Haydi Yine Yeniden...

Canım benim bazen direnç gösteriyor kilo birde rrglin yakınsa oda etkili olabilir takma kafana sonra tıkır tıkır gidecek:)

Çok geçmiş olsun canım ihlamur limonlu çay iç biran önce iyilesirsin inşallah..korktugun gibi ogluna bulasmaz umarim
Tek taraflı olmuyor be gülüm çok uğraştım hep ben toplamaya çalıştımbir araya gelelim diye uğraştım ama ordan yok kaç senedir evinde yemek yemek kısmrt olmadı ama onlar hiç rahatsız değil çağırsam geliyorlar ama çağıralım demiyorlarsadece yemej meselesi değil bie aydır annem bende tabiki bakıcam canım o benim ama o hiç rahatsız değil bu durumdan şimdi bayram geliyor annemde çok üzülüyor onada belli etmiyorum sürekli bahaneler uyduruyorum kötü bilmesin diye sadece bana değil annemede ilgisiz konuşayım diyorım iğler tamamen koparsa diye cesaret edemiyorum çok özelime girdim kızlar affedin ama konuşacak kimsem yok bunları Allah eşimden razı olsun kendi oğlunu aratmıyor anneme oda biliyor bunları ama yapacak birşey bulamıyorum[/QUOTE]
Canim benim sen annene uzuluyorsun abinle konussan illaki esine anlatacak o da basliycak konusmaya sen kotu olacaksin aradabir geliyorlarmis ya hicc gelmez olurlar o zaman annen daha cok uzulecek ve ozliyecek ama sunu diyebilirsin annem seni ozluyor abi seni cok seviyor arada gel gonlunu al duasini al de abin daha sik gelecek belki birazda mahcup olup evine goturur ..Allah esinden razi olsun cok iyi bir esin varmis herkes yapmaz kiymetini bil esinin

Herşeyi zamana bırakmak lazım sen şuan cennetini yapıyorsun biliyorum zor ama cennet kolaylıklar üzerine kurulmamışki hepiniz yaşıyorsunuz ya nefes aldığınız sürece bundan güzeli yok

Canim benim sen annene uzuluyorsun abinle konussan illaki esine anlatacak o da basliycak konusmaya sen kotu olacaksin aradabir geliyorlarmis ya hicc gelmez olurlar o zaman annen daha cok uzulecek ve ozliyecek ama sunu diyebilirsin annem seni ozluyor abi seni cok seviyor arada gel gonlunu al duasini al de abin daha sik gelecek belki birazda mahcup olup evine goturur ..Allah esinden razi olsun cok iyi bir esin varmis herkes yapmaz kiymetini bil esinin[/QUOTE]
Diyırum canım dememmi hiç hep güzellikle konuşuyorum zaten bak seni görünce annem çok mutlu oluyor uğrayıver sık sık diyorum ara diyorum sesini duysa neşesi yerine geliyor diyorum bu arada aynı sitede oturuyoruz abimle... Ama hep bahane iş iş iş

kızlar demek ki hepimiz de aynı sorun var altı kardeşiz 2 si sorunlu büyük ablam annem gibidir kırmayayım bağlar kopmasın diye saçlarını beyazlattı iyilikleri için çabalar ama hep o kötü olur
ben de tam tersiyim söylenmesi gerekeni söylerim gerektiğinde bir erkeğin sinirlendiğinde yaptığı ve dediklerini bile derim ama ben asla kötü olmam hep ben iyiyimdir şimdi fedakar yumuşak başlı ablamın günahı ne
ne olursa olsun kardeşiz bağımız kopmaz arada biraz mesafe olabilir ama sonra yine düzelir yaaav kardeşimize ablamıza abimize bile bir şey diyemeceksek ne yapayım ben aileyi el ile aile arasında ki fark nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…