Haydi Yine Yeniden...

Gunaydin kizlarrr.

Ya kizlar ben dundwn bu gune +200.olmusum hayir bpzmadim da diyetimi reglmde bugun biter noldu anlamadim
onun için her gün tartılmayın diyorlar kilo almıyorsun ödem veya tuzlu yediğinden su tutabilir olmadı bağırsağın bu sabah iyi çalışmaz yine fazla çıkarsın bir kaç yüz gram hiiiççç kafana takma yola devam

Yok canim ben hergun tartilmiyorum diger grupta cuma tartiliyoruz bayram.oldugu icin bu haftalik bugun tartilma karari almistik

Dunde malum buranin tarti gunuydu

Tuvalete cikamadim.sanirim ondan

Dun anacigimin evini temizledim bugun.bbenim evimde yine yazarim.kizlar gorusuruzzz

kolay gelsin evin hepsini bir günde nasıl yapıcan

Dün biriyle sohbet ediyorduk diyet muhabbeti açıldı hedefimi sordu 55 dedim aaaaaaa imkansız dedi acaip moralim bozuldu

Bu kadar kiloyu vermen bile o arkadasina en buyuk cevap zaten boşuna dilini yorma cancağazım:)) 55 kiloya inerek de tokat gibi çarparsin olur biter
Bencede yapabilecegini biliyor ve moralini bozarak başarıni baltalamak istiyor:))

Bendede temizlik var kizlar bugün sil süpür toz al yaptım.. kapilar tekrar silindi yatak carsaflari degisildi.. mutfak dolaplarinin yuzu beyaz esyalarin yüzü silinecek tuvalet yikanacak. Sarma yapilacak aksama yemek bide fırsat bulursam çocuklarla söyle bir dolasacagim alacağım hic birsey yok boş boş gezicem:))
Herkese kolay gelsin opuldunuz

bunların hepsini yetiştirirsen bundan sonra sana süper milad diycez kız kendini paralama sen bize lazımsın
veeeee yağmur fırtına gibi 2-3 dk yağdı tüm camlar gitti:))

bunların hepsini yetiştirirsen bundan sonra sana süper milad diycez kız kendini paralama sen bize lazımsın
veeeee yağmur fırtına gibi 2-3 dk yağdı tüm camlar gitti:))
Burda da yağmur yağıyor duracak gibi de gözükmüyor cam çerçeve kalmadı olsun geçen sildiğimde spor olmuştu bi spor hakkını yine böyle değerlendireceğim

Bu kadar kiloyu vermen bile o arkadasina en buyuk cevap zaten boşuna dilini yorma cancağazım:)) 55 kiloya inerek de tokat gibi çarparsin olur biter
Bencede yapabilecegini biliyor ve moralini bozarak başarıni baltalamak istiyor:))
Haklısın valla o tokatı bekleyen çok insan var çevremde

Valla o tarz insanlari dinlenip dinlenip dovesi geliyor insanin luzumsuzlar kimseyi kaale almayin.kizlar siz dogru bildiginiz yola devam.edin canlarrr
valla bazen benim de dövesim geliyor hele de bir yerde toplanalım oturalım ilk konu ay göbeğim çıkmış biraz demeleri iki lokma yemeden diyet zayıflama oram buram lafları her seferinde dönüyor deli oluyorum en son bir tanesi akapunktur yaptırıyor ama yağ namına bişeyi yok asabiyet içindir diye düşündüm ilk ,kadın demez mi kilo vermek için hahahahah yalan yaa sırf arkadaşa gıcıklığına dedi 3 senedir tanıyordum hatunu ilk defa bu kadar kupkuru kalmıştı şu dörtlükte ki kara karı kuru karı misali ama kendini çok güzel sanıyor kendi kendini övüp duruyordu kadın sadece gülümsedim ağzımı bile açmadım

Selam kizlar alinti yapamiyorum begenemiyorum sizi umarim geçici bir durumdur.

ekim2009 ablacim soda icmekle iyi yapmışsın su kaybetmis olabilir misin kosturmaktan?
Bu arada unvanımı isterim banane dediklerimin hepsini yaptim bide ustune metra nin kakaolu tatlisindan yaptim. Sadece Sarma iftardan sonraya kaldi..eşim dun aksam cikmama izin vermedi ortam kötüymüs bugün için bakarız dedi ikna edersem bide bizim Cumhuriyet caddesinde 3-5 tur atacagiz çocuklarla :)))

Iyi aksamlar kizlar bende evleri sildim supurdum toz aldim tuvalet banyo temizledim sekiz metrelik devasa balkonu yikadim utu yaptim yaprak sardim borek saricam birazdan tatlim hazir zaten biraz da atistirmalik yapicam cocuklar yikanacak artik ben de kacta yatarsam aslinda is bitti ama onlar yatmayinca bitmiyor simdi hepsi asagida araba yikiyor bir posta camasir cikar birazdan hadi bakalim hepimize kolay gelsinn

SÜPERRRRRR MİLAD

hay maşallah sen de süpersin canım kendimden şüphelenmeye başladım şimdi :))
ben evi süpürüp sildim salonun tozunu aldım yemek yaptım vitrin boşalttım sildim ufak tefek işler yaptım pilim bitti vallaha yaprak çıkardım sarılacak bir de hamur mayalanacak poğaça yapıcam ama gözüm şu an kesmiyor hamuru yapıp az yatıcm galiba belim ağriiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…