Haydi Yine Yeniden...

UOTE="tomurcukkk, post: 42723084, member: 253764"]Canim yaa kiyamam.ilac falan al bari toparlarsin bayrama kadar.hasta hasta girmezsin insallah bayrama.dikkat et nolur.temizlik derken sen hasta olacaksin.yorma kendini artik[/QUOTE]
Tesekkur ederim canim sabah muthus bir bogaz agrisiyla uyandim artik sicak biseyler icerim ustunede ilac iyi olurum hemen yoksa benim ufaklik aninda kapar benden o cok zor iyilesiyo biliyorsunuz

Bana ilgisiz degildi aslında yeni bir başlangıç yapti hayatını duzene sokmaya çalışıyordu herkesten uzak durdu kendi ailesine ve işine odaklandi..ben de son zamanlarında arayip sitem ettim her defasında bana kırılma dedi sadece beni anla sen arayip abi başım ağrıyor dersen ilk beni kapıda bulursun.. telefonun yeter ben simdi hayatımı hayatimi duzeltmeye çalışıyorum demişti ..
aramaliydim ilkay simdi tavsiye olarakta sana sadece ne olursa olsun sevdiklerini ara diyebilirim.. madem seviyor ve o ilgiyi bekleyecek kadar deger veriyorsun ara..
UOTE="tomurcukkk, post: 42723084, member: 253764"]Canim yaa kiyamam.ilac falan al bari toparlarsin bayrama kadar.hasta hasta girmezsin insallah bayrama.dikkat et nolur.temizlik derken sen hasta olacaksin.yorma kendini artik
Tesekkur ederim canim sabah muthus bir bogaz agrisiyla uyandim artik sicak biseyler icerim ustunede ilac iyi olurum hemen yoksa benim ufaklik aninda kapar benden o cok zor iyilesiyo biliyorsunuz [/QUOTE]

Çok geçmiş olsun canım ihlamur limonlu çay iç biran önce iyilesirsin inşallah..korktugun gibi ogluna bulasmaz umarim

Çok geçmiş olsun canım ihlamur limonlu çay iç biran önce iyilesirsin inşallah..korktugun gibi ogluna bulasmaz umarim[/QUOTE]
Tek taraflı olmuyor be gülüm çok uğraştım hep ben toplamaya çalıştımbir araya gelelim diye uğraştım ama ordan yok kaç senedir evinde yemek yemek kısmrt olmadı ama onlar hiç rahatsız değil çağırsam geliyorlar ama çağıralım demiyorlarsadece yemej meselesi değil bie aydır annem bende tabiki bakıcam canım o benim ama o hiç rahatsız değil bu durumdan şimdi bayram geliyor annemde çok üzülüyor onada belli etmiyorum sürekli bahaneler uyduruyorum kötü bilmesin diye sadece bana değil annemede ilgisiz konuşayım diyorım iğler tamamen koparsa diye cesaret edemiyorum çok özelime girdim kızlar affedin ama konuşacak kimsem yok bunları Allah eşimden razı olsun kendi oğlunu aratmıyor anneme oda biliyor bunları ama yapacak birşey bulamıyorum

Vildan80 simdi anladim canım annene bakma sorumluluguda var sende.. Allah eşinden razi olsun bunu sorun yapmaması büyük erdem.. Annene de üzüldüm şimdi insan oglunun evinde daha rahat eder toplumumuzda boylede bir bakış açısı ve beklenti var kabul etmek lazım.. belkide esi istemiyordur bencede yuz göz olma konusursan annede kendisini kötü hissedecektir Rabbim ecrini ve evinin bereketini arttıracaktır. Abin bu nimetten mahrum kaldığı için kendi haline yansin bence

Çok geçmiş olsun canım ihlamur limonlu çay iç biran önce iyilesirsin inşallah..korktugun gibi ogluna bulasmaz umarim
Tek taraflı olmuyor be gülüm çok uğraştım hep ben toplamaya çalıştımbir araya gelelim diye uğraştım ama ordan yok kaç senedir evinde yemek yemek kısmrt olmadı ama onlar hiç rahatsız değil çağırsam geliyorlar ama çağıralım demiyorlarsadece yemej meselesi değil bie aydır annem bende tabiki bakıcam canım o benim ama o hiç rahatsız değil bu durumdan şimdi bayram geliyor annemde çok üzülüyor onada belli etmiyorum sürekli bahaneler uyduruyorum kötü bilmesin diye sadece bana değil annemede ilgisiz konuşayım diyorım iğler tamamen koparsa diye cesaret edemiyorum çok özelime girdim kızlar affedin ama konuşacak kimsem yok bunları Allah eşimden razı olsun kendi oğlunu aratmıyor anneme oda biliyor bunları ama yapacak birşey bulamıyorum[/QUOTE]

Bu arada ozelini sen rahatlayabildigin ölçüde yazmalisin zaten burda aksama kadar tek konumuz diyet olursa yine sıkılırız kaldi ki cogumuz 1 seneye yakındır birbirimize yoldaslik yapıyoruz el degilizki birbirimize bu kadar samimiyetimiz olsun artık.. bir cok yakının yapadigini burda siz bana yaptınız. Biz arkadaşız

Günaydın arkadaşlar bana ne olduğunu anlamadığım kilo bildirimimi yapayım geçen hafta 66.5 şimdi 66.8 ay kafayı yiycem eşim açlıktan nefesin kokuyor diyo o kadar dikkatini çekmiş sporda yapıyorum 2 haftadır limonlu yoğurt kürüde yaptım hatam nerede anlamıyorum

Bende öyle düşünüyorum canım konuşursam kopar herşey Allah gerçekten çok sabır vermiş bana amainsanız işte dayanamadığım zamanlarda oluyor eşim çocuklarım annrm yanımda şükür Allahım hiç birisinin acısını göstermesin. onlarında... evlerinde mutlu olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…