Haydi Yine Yeniden...

Sorun degil tatlim.anladim gecikecegini listeyi hazirladim zaten.bayram sonu duzene girince yaparsin bildirimini insallah.bende optum

[USER03981] M Melrin [/USER] kimmis o 55 e dusmeni imkansiz goren bi alnini karislayayim.kac kilo verdiginden haberi yok mu yada gormuyor mu.hey Allahim ya.kesin kiskanmistir seni
Evet ya bende gicik oldum kimse o salak aaaa ne ayip yaa M Melrin ben senin yerinde olsam onun inadina daha bir hirslanirim yolarim ben kimse o ne dengesiz insanlar var hey allahim yaa

M Melrin kimmis o 55 e dusmeni imkansiz goren bi alnini karislayayim.kac kilo verdiginden haberi yok mu yada gormuyor mu.hey Allahim ya.kesin kiskanmistir seni
Evet ya bende gicik oldum kimse o salak aaaa ne ayip yaa M Melrin ben senin yerinde olsam onun inadina daha bir hirslanirim yolarim ben kimse o ne dengesiz insanlar var hey allahim yaa
Valla ben de çok sinirlendim 55 olunca görüşeceğim tabi onunla verdiğim kilolara şahit en tonton halimi biliyo kendi 64 kiloymuş belki ondan bide benim hedefim onun kızının kilosu garipsedi bi hırs bi hırs kürleri inceledim maydanoz kürü üstüne karbonatlı su limonlu yoğurt kürüde var vücudum bugün kafayı yedi

Okulda da bu cümleleri söyleyenler var çok iyi gözüküyorsun ne gerek var çirkinleşirsin Vs deyip duruyorlar rakipmişiz gibi davrananlarda oluyor sırf ne kadar kilom var diye beni görmeye gelen bile oldu benim kilo vermeme üzülüp kilo almama sevinenlerin olduğu insanlar var

Bende kursa yazılacağım hiç araba kullanmayı bilmiyorum benim için ihtiyaç olmaya başladı çok heyecanlıyım inşallah başarırız

hay allah razı olsun bende ki tarif de buna benziyordu hatırladığım kadarıyla çok sağol arkadaşım

ben de önceki yerlerde gelen oluyordu sarma börek yada poğaça küçücük kandil simidi kışsa havuç tatlısı yada mozaik tatlısı duruma göre değiştirdiğim bir şekerli ikramlık yapıyordum burada hiç gelen olmuyor belki karşı komşum gelir onunda otistik çocuğu var durduramıyor her yere 2sn girip bir şeyler kırıyor çocuk kadıncağız oturup 2 lokma yemeden gidiyor malesef

Dün biriyle sohbet ediyorduk diyet muhabbeti açıldı hedefimi sordu 55 dedim aaaaaaa imkansız dedi acaip moralim bozuldu
hasetlenmiş kadın sana neden moralini bozdun gülüm imkansız diye bir şey mi varmış gerçek arkadaş değil o kendini belli etmiş hiçç ipleme bile

kız ne güzel işte rengini belli ediyorlar sen de ona göre bu çürük yumurta bu sağlammış der kolayca ayırd edersin arkadaşlarını ben beni sevmediğini belli edenleri bile severim iki yüzlülerden çok daha iyidir

Artık kime güveneceğimi tam bilmiyorum eskiden sözler çok daha etkilerdi gitgide bunu yok ettiler ikiyüzlüktense belli etmeleri daha iyi bende ona göre davranıyorum insanlara evet ama önce kendime bunu kanıtlıycam öyle yada böyle bu kilolardan kurtulacağız

bayram ikramlık listeme karar verdim gelen olursa içim rahat olsun gelen olmazsa da nasıl olsa bizim evin öğütücüsü oğlum hepsini 2 günde yer:))
browni kurabiye
yaprak sarma
patatesli el açması börek (kömbe)
dereotlu kuskus salatası
cumaya sütçü gelirse azcık sütlaç yapıcam küçük kaselerde

İkramlıkları geçen bayram yapmıştım burda gelen olur mu bilmiyorum o yüzden ufak bi hazırlık yapsam yetecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…