-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.241
Bende yapcam muhtemelen eşimle çocuklar yer ayyy o yiyecekleri gördüğümde nefsimi tutma gücü istiyorumbayram ikramlık listeme karar verdim gelen olursa içim rahat olsun gelen olmazsa da nasıl olsa bizim evin öğütücüsü oğlum hepsini 2 günde yer:))
browni kurabiye
yaprak sarma
patatesli el açması börek (kömbe)
dereotlu kuskus salatası
cumaya sütçü gelirse azcık sütlaç yapıcam küçük kaselerde
iyi ki böyle kıskançlar var gaz veriyorlar bize zayıflıycaz diye hevesimiz artıyor şu an lojmanın ki 64 daire 2. en şişmanı benim 1. olan en sevdiğim bol ikram yapan dediğim komşum 50 yaşında ama o kadar iyi niyetli bol gönüllü biri ki rabbim herkese böyle arkadaş komşu nasip etsin samimi olmadıklarımız bile kadına diyetisyene gitsene şöyle yap böyle yürü diyor deli ediyorlar ben yolunu buldum çok fenayımArtık kime güveneceğimi tam bilmiyorum eskiden sözler çok daha etkilerdi gitgide bunu yok ettiler ikiyüzlüktense belli etmeleri daha iyi bende ona göre davranıyorum insanlara evet ama önce kendime bunu kanıtlıycam öyle yada böyle bu kilolardan kurtulacağız
yaaa neden nefsimizle mücadele ederek,savaşarak kendimizi yıpratalım ki tek yapmamız gereken yavaş ve ağızda tüm tadını hissederek çiğnemek 3 tane yemeyiz 1 tane yeriz nefsimiz de biz de rahat ederiz gülümBende yapcam muhtemelen eşimle çocuklar yer ayyy o yiyecekleri gördüğümde nefsimi tutma gücü istiyorum
Çok hoşsun akşam akşam güldürdün beni bu kıskançlıklar sayesinde adımlarımı daha güvenilir atıyorum gitcek bu kilolar başka yolu yokiyi ki böyle kıskançlar var gaz veriyorlar bize zayıflıycaz diye hevesimiz artıyor şu an lojmanın ki 64 daire 2. en şişmanı benim 1. olan en sevdiğim bol ikram yapan dediğim komşum 50 yaşında ama o kadar iyi niyetli bol gönüllü biri ki rabbim herkese böyle arkadaş komşu nasip etsin samimi olmadıklarımız bile kadına diyetisyene gitsene şöyle yap böyle yürü diyor deli ediyorlar ben yolunu buldum çok fenayımkız bennn :) 35 senedir uğraşıp yaptığım emeğimi ne diye eriteyim diyorum gülerek bazısı ciddi sanıyor h.z ömerin sözünü söylüyorum nasıl eş secelim ya ömer diye soruyorlar o da döşeğinin yumuşak olanı seçin diyor birde karslı vali varmış osmanlı zamnında onun dörtlüğü söylüyorum daha da kimse bana bir şey demiyor heheheheh
Haklısında 1. Tadına varınca nefsi tutmak önemliyaaa neden nefsimizle mücadele ederek,savaşarak kendimizi yıpratalım ki tek yapmamız gereken yavaş ve ağızda tüm tadını hissederek çiğnemek 3 tane yemeyiz 1 tane yeriz nefsimiz de biz de rahat ederiz gülüm
gülüp geçicez bunlara zaten işimiz gücümüz yokta bunlara mı canımızı sıkıcazÇok hoşsun akşam akşam güldürdün beni bu kıskançlıklar sayesinde adımlarımı daha güvenilir atıyorum gitcek bu kilolar başka yolu yok
yoğurt zencefil zerdeçal tarçın bu çok etkili ama midemi ağrıtıyorSenin adını kür sayfalarında da gördüm deneyipte başarılı bu kür dediğin oldu mu
sana da canım allah rahatlık versinHerkese iyi geceler tatlı rüyalar
teşekkür ederim@ekimcim canim ben pudra sekeri ile yapiyorum boyle catlak catlak oluyor ve yerken kifir kifir oluuo hamur olmuyo agizda dagiliyo ama islak oluyo amma istah acici yazdimmm he he hebir cay bardagi koyuyorsun canim pudra sekerini kolay gelsin