Haydi Yine Yeniden...

HAFTANIN BİRİNCİSİ..................................... milad_tb ......................... -1,8 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ
....................................... tomurcuk ......................... -1,5 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ
............................. EMELinEMELi...................... -1,4 kg

@milad_tb canim tebrikler
Dikkat etmedigin halin buysa korktum ya yetisemicem sana galiba
tomurcukkk ellerine saglik canim ayrica sende cok iyi
zayiflamissin demek ki tuz cok onemli az tuzlu yemeye caliscam bende artik
Teşekkür ederim canım.Aynen tuz olmayınca ödem de olmuyor.Dolayısıyla artı görmüyorsun

cam kapı tül perde işi, avize cam fanusları v.s. şu an itibariyle bitmiştir allah a şükür
büyük banyo yine battı toz topak oldu günlük normal temizlik hariç bayram temizliğini bitirdim
eşim tatlıyı sen yap her sene alıyoruz berbat atıyoruz dedi ben de şerbetlilerde pek iyi değilim kakaolu bir kurabiye tarifi vardı onu şerbete batırıyorduk onu muhteşem yapan var mı kızlar bana tarif lazım kendiminkini ne yapmışım bulamadım

@milad_tb canim tebrikler
Dikkat etmedigin halin buysa korktum ya yetisemicem sana galiba
tomurcukkk ellerine saglik canim ayrica sende cok iyi
zayiflamissin demek ki tuz cok onemli az tuzlu yemeye caliscam bende artik

yok canim korkmana gerek yok biliyorsun yakin zamanda gelen kilolar hızla veriliyor az yiyip bunu duzenli hale getirince benimde cok kilo giymiyor..yinede teşekkür ederim

tomurcukkk ellerine sağlık
@milad_tb tebrikler gülüm

Sağol ablacim

Şu browni kurabiye dimi dedigin? Yedim ama yapmadım benimde yapilacaklar listesindeydi o

evet yumuşak lezzetli kurabiye kaç senedir yapmadım onu yapayım dedim tarifi yok bulamıyorum netten bakmaktansa yapıp kıvamını tutturandan tarif almak daha mantıklı geliyor bana ondan sordum :))

evet yumuşak lezzetli kurabiye kaç senedir yapmadım onu yapayım dedim tarifi yok bulamıyorum netten bakmaktansa yapıp kıvamını tutturandan tarif almak daha mantıklı geliyor bana ondan sordum :))

Bi arkadaşım yapmıştı ondan sorayım ister misin güzel olmustu onun gibi garanti vermem tabide en azindan mukayese edersin belki malzemeleri

Kizlar herkesten fikir istiyorum bayramda ne ikram edeceksiniz misafirlere?
Benim fazla misafirim gelmiyor gelenlerde once kayinpedere uğrayıp gelmiş oluyor. Tatlıyı da orda yedikleri icin tatli ikram edemiyorum sarma yapicam yanina ne yapacağımı bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…