomusun carsafi masanin ustune serdiler etrafindan ceke ceke actilar

siz de baya muhabbet etmişsiniz maşallah gece gelirsem okurum inşallah:KK24:
az kestiricem sonrada benimkiler el açması patatesli börek istiyor bir tava soğan kavurucam :KK57:oy oyy oyy hiç canım yapmak istemiiyiii
Off nasil guzel yenirdi simdi.cok severim bende el acmasi patatesli kol boregini.
diyete basladim baslayali hic yapmadim.cunku yaptigimda dayanamayip yiyorum.
kendimi odullendirme karari yaptigimda ilk yapacagim sey olsun.size afiyet olsun canim.simdiden ellerine saglik

Kiz ne marifetli hatunsun masallah el acmasi borek filan cok zor yaa kolay gelsin canim gecenlerde nurselin mutfaginda kabakli bosnak boregi yaptilar nasil heveslendim yapiyim dedim korktum rezil olursam diye yapmadim artik sen yapabiliyomusun carsafi masanin ustune serdiler etrafindan ceke ceke actilar

Ovunmek gibi olmasin bende cok guzel yaparim kol boregini hem ispanakli hemde patateslisini cok severiz ailecek ama bi zaman yapmayi dusunmuyorum yoksa dayanamip yerim en iyisi hic yapmiyim daha iyi

Bugunku menum

Sabah
Yesil cay
Yarim tost ( yarisini kucuk kuzuma verdim)

Ara
İki tane taze incir

Ogle
Bir tane krep
Peynir
Domates
Salatalik
Zeytin
Bir tane yumurta

Ara
Sade kahve
Yarim muz

Aksam
Bir kase mercimek corbasi
Bir kase yogurt

Cok sukur bugunu de kacamaksiz kapattim az sonra bisiklet surmeyi dusunuyorum en 30 dakika

Iyi aksamlar kizlar bugun etli kurufasulye yaptim kendime kabak yemegi yaptim kurufasulyeden bir kasik tadina baktim sadece veee sonuc koca bir karin cok sisti yine :anneadayı: oglum yemeyince mecbur kaldim yoksa o da basliyo banada dokunuyo diye migdemde acayip bir agri var sanki dunyayi yedim :KK11: menuye gelince
sabah:biraz kasar peynir domates ve maydonozdan kendime kucuk bir ekmek le sandovic yaptim sekersiz cay ictim
oglen : bir simit peynir domates yedim Sabahin aynisi gibi oldu ama :KK12:
aksam : dort kasik kabak uc kasik yogurt vee kucuk bir kasikla kuru fasulye ontane bile yoktu :KK43: simdide sekersiz cay :KK50:

Gokce29 Gokce29 hosgeldin canim.cogumuz artilardayiz bu hafta zaten.bayram kacamaklari bizi geriletti.neyse ki hepimiz toparladik.sen de bir an once toparlan ki hamileligin suresince ideal kilonun disina cikma
Çok Sağol canım inşallah...
Artık haftaya kilo bildirimimi göğsümü gere gere yapmak istiyorum:KK66:

Bugunku menum

Sabah
Yesil cay
Yarim tost ( yarisini kucuk kuzuma verdim)

Ara
İki tane taze incir

Ogle
Bir tane krep
Peynir
Domates
Salatalik
Zeytin
Bir tane yumurta

Ara
Sade kahve
Yarim muz

Aksam
Bir kase mercimek corbasi
Bir kase yogurt

Cok sukur bugunu de kacamaksiz kapattim az sonra bisiklet surmeyi dusunuyorum en 30 dakika
Senin menün süper bende bu tarz beslensem mi bi de bisiklet derken nerde sürüyorsun eliptik mi

Bende menümü anlatayım bugün bunalımlı halimle çok berbat beslendim karnım acaip şişti kendimden iğrendim kahvaltı haşlanmış yumurta peynir domates salatalık bi dilim tahıllı ekmek ara elma öğle köfteli patlıcan yemeği bulgur pilavı yoğurt ara abartı burda başlıyo kek kuruyemiş akşam öğlenin aynısı sonra gene abartı çay kek azıcık su kendime kocamannnn bir 000000 verdim bunun üzerine çok kızdım kendime sabaha kadar demlenecek bi detoks çayı mı desem suyu mu desem onu hazırladım

Benim menu
sabah
1 haslanmis yumurta
1 domates
1 salatalik
1 yesil biber
1 adet tuzsuz etimek

ara
1 avuc cig findik
1 adet mandalina

oglen
3 adet tuzsuz etimek
4 yk yogurt

aksam
1 kepce kuru fasulye
1 tabak kivircik salata

ara
1 adet nektarin
1 adet armut

Bende menümü anlatayım bugün bunalımlı halimle çok berbat beslendim karnım acaip şişti kendimden iğrendim kahvaltı haşlanmış yumurta peynir domates salatalık bi dilim tahıllı ekmek ara elma öğle köfteli patlıcan yemeği bulgur pilavı yoğurt ara abartı burda başlıyo kek kuruyemiş akşam öğlenin aynısı sonra gene abartı çay kek azıcık su kendime kocamannnn bir 000000 verdim bunun üzerine çok kızdım kendime sabaha kadar demlenecek bi detoks çayı mı desem suyu mu desem onu hazırladım
Canım benim de hazım problemim var.Detoks çayını veya suyunu nasıl hazırlıyorsun?

Kekler disinda sıkıntı yok gibi.kuruyemisi ara ogun olarak tuketmende bi sakinca yok ki canim.oglen ve aksam bulgur pilavi yedigin icin ekmek de yememissin sanirim.
Kek abur cubur isine bi cozum bul bence.mesela her kacamak yaltiginda bir ceza koy kendine.kacamak basi yarim saat spor falan gibi.
biz bi ara esimle soyle bisey yapmistik.kacamak basina 20 tl verecektim ona.para vermemek icin de kacamak yapmiyordum tabi.is inada binmisti cunku.ne bileyim iste buna benzer bir cozum uretirsen belki bi sure idare eder seni :KK66:

Kızlar sizin menülerin yanında Maşallah benimki restaurant menüsü gibi olduğu için utanıyorum vallahi menümü yazmaya. :oops:
Sabah ve akşamı iyi ayarladığımı düşünüyorum ama öğlen işyerinde istediğim gibi olmuyor.Fikirlerinize ihtiyacım var Hoppa

Dayanamadım yazayım en iyisi
Sabah (aslında hergün aynı son 1-2 aydır)
1 haş.yumurta,1-2dilim ekmek,yarımşar domates salatalık, 5 zeytin ve 1 kk peynir

Öğlen (işyerinde çıkan yemek)
Bir parça beşamel soslu et(sosunu ayırdım)
1 kepçe çorba
Az brokoli salatası
Ve bombaa küçük bi dilim tel kadayıf

Ara 1 ayran 2 form bisküvi

Akşam
1-2 kaşık bulgur pilavı
Az zeytinyağlı bezelye

Ara yeşil çay

Dayanamadım yazayım en iyisi
Sabah (aslında hergün aynı son 1-2 aydır)
1 haş.yumurta,1-2dilim ekmek,yarımşar domates salatalık, 5 zeytin ve 1 kk peynir

Öğlen (işyerinde çıkan yemek)
Bir parça beşamel soslu et(sosunu ayırdım)
1 kepçe çorba
Az brokoli salatası
Ve bombaa küçük bi dilim tel kadayıf

Ara 1 ayran 2 form bisküvi

Akşam
1-2 kaşık bulgur pilavı
Az zeytinyağlı bezelye

Ara yeşil çay
Canım ben beğendim menünü akşam hafif yemek önemli seninkide hafif olmış zaten :)

X