- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 39
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.261
onun için her gün tartılmayın diyorlar kilo almıyorsun ödem veya tuzlu yediğinden su tutabilir olmadı bağırsağın bu sabah iyi çalışmaz yine fazla çıkarsın bir kaç yüz gram hiiiççç kafana takma yola devamGunaydin kizlarrr.
Ya kizlar ben dundwn bu gune +200.olmusum hayir bpzmadim da diyetimi reglmde bugun biter noldu anlamadim
kolay gelsinYok canim ben hergun tartilmiyorum diger grupta cuma tartiliyoruz bayram.oldugu icin bu haftalik bugun tartilma karari almistik
Dunde malum buranin tarti gunuydu
Tuvalete cikamadim.sanirim ondan
Dun anacigimin evini temizledim bugun.bbenim evimde yine yazarim.kizlar gorusuruzzz
Dün biriyle sohbet ediyorduk diyet muhabbeti açıldı hedefimi sordu 55 dedim aaaaaaa imkansız dedi acaip moralim bozuldu
Okulda da bu cümleleri söyleyenler var çok iyi gözüküyorsun ne gerek var çirkinleşirsin Vs deyip duruyorlar rakipmişiz gibi davrananlarda oluyor sırf ne kadar kilom var diye beni görmeye gelen bile oldu benim kilo vermeme üzülüp kilo almama sevinenlerin olduğu insanlar var
O is bendeee dip bucak zaten gecen hafta yaptim.bu gun supur sil.toz al bide cam var yaparim canim :) insallh
bunların hepsini yetiştirirsen bundan sonra sana süper milad diycez kız kendini paralama sen bize lazımsınBendede temizlik var kizlar bugün sil süpür toz al yaptım.. kapilar tekrar silindi yatak carsaflari degisildi.. mutfak dolaplarinin yuzu beyaz esyalarin yüzü silinecek tuvalet yikanacak. Sarma yapilacak aksama yemek bide fırsat bulursam çocuklarla söyle bir dolasacagim alacağım hic birsey yok boş boş gezicem:))
Herkese kolay gelsin opuldunuz
Burda da yağmur yağıyor duracak gibi de gözükmüyor cam çerçeve kalmadı olsun geçen sildiğimde spor olmuştu bi spor hakkını yine böyle değerlendireceğimbunların hepsini yetiştirirsen bundan sonra sana süper milad diycez kız kendini paralama sen bize lazımsın
veeeee yağmur fırtına gibi 2-3 dk yağdı tüm camlar gitti:))
Haklısın valla o tokatı bekleyen çok insan var çevremdeBu kadar kiloyu vermen bile o arkadasina en buyuk cevap zaten boşuna dilini yorma cancağazım:)) 55 kiloya inerek de tokat gibi çarparsin olur biter
Bencede yapabilecegini biliyor ve moralini bozarak başarıni baltalamak istiyor:))
valla bazen benim de dövesim geliyorValla o tarz insanlari dinlenip dinlenip dovesi geliyor insanin luzumsuzlar kimseyi kaale almayin.kizlar siz dogru bildiginiz yola devam.edin canlarrr
SÜPERRRRRR MİLADSelam kizlar alinti yapamiyorum begenemiyorum sizi umarim geçici bir durumdur.
ekim2009 ablacim soda icmekle iyi yapmışsın su kaybetmis olabilir misin kosturmaktan?
Bu arada unvanımı isterim banane dediklerimin hepsini yaptim bide ustune metra nin kakaolu tatlisindan yaptim. Sadece Sarma iftardan sonraya kaldi..eşim dun aksam cikmama izin vermedi ortam kötüymüs bugün için bakarız dedi ikna edersem bide bizim Cumhuriyet caddesinde 3-5 tur atacagiz çocuklarla :)))
hay maşallah sen de süpersin canım kendimden şüphelenmeye başladım şimdi :))Iyi aksamlar kizlar bende evleri sildim supurdum toz aldim tuvalet banyo temizledim sekiz metrelik devasa balkonu yikadim utu yaptim yaprak sardim borek saricam birazdan tatlim hazir zaten biraz da atistirmalik yapicam cocuklar yikanacak artik ben de kacta yatarsam aslinda is bitti ama onlar yatmayinca bitmiyor simdi hepsi asagida araba yikiyor bir posta camasir cikar birazdan hadi bakalim hepimize kolay gelsinn