Haydi Yine Yeniden...

ekim2009 ekim2009 canim benim tarif defterimde var yaptigimdada cok guzel oluyo tatifi yaziyim istersen yaparsin
Browni kurabiye:
Yarim paket margarin
1 çb sivi yag
1 çb seker
1 yumurta
3 yemek k kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Aldigi kadar un
Şerbeti:
3 çb seker
3 çb su
Bikac damla limon
Kurabiyeler sicak serbet soguk olcak canim.serbeti 5 dk kaynatip sogut. Bide ben uzerine findik koyuyorum sekerpare gibi gorunuyo yoksa icine ceviz ici de katabilirsin oda cok yakisiyo

Canim banada cok gelen giden olmuyo eşimin iş arkadaslari ve komsular geliyo bende yaprak sarma kavurma muhallebili incir tatlisi ve rus salatasi ikram edecem oyle aklimdakiler bunlar

Himm guzel canim daha ne olsun.. misafirler yemekli mi oluyor? Bizde yemegi kayinpederimin evinde yerler bizde yesinler diye çayın yaninda ikramlik hazirlayacagim

Himm guzel canim daha ne olsun.. misafirler yemekli mi oluyor? Bizde yemegi kayinpederimin evinde yerler bizde yesinler diye çayın yaninda ikramlik hazirlayacagim
Yemek sayilmaz canim servis tabagina bir dilim tatli 1 servis kasigi salata 5-6 sarma bide kucuk tabaklarim var onada kavurma koyarim oyle ikram ederim insallah genelde bizim adetimiz yemekli agirlanir misafir gittigimiz buyuklerde dayi hala teyze hepsi sofra kurar biz daha sofraya gecmedik cayin yanina ikram edilecek seyler yapiyorum

Yemek sayilmaz canim servis tabagina bir dilim tatli 1 servis kasigi salata 5-6 sarma bide kucuk tabaklarim var onada kavurma koyarim oyle ikram ederim insallah genelde bizim adetimiz yemekli agirlanir misafir gittigimiz buyuklerde dayi hala teyze hepsi sofra kurar biz daha sofraya gecmedik cayin yanina ikram edilecek seyler yapiyorum

Anladım canım bende kıdem atlayayim sofra kuracagim:)) su bunlarin hepsi salataci olmuş deyip patlıcanlı pilavin tarifini gelinlerine vermeyen teyze varya onun gibi olmayi planlıyorum :)))

ekim2009 ekim2009 canim benim tarif defterimde var yaptigimdada cok guzel oluyo tatifi yaziyim istersen yaparsin
Browni kurabiye:
Yarim paket margarin
1 çb sivi yag
1 çb seker
1 yumurta
3 yemek k kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Aldigi kadar un
Şerbeti:
3 çb seker
3 çb su
Bikac damla limon
Kurabiyeler sicak serbet soguk olcak canim.serbeti 5 dk kaynatip sogut. Bide ben uzerine findik koyuyorum sekerpare gibi gorunuyo yoksa icine ceviz ici de katabilirsin oda cok yakisiyo
ekim2009 ekim2009 canım bendeki tarifde aynısı çok güzel oluyor bu tarif

Kizlar herkesten fikir istiyorum bayramda ne ikram edeceksiniz misafirlere?
Benim fazla misafirim gelmiyor gelenlerde once kayinpedere uğrayıp gelmiş oluyor. Tatlıyı da orda yedikleri icin tatli ikram edemiyorum sarma yapicam yanina ne yapacağımı bulamadim:KK43:
Canım bizde dolma tatlı ikram edilir tabi etle tatlı olarak baklava var bende:)

xenforo-smilies-kk50.gif
xenforo-smilies-kk50.gif
xenforo-smilies-kk5.gif

Bu arada bugünkü menümü anlatayım maydanoz kürü ile güne başladım sabah menemen peynir salatalık bi dilim börek çay arada 2 kupa yeşil çay bi elma 3 adet Light bisküvi akşam zeytinyağlı fasulye yoğurt salata bol bol su yatarken pul biberli limonlu yoğurt olcak

Bende bugun yaprak saracaktim ama kendimi iyi hissetmiyorum yarin saracam artik borek yapacam baklavami kayinvalidem yapti sagolsun hersene annemle kayinvalidem birer tepsi yapip yollarlar belki firini acmisken biseyler daha yapabilirim zaten bu bayram kimse yok yalniziz maleseff :KK61:

X