- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.441
Hava değişimi de bazen kabızlığa sebep oluyor.Seminer donemi alismisti da biraz daha rahat olucam.insallh
Bizde izin.olayi yok malesef ama su varki okulumla annemin evi arabayla 2-3 dk falan bi sorun olursa kosarim :) tabiki her zaman degil
Hakkimizda hayirlisi
Bende yeni geldim adanadan karnim davulll yaaa kabizlik mahvetti beni
Diger grupta pztsi ve cuma tarti gunu bakalim ekmegi ne kadar yemisim.hic tatli yemedim ben de ekmekciyim :)
Kizlar itiraf edeyim bende tum zamanlarin kacamaklarini yaptim bayram boyunca.ne tatlisini biraktim ne cikolatasini ne etini ekmegini.ciddi yedim yani kitliktan cikmis gibiydim.uzun suren diyetin yorgunlugu mudur nedir corap sokugi gibi geldi yeme isi.
neyse artik yarindan itibaren yine olculu tuzsuz gunlerime donuyorum.kisa surede aldigim artilardan kurtulup yeniden inise gecmem lazim.
bayramda beni goren kimse taniyamadi zaten.gozlerine inanamadiklarini soylediler.daha fazla verme boyle iyi falan dedikce onlar ben simardim sanirim.nazara da geldim kimisi de cekemedi.
bundan sonra en yakin kacamagimi yilbasi olarak belirliyorum kizlar.bu kadari bana baya gider...
Gunaydin canim mutlulugun sebebi okullarin acilmasimi he he he gonderdin oglani okula ohhh kendine vakit kaldi dimiiiGÜNAYYYYYYYYDIIINNNNN
mutlu haftalar olsun hepimize
hehehehe ben yalnız olmayı seviyorum yaaaaGunaydin canim mutlulugun sebebi okullarin acilmasimi he he he gonderdin oglani okula ohhh kendine vakit kaldi dimiii
Evetttt okullar acildi sabah alti bucukta kalktik ayyy bunyem alt ust oldu benimm esim erkenden kaldirdi okul saat 8:45 de imis bizimki yedide gittiaaa cocuktan beter bu adam okul uzak olsa neyse 4,5 km ee beklemis bende geri yattim uyutmadi bi ikide bi aradi daha kucugu goturucem okula oglen yandik bende gelcem diyo okulun ilk gunu bi geceydi herkes duzenini kursada bende rahat rahat uyusam gecede kucuk uyutmadi anne uyuyorum uyuyorum bir turlu oglen olmuyo diye on kere kalkti allahimm oluyorum uykusuzluktan
Valla Ayşe abla nerden başlayayım nasıl anlatayım bilemiyorum.Aslında uzun bir süreç benimkisi.tomurcukkk bence bayramı bir rüya olarak kabul edelim, şimdi uyandık ve yarın sabahtan itibaren kaldığımız yerden devam edelim.:) Ben neredeyse senin diyete ilk başladığın kilodayım.Sen ilk nasıl başladın, neler yedin, ara öğünün ve sporun varmıydı ?
Gayet güzel anlatmışsın canım sağol.İnşallah birbirimizi destekleyip, motive edip hepimiz istediğimiz kilolara ineriz.Sana da geçmiş olsun gözünden dolayı.Diğer ameliyatını da umarım sorunsuz atlatırsınValla Ayşe abla nerden başlayayım nasıl anlatayım bilemiyorum.Aslında uzun bir süreç benimkisi.
Daha önce yani çocuğum olmadan önce 103 kilodan 83 e yürüyüş ve diyetle düşüp hamile kalmıştım.
Hamilelik ve emzirme süreci sonunda tartıda gördüğüm maximum rakam 117 oldu.Oğlum 8 aylıktı emmeyi bıraktı ve bende diyete başladm işte.Oğlum şuanda 28 aylık.Yani 20 aydır diyetteyim diyebilirim :))
Ekmek makarna pilav abur cubur asitli içecekler vs tamamen kestim.Spor yürüyüş yaptığım pek söylenemez.
Beni hızlandıran sebeplerden biri de göğüs küçültme ameliyatı olmak istememdi.
Doktora gittiğimde 98 kiloya inmiştim.Kendime göre yaklaşık 20 kilo vermiş olsam da doktor seni bu kiloyla ameliyat etmem deyince daha bi sıkıya aldım işi.Geçen sene eylüldü sanırım.
Sonra yılbaşları yıllık izin bayramlar arada alıp vermelerim de oldu elbette.
Yakın zamanda gözümde üveit denen bir iltihap çıkınca kortizonlu ilaç kullanmak zorunda kaldım ve tuzu şekeri tamamen kestim.Kortizona başladığımda 79 kiloydum.75 e kadar indim ama bayram dolayısıyla yine artıdayım.
Biraz karmaşık olmuş olabilir yazdıkalrım ama umarım ifade edebilmişimdir.
Bu sitede de üzerimde emeği olan herkesten Allah razı olsun.Haklarını helal etsinler.Motivesiz olmuyor bu iş çünkü
Gecen sene bizde de teog stresi vardi arkadaslar bilir nasil bir telasesi oluyo insanin ama saolsun burada ogluma butun teyzeleri dua etti sinava girerken oglumda cok sukur iyi bir okula yetlesti sen tecrubelisin galiba ustesinden eminim geleceksiniz anne ogul bizlerde bol bol dua ederiz onun icin hicc uzme kendiniBu arada herkese günaydınlar canımcımlarYeni eğitim öğretim yılı tüm öğrenci,
öğretmen ve velilere hayırlı, uğurlu olsun.Ben bu sene yine yeni yeniden sınav annesiyimBu oğlanın sınav stresi biraz daha şişirmezse beni iyi
Ayyyy sizz okullumu oluyorsunuzz anaokulumu ilk okulmu metracim hayirli olsun canimm benimmm cabucak alisir insallah oglusunnGunaydin kizlarrr ben daha yeni uyanabildim oglen bizde okula gidecez yasasinncok seviniyorum oglum ve kendim icin insallah kolayca alisiriz okul ortamina
İnşaallah canım.Sağol, Allah razı olsun...Gecen sene bizde de teog stresi vardi arkadaslar bilir nasil bir telasesi oluyo insanin ama saolsun burada ogluma butun teyzeleri dua etti sinava girerken oglumda cok sukur iyi bir okula yetlesti sen tecrubelisin galiba ustesinden eminim geleceksiniz anne ogul bizlerde bol bol dua ederiz onun icin hicc uzme kendini