- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.461
kaç gündür nerelerdesin açtın başlığı kayboldun merak ettim seniMerhaba kızlar Nasılsıniz ben pek goremiyorum nete neler oluyor burda:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç gündür nerelerdesin açtın başlığı kayboldun merak ettim seniMerhaba kızlar Nasılsıniz ben pek goremiyorum nete neler oluyor burda:))
Kıyamam sana bence çorba salata ile akşamı hallet öğle çok hafif olmuş ilk günden süpersinBugün öğleni 3 adet tuzsuz etimek ve 3 yk yoğurt ile geçiştirdim.Akşam üstü eve gitmeden ya fındık yada meyve yerim.Akşamı da hafif tuttuk mu bugün tamamdır.
Reglim başladı bu arada.Çok halsiz ve bitkin hissediyorum kendimi.
Goguslerini mi kucultturdun canim.ne mutlu sana ya.darisi basima.bende gecen sene gittim doktora ama fazla kilolu oldugum icin yapmadi.zayifla gel dedi.80 olsan yeter diyordu ama ben 75 altina inmeyi planliyorum gidene kadar.Bende göğüs ameliyatı olanlardanım hayatımda verdiğim en doğru kararlar arasındadır süper bir rahatlık inşallah sende tez zamanda kurtulurum
Ben 6 sene önce oldum 85 kilolarındayken oldum 5 kilo aldılar zavallı omuzlarım belim nasıl bi yükten kurtuldu anlatamam senin çektiğin sıkıntıyı anlıyorum tabi sonuçta bi ameliyat bi iyileşme süreci olacak ama senin şuana kadar çektiğin sıkıntının yanında hiç önemsenmeyecek bi süreç olacak doğru düzgün izde kalmadı t ameliyat yapıldı bana devasaldı benimkiler şükürler olsun ki eşimin desteği ve yardımıyla bu yükten kurtuldumGoguslerini mi kucultturdun canim.ne mutlu sana ya.darisi basima.bende gecen sene gittim doktora ama fazla kilolu oldugum icin yapmadi.zayifla gel dedi.80 olsan yeter diyordu ama ben 75 altina inmeyi planliyorum gidene kadar.
ekim sonu kasim gibi giderim insallah.arastima hastanesinde heyet raporu ile olucam ben.
biraz anestezi korkusu var ya birsey olursa diye o kadar.hayirlisiyla olursam ameliyati iyilesme surecini kolay atlatacagimi dusunuyorum
Cok sevindim senin adina canim.darisi basima.bende olursam eger vertikal yani lolipop yontemi kullanacakmis doktor.Ben 6 sene önce oldum 85 kilolarındayken oldum 5 kilo aldılar zavallı omuzlarım belim nasıl bi yükten kurtuldu anlatamam senin çektiğin sıkıntıyı anlıyorum tabi sonuçta bi ameliyat bi iyileşme süreci olacak ama senin şuana kadar çektiğin sıkıntının yanında hiç önemsenmeyecek bi süreç olacak doğru düzgün izde kalmadı t ameliyat yapıldı bana devasaldı benimkiler şükürler olsun ki eşimin desteği ve yardımıyla bu yükten kurtuldum
Bana da emzirebilecegimi soyledi buyuk olcude ama ben zaten 2. dusunmuyorum.olursa da insallah sut olur.Hatta süt gelmez derler ya 2. Çocuğumu emzirebildim düşük kiloda yaptırmanda iyi ameliyat sonrası fıstık gibi olacaksın çektiğime değmezmiş diyeceksin
Sarksada önemli değil hem Küçültme hem toparlama yapar bu arada bady giymek gömlek giymek çok büyük bi lüks hemde dikkat çekmeden giyebilmek toparlayıcı değil istediğin model iç çamaşırı alabiliyorsun alınan miktar az olduğuna göre tabi tıpın ilerlemesinide düşünürsek çabucak toparlanırsınCok sevindim senin adina canim.darisi basima.bende olursam eger vertikal yani lolipop yontemi kullanacakmis doktor.
Gecen sene gittigimde her birinden birer kilo alirim demisti ama ben onun uzerine 20 kilo verdim biraz icleri bosaldi ama cok kuculdukleri soylenemez.daha beter sarktilar o oldu.
senin baya buyukmus.hakkaten ciddi yuk varmis omuzlarinda.kurtulmussun ne guzel.gogus buyukken istedigin kadar zayif ol giydigi yakismiyo insanin.tek hayalim badi giymek zaten.
Sabah öğle çok hafif beslenmiştin akşam biraz dengelemiş sana kocaman bir maşallahAksam yemegim
8- 10 adet kuru kofte
1 kase yogurt
1 adet baklava bu olmamaliydi ama icim bosluga dustu gozum gorunce de dayanamadim.
insallah gun boyle kapanir.kac gundur mideyi buyuttum aklimda hep biseyler atistirmak var.
meyve yerim belki
Affolur canim merak etme o kadar catlak su sizdirmaz derler.gayet guzel bir gun olmus.zaten kosusturup eritmissindir borekleriBenim menüm kahvaltıda bir haşlanmış yumurta peynir salatalık bi dilim börek çay ara elma öğle yulaflı nesfitli karışım ara bi avuç içi kuruyemiş 2 hurma bicik börek daha akşamda zeytinyağlı fasulye salata yoğurt ekmeksiz ara türk kahvesi bitterrr eşliğinde bugün okulun ilk günü olmakla birlikte inanılmaz yoruldum okul sonrası ara öğünde de çok acıkmıştım tutamadım artık affola
Gayet iyi yapmissin aysuncum.ne varsa proteinde var zaten.sabah ogle ve aralar zaten yeterli.aksamla da dengeyi kurmussun.boyle devamİyi aksamlar bende bugunku menumu yazayim
Sabah
Yesil cay
Kucuk sade bi tost
Ogle
Biraz omlet
Biraz menemen
Peynir
Salatalik
Bir dilim ekmek
Ara
Turk kahvesi
Bir avuc badem
Aksam
Bir kutu ton baligi
Cok az peynir
Yarim dilim ekmek
Aksam yemegim biraz tuhaf oldu ama bana gore yemek yoktu bende hem protein olsun hem agir olmasin diye boyle yaptim