- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.501
geçen hafta 96.8
bu hafta 98.0
fark +1. 200
bu hafta 98.0
fark +1. 200
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah bayram da bile kilo verdiğine göre artık seni kimse tutamazzzzEki Görüntüle 1641989
Gunaydin hanimlar benim tarti yine ters donderdim zannettim ama olmamis boyle idare edin artik
Gecen hafta 86.5
Bu hafta 84.6
Fark 1.9
Cok sukur gecen haftaki artilarimi atip eksiye bile gectim bundan sonra hep eksik bildirimler yaparim insallah
Wooowww supersin canım tebrikler..
inşallah ikimizin de son artısı olacakGecen hafta 94.9
Güncel 95.9
+++++++ 1 ++++++++
İnşallah son artım olacak:)
inşallah bayram da bile kilo verdiğine göre artık seni kimse tutamazzzz
Can'ım harıkasın dün söyleyecektim senden bol eksi bekliyorum diye şaşırtmadın beni çok dikkatliydin Bayramdada dünkü menündede tebrik ediyorum canım hep böyle devam et:)Eki Görüntüle 1641989
Gunaydin hanimlar benim tarti yine ters donderdim zannettim ama olmamis boyle idare edin artik
Gecen hafta 86.5
Bu hafta 84.6
Fark 1.9
Cok sukur gecen haftaki artilarimi atip eksiye bile gectim bundan sonra hep eksik bildirimler yaparim insallah
Canım maşallah harikasın.Böyle devam kim tutar seniEki Görüntüle 1641989
Gecen hafta 86.5
Bu hafta 84.6
Fark 1.9
Yaş ve boy neydi ablacım.Listeye ekleyeceğim de bilgileriGünaydın canlarım
Aranıza katıldığım 18 Eylül itibariyle (yaklaşık 10 gün) : 109.8
Bu sabah : 109.6
Fark :- 200 gramcık.
Korktuğum gibi + larda değilim, bayram öncesi yaptığım turistik gezinin faydası sanırım; yediklerimi + ya çevirmemiş.
Yaş :44Yaş ve boy neydi ablacım.Listeye ekleyeceğim de bilgileri
Maşallah boy süper ablacım.Şöyle bir 20-25 kilo verdiğinde var ya düşünemiyorum manken gibi olursun kesin.Yaş :44
Boy : 1.80 canım
inşallah ikimizin de son artısı olacak
Güzel başladın canım.Beğeniyorum senin menüleri.Paylaştıkça kontrolün daha kolay oluyorSabah
2 dilim kepekli ekmek
Biraz tavada yumurta
4 zeytin
Biraz tulum peyniri
Domates
Öğlen
1 tabak bulgur pilavı (köy tavuklu)
2 bardak cacık