- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 39
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.481
Bende hiç uyumadan gittiğimi bilirim zordur hele öğrencilerin uyum süreci napcan işin en cilveli kısmı ilk hafta oluyor gözlük uyku sorunu bide işte ilk gün üst üste gelmiş Rabbim kolaylik versin diyet listeni bi yazabilir misin bakalım dr ne öneriyorKizlar mrb
gece bebisim durmadi 3 ssatbuykuylabokula gittim kahvalti yapamadim ogleden sonra drvgittim gozluk verdi bebisiminde basinda yaralar cikiyordu ilac verdi
06.45 2k.kayisi 2 sb su
saat 2.30 da tavuk durum ve ayran
saat 19.30 6 yk makarna
su 2.5 oldu
suqn bogazim agriyo basim cayliyor malum anasinifi cocuklari agla agla mahvettiler beni uykusuzlukta cabasi bide gozluge alisma durumu
ayyyyyyyyy catlicam yahuuu
bu arad dytisyenim girfu hastanede diyet listesi yazdi bakalim bu hafta uygulayip gorcem sevgilerrrr
Kizlar mrb
gece bebisim durmadi 3 saat bi uykuyla okula gittim kahvalti yapamadim ogleden sonra dr gittim gozluk verdi bebisiminde basinda yaralar cikiyordu ilac verdi
06.45 2k.kayisi 2 sb su
saat 2.30 da tavuk durum ve ayran
saat 19.30 6 yk makarna
su 2.5 oldu
suan bogazim agriyo basim catliyor malum anasinifi cocuklari agla agla mahvettiler beni uykusuzlukta cabasi bide gozluge alisma durumu
ayyyyyyyyy catlicam yahuuu
bu arada dytisyenim gordu hastanede (gitmiyordum epeyce daha iyi verdim diyetisyensiz ) diyet listesi yazdi bakalim bu hafta uygulayip gorcem sevgilerrrr
Zor ama evde 2 çocukla bambaşka bir hayat öğrencilerle apayrı bir hayat tüm zorluklara rağmen öğrencilerimi çok özlemişim onlarda benim çocuğum gibiler canları acıyacak diye çok korkuyorum emanetleri RabbimeCanim Allah kolaylik ve sabir versin ben evde uc tane cocukla ugrasamiyorum valla sizlere yani butun ogretmenlerimize gıpta ile bakiyorum isiniz cok zor
Olur arkadaşım bugün kendimi tutamadım şimdi kendime kızgınım bugün bu kadar yorulmasam sporla telafi ederdim ama inanılmaz yorgun hissediyorum kızlar nazara mı geldim nedir hepsi çok iyisin eriyip duruyorsun dedilerTamam canim dur sarjim dolsun yazayim olur mu
Anaokulu canim insallah alisir bugun cok guzel gecti uyum sagladi jemen bakalim yarin neler olacakAyyyy sizz okullumu oluyorsunuzz anaokulumu ilk okulmu metracim hayirli olsun canimm benimmm cabucak alisir insallah oglusunn
Ooo cok guzel canim ya biliyosun benim ufakta anaokuluna gidiyor bu hafta uyum haftasi zaten biz gecen senede gittigimiz icin gayet iyi gecti bugun cabuk alisiyorlar anaokuluna korkma canim[QUOTE="metra, post: 42790099, member: 652192 canim insallah alisir bugun cok guzel gecti uyum sagladi jemen bakalim yarin neler olacak
Eki Görüntüle 1641989
Gunaydin hanimlar benim tarti yine ters donderdim zannettim ama olmamis boyle idare edin artik
Gecen hafta 86.5
Bu hafta 84.6
Fark 1.9
Cok sukur gecen haftaki artilarimi atip eksiye bile gectim bundan sonra hep eksik bildirimler yaparim insallah