- 12 Ocak 2015
- 1.370
- 2.176
- 35
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.201
Canim banada cok gelen giden olmuyo eşimin iş arkadaslari ve komsular geliyo bende yaprak sarma kavurma muhallebili incir tatlisi ve rus salatasi ikram edecem oyle aklimdakiler bunlarHeeeyyyy kizlar nerdesiniz :)
Canim banada cok gelen giden olmuyo eşimin iş arkadaslari ve komsular geliyo bende yaprak sarma kavurma muhallebili incir tatlisi ve rus salatasi ikram edecem oyle aklimdakiler bunlar
Yemek sayilmaz canim servis tabagina bir dilim tatli 1 servis kasigi salata 5-6 sarma bide kucuk tabaklarim var onada kavurma koyarim oyle ikram ederim insallah genelde bizim adetimiz yemekli agirlanir misafir gittigimiz buyuklerde dayi hala teyze hepsi sofra kurar biz daha sofraya gecmedik cayin yanina ikram edilecek seyler yapiyorumHimm guzel canim daha ne olsun.. misafirler yemekli mi oluyor? Bizde yemegi kayinpederimin evinde yerler bizde yesinler diye çayın yaninda ikramlik hazirlayacagim
Yemek sayilmaz canim servis tabagina bir dilim tatli 1 servis kasigi salata 5-6 sarma bide kucuk tabaklarim var onada kavurma koyarim oyle ikram ederim insallah genelde bizim adetimiz yemekli agirlanir misafir gittigimiz buyuklerde dayi hala teyze hepsi sofra kurar biz daha sofraya gecmedik cayin yanina ikram edilecek seyler yapiyorum
ekim2009 canim benim tarif defterimde var yaptigimdada cok guzel oluyo tatifi yaziyim istersen yaparsin
Browni kurabiye:
Yarim paket margarin
1 çb sivi yag
1 çb seker
1 yumurta
3 yemek k kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Aldigi kadar un
Şerbeti:
3 çb seker
3 çb su
Bikac damla limon
Kurabiyeler sicak serbet soguk olcak canim.serbeti 5 dk kaynatip sogut. Bide ben uzerine findik koyuyorum sekerpare gibi gorunuyo yoksa icine ceviz ici de katabilirsin oda cok yakisiyo
Canım bizde dolma tatlı ikram edilir tabi etle tatlı olarak baklava var bende:)Kizlar herkesten fikir istiyorum bayramda ne ikram edeceksiniz misafirlere?
Benim fazla misafirim gelmiyor gelenlerde once kayinpedere uğrayıp gelmiş oluyor. Tatlıyı da orda yedikleri icin tatli ikram edemiyorum sarma yapicam yanina ne yapacağımı bulamadim
Bende deneyeyim bunu farklilik olur.ekim2009 canım bendeki tarifde aynısı çok güzel oluyor bu tarif
Biz ona kısaca bayram diyoruz canım ya:))OH gelsin kaloriler
Ah kuzum bencede bayramın özgürlüğünü kullanmak lazım insanın sevdikleriyle aynı sofrada oturup paylaşması dünya malına değer diyet önemli değil pazartesi itibariyle tekrar başlanır yeter ki gönüller bir olsunBiz ona kısaca bayram diyoruz canım ya:))