Haydi Yine Yeniden...

Bende yapcam muhtemelen eşimle çocuklar yer ayyy o yiyecekleri gördüğümde nefsimi tutma gücü istiyorum

iyi ki böyle kıskançlar var gaz veriyorlar bize zayıflıycaz diye hevesimiz artıyor şu an lojmanın ki 64 daire 2. en şişmanı benim 1. olan en sevdiğim bol ikram yapan dediğim komşum 50 yaşında ama o kadar iyi niyetli bol gönüllü biri ki rabbim herkese böyle arkadaş komşu nasip etsin samimi olmadıklarımız bile kadına diyetisyene gitsene şöyle yap böyle yürü diyor deli ediyorlar ben yolunu buldum çok fenayım kız bennn :) 35 senedir uğraşıp yaptığım emeğimi ne diye eriteyim diyorum gülerek bazısı ciddi sanıyor h.z ömerin sözünü söylüyorum nasıl eş secelim ya ömer diye soruyorlar o da döşeğinin yumuşak olanı seçin diyor birde karslı vali varmış osmanlı zamnında onun dörtlüğü söylüyorum daha da kimse bana bir şey demiyor heheheheh

Bende yapcam muhtemelen eşimle çocuklar yer ayyy o yiyecekleri gördüğümde nefsimi tutma gücü istiyorum
yaaa neden nefsimizle mücadele ederek,savaşarak kendimizi yıpratalım ki tek yapmamız gereken yavaş ve ağızda tüm tadını hissederek çiğnemek 3 tane yemeyiz 1 tane yeriz nefsimiz de biz de rahat ederiz gülüm

Çok hoşsun akşam akşam güldürdün beni bu kıskançlıklar sayesinde adımlarımı daha güvenilir atıyorum gitcek bu kilolar başka yolu yok

Haklısında 1. Tadına varınca nefsi tutmak önemli

Senin adını kür sayfalarında da gördüm deneyipte başarılı bu kür dediğin oldu mu
yoğurt zencefil zerdeçal tarçın bu çok etkili ama midemi ağrıtıyor
yoğurt pul biber limon etkili
yeşil çay soda limon karışımı işe yarıyor
karabuğday greçka yani sadece onu yiyerek kilo verenler var bende denedim işe yarar yaramasına da sadece sabah akşam onu yemek bana göre değil

akşam menüsünü yazmadım neden gittim uyudum da ondan gece 12 ye doğru zorla kalktım :))
1 büyük kase semizotu çorbası
2 biber dolması

@ekimcim canim ben pudra sekeri ile yapiyorum boyle catlak catlak oluyor ve yerken kifir kifir oluuo hamur olmuyo agizda dagiliyo ama islak oluyo amma istah acici yazdimmm he he he bir cay bardagi koyuyorsun canim pudra sekerini kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…