Haydi Yine Yeniden...

Eki Görüntüle 1641989

Gunaydin hanimlar benim tarti yine ters donderdim zannettim ama olmamis boyle idare edin artik

Gecen hafta 86.5
Bu hafta 84.6
Fark 1.9

Cok sukur gecen haftaki artilarimi atip eksiye bile gectim bundan sonra hep eksik bildirimler yaparim insallah
inşallah bayram da bile kilo verdiğine göre artık seni kimse tutamazzzz:nazar:

Eki Görüntüle 1641989

Gunaydin hanimlar benim tarti yine ters donderdim zannettim ama olmamis boyle idare edin artik

Gecen hafta 86.5
Bu hafta 84.6
Fark 1.9

Cok sukur gecen haftaki artilarimi atip eksiye bile gectim bundan sonra hep eksik bildirimler yaparim insallah
Can'ım harıkasın dün söyleyecektim senden bol eksi bekliyorum diye şaşırtmadın beni çok dikkatliydin Bayramdada dünkü menündede tebrik ediyorum canım hep böyle devam et:)

Eki Görüntüle 1641989

Gecen hafta 86.5
Bu hafta 84.6
Fark 1.9

Canım maşallah harikasın.Böyle devam kim tutar seni :KK55:

Bende yapayım bildirimi de gözünüz artı görsün :KK57:

Geçen hafta: 75,5
Bu hafta : 77
Fark: +1,5 kg

Hem fazla kaçamaklarım hemde ilacın tutturduğu ödem.Farkındayım yanaklarım ve karnım şiş.Yüzük parmağıma oturdu.ama hepsi benim hatam.İlaç aldığımı bile bile böyle yaptım.Cezasını çekiyorum şimdi

Günaydın canlarım :KK15:
Aranıza katıldığım 18 Eylül itibariyle (yaklaşık 10 gün) : 109.8
Bu sabah : 109.6
Fark :- 200 gramcık.

Korktuğum gibi + larda değilim, bayram öncesi yaptığım turistik gezinin faydası sanırım; yediklerimi + ya çevirmemiş.:emir_bebek:
Yaş ve boy neydi ablacım.Listeye ekleyeceğim de bilgileri

Sabah
2 dilim kepekli ekmek
Biraz tavada yumurta
4 zeytin
Biraz tulum peyniri
Domates

Öğlen
1 tabak bulgur pilavı (köy tavuklu)
2 bardak cacık

X