- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.181
Uyarı işi güzel motive ediyor canım.Yakın zamanda dereceye girersin sende inşallah...tomurcukkk beni uyar anacım bu benim için büyük destek olacak
Teşekkür ederim canım.Aynen tuz olmayınca ödem de olmuyor.Dolayısıyla artı görmüyorsun@milad_tb canim tebrikler
Dikkat etmedigin halin buysa korktum ya yetisemicem sana galiba
tomurcukkk ellerine saglik canim ayrica sende cok iyi
zayiflamissindemek ki tuz cok onemli az tuzlu yemeye caliscam bende artik
@milad_tb canim tebrikler
Dikkat etmedigin halin buysa korktum ya yetisemicem sana galiba
tomurcukkk ellerine saglik canim ayrica sende cok iyi
zayiflamissindemek ki tuz cok onemli az tuzlu yemeye caliscam bende artik
cam kapı tül perde işi, avize cam fanusları v.s. şu an itibariyle bitmiştir allah a şükür
büyük banyo yine battı toz topak oldu günlük normal temizlik hariç bayram temizliğini bitirdim
eşim tatlıyı sen yap her sene alıyoruz berbat atıyoruz dedi ben de şerbetlilerde pek iyi değilim kakaolu bir kurabiye tarifi vardı onu şerbete batırıyorduk onu muhteşem yapan var mı kızlarbana tarif lazım kendiminkini ne yapmışım bulamadım
evet yumuşak lezzetli kurabiye kaç senedir yapmadım onu yapayım dedim tarifi yok bulamıyorum netten bakmaktansa yapıp kıvamını tutturandan tarif almak daha mantıklı geliyor bana ondan sordum :))yok canim korkmana gerek yok biliyorsun yakin zamanda gelen kilolar hızla veriliyor az yiyip bunu duzenli hale getirince benimde cok kilo giymiyor..yinede teşekkür ederim
Sağol ablacim
Şu browni kurabiye dimi dedigin? Yedim ama yapmadım benimde yapilacaklar listesindeydi o
evet yumuşak lezzetli kurabiye kaç senedir yapmadım onu yapayım dedim tarifi yok bulamıyorum netten bakmaktansa yapıp kıvamını tutturandan tarif almak daha mantıklı geliyor bana ondan sordum :))
Tebrik ederim canımmmEllerine sağlık canım.. birinci olacagimi hiç düşünmemiştim:))
Ellerine sağlık canım benim artık bende tuzu azaltıyorum sayeni, deTeşekkür ederim canım.Aynen tuz olmayınca ödem de olmuyor.Dolayısıyla artı görmüyorsun
Tebrik ederim canımmm