Haydi Yine Yeniden...

kahvaltı
peynirli biberli dere otlu omlet
salatalık domates biber maydanozlu salata
2 dilim kadar ekmek

Ben alıntıyı nasıl yaptığını bilmiyorum onu da öğretsene

Benim bu mesajimin altina bak canım cevapla var oraya tikla mesaj yazdığın yere gel [/QUOTE] yazan yerin altindan yanıtını yaz alinti tamamdir:)) dene şimdi

@ilkay80 cim,benim anladığım kadarıyla sorun abinin eşinden kaynaklanıyor.Evinde kimseyi istemiyor.Kimse gelsin gitsin istemiyor.Hep kendisi gezsiz tozsun yesin içsin istiyor.Benim çevremde de var bu tip akraba ve insanlar.Yengeyle ilgili sorun çözülmeden abinle annen arasındaki bağ da aynı kalır

Maydanoz kürü ile güne başladım kahvaltı az yağda menemen peynir salatalık bi dilim börek ve çay

Umarım dediğin gibidir ödem olsa iyi olur yoksa yandım
Bence bugün bol su iç,mümkünse yeşil çay iç.Yarına yine eksi görürsün.
Bende geçen hafta 75,1 i görmüştüm.Yediklerimde çok bi fark yok.Bir iki gündür tuz işini savsaklıyodum.Pazartesi sabah 76 gördüm.Dün dikkat ettim yine ve bol su içtim.75,5 olmuş bu sabah.Geçen hafta gördüğüme göre yine 400 gram fazla ama düne göre de 500 gr eksik

Tamam arkadaşım bugün çok su yeşil çay tuz yok sabah inşallah daha az bi sayı görürüm

Erkenden alisverise gittim sabah bi gunaydin mesaji yazip gediyim dedim gecmisi okurken evden ciktim
Gelelim kilo bildirimime
Gecen hafta: 101.2 kg
Bu hafta :100,5 kg
Fark -700
Aslinda pek memnun olmadim regl oldum 3.gundeyim ondan mi az gitti anlamadim amaaaan neyse onemli olan ekside olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…