- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.161
Ben alıntıyı nasıl yaptığını bilmiyorum onu da öğretsene
Dün vücuduna su tutturacak bişey yemiş olabilir misin canım? Yada tuzlu şeyler.Tartıda gördüğün artı ödem olabilir...Bu nasıl direnç ilk günler 65.8 bile gördüm sonra tekrar artışa geçti çıldırmamak elde değil
yazan yerin altindan yanıtını yaz alinti tamamdir:)) dene şimdi[/QUOTE]Benim bu mesajimin altina bak canım cevapla var oraya tikla mesaj yazdığın yere gel
Umarım dediğin gibidir ödem olsa iyi olur yoksa yandımDün vücuduna su tutturacak bişey yemiş olabilir misin canım? Yada tuzlu şeyler.Tartıda gördüğün artı ödem olabilir...
Rica ederim tatlim@milad_tb çok teşekkür ederim
Bence bugün bol su iç,mümkünse yeşil çay iç.Yarına yine eksi görürsün.Umarım dediğin gibidir ödem olsa iyi olur yoksa yandım
Tamam arkadaşım bugün çok su yeşil çay tuz yok sabah inşallah daha az bi sayı görürümBence bugün bol su iç,mümkünse yeşil çay iç.Yarına yine eksi görürsün.
Bende geçen hafta 75,1 i görmüştüm.Yediklerimde çok bi fark yok.Bir iki gündür tuz işini savsaklıyodum.Pazartesi sabah 76 gördüm.Dün dikkat ettim yine ve bol su içtim.75,5 olmuş bu sabah.Geçen hafta gördüğüme göre yine 400 gram fazla ama düne göre de 500 gr eksik
Senin bildirimini listeye işlemek de çok denişik bir duyguGecen hafta : 73 kg
Bu hafta : 72 .700 kg
Aradaki fark : -300 gr cikk
He he he ilk kez kilo bildirimi yaptimm denisik bir duygu
Heee canim yas 36 boy 155 polis imdat ha ha ha haSenin bildirimini listeye işlemek de çok denişik bir duygu
Yaş 36ydı sanırım ama boy neydi kuzum?
Kız,Allah iyiliğini versin.Valla sesli güldümHeee canim yas 36 boy 155 polis imdat ha ha ha ha