- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 46
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.121
Cok saol canim alakan icin birazdan icicem cok sismis bogazimangelina35 canım çok geçmiş olsun biran önce iyileş inşallah sıcak şeyler iyi gelir terlemeye çalış
Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin tüm ölmüşlerimize bende babamı kaybettim 3 sene önce Allahım sabrını versin unutturacağını vermesin inşallah
Ahh ahh aynı şeyleri yapıyoruz bende abime çok kırgınım ilgisizkiğinden dolayı ben aramasam aramaz bende aramıyorum şimdi umrundamı bilmiyorum çok üzülüyorum çokkk Allah yokluğunu göstermesin bazen nasıl davranacığımı bilmiyorum Allah rahmet eylesin inşallah
Tesekkur ederim canim sabah muthus bir bogaz agrisiyla uyandim artik sicak biseyler icerim ustunede ilac iyi olurum hemen yoksa benim ufaklik aninda kapar benden o cok zor iyilesiyo biliyorsunuzUOTE="tomurcukkk, post: 42723084, member: 253764"]Canim yaa kiyamam.ilac falan al bari toparlarsin bayrama kadar.hasta hasta girmezsin insallah bayrama.dikkat et nolur.temizlik derken sen hasta olacaksin.yorma kendini artik
süpersin canım tebriklerGecen hafta 96.7
Guncel 94.9
Fark 1.8
süpersin canım tebrikler
Olsun gitsin de nasıl giderse gitsin.Bayram sonu harika olacak herşey,sonbahar kadınıSağol canım..ben homini gırtlak yemege devam ettim aslında oructan ve tempodan galiba..
Bana ilgisiz degildi aslında yeni bir başlangıç yapti hayatını duzene sokmaya çalışıyordu herkesten uzak durdu kendi ailesine ve işine odaklandi..ben de son zamanlarında arayip sitem ettim her defasındabana kırılma dedi sadece beni anla sen arayip abi başım ağrıyor dersen ilk beni kapıda bulursun.. telefonun yeter ben simdi hayatımı hayatimi duzeltmeye çalışıyorum demişti ..
aramaliydim ilkay simdi tavsiye olarakta sana sadece ne olursa olsun sevdiklerini ara diyebilirim.. madem seviyor ve o ilgiyi bekleyecek kadar deger veriyorsun ara..
Tesekkur ederim canim sabah muthus bir bogaz agrisiyla uyandim artik sicak biseyler icerim ustunede ilac iyi olurum hemen yoksa benim ufaklik aninda kapar benden o cok zor iyilesiyo biliyorsunuz
Olsun gitsin de nasıl giderse gitsin.Bayram sonu harika olacak herşey,sonbahar kadını
şu isimleri nasıl yapıyorsunuz alıntılayıp kırmızı kırmızı yazıyor ya bana diyin hayrınıza:))
heheheheh yaptım teşekkürler gülüüümmmmmmmm
Tek taraflı olmuyor be gülüm çok uğraştım hep ben toplamaya çalıştımbir araya gelelim diye uğraştım ama ordan yok kaç senedir evinde yemek yemek kısmrt olmadı ama onlar hiç rahatsız değil çağırsam geliyorlar ama çağıralım demiyorlarsadece yemej meselesi değil bie aydır annem bende tabiki bakıcam canım o benim ama o hiç rahatsız değil bu durumdan şimdi bayram geliyor annemde çok üzülüyor onada belli etmiyorum sürekli bahaneler uyduruyorum kötü bilmesin diye sadece bana değil annemede ilgisiz konuşayım diyorım iğler tamamen koparsa diye cesaret edemiyorum çok özelime girdim kızlar affedin ama konuşacak kimsem yok bunları Allah eşimden razı olsun kendi oğlunu aratmıyor anneme oda biliyor bunları ama yapacak birşey bulamıyorum[/QUOTE]Çok geçmiş olsun canım ihlamur limonlu çay iç biran önce iyilesirsin inşallah..korktugun gibi ogluna bulasmaz umarim
Bende öyle düşünüyorum canım konuşursam kopar herşey Allah gerçekten çok sabır vermiş bana amainsanız işte dayanamadığım zamanlarda oluyor eşim çocuklarım annrm yanımda şükür Allahım hiç birisinin acısını göstermesin. onlarında... evlerinde mutlu olsunlarVildan80 simdi anladim canım annene bakma sorumluluguda var sende.. Allah eşinden razi olsun bunu sorun yapmaması büyük erdem.. Annene de üzüldüm şimdi insan oglunun evinde daha rahat eder toplumumuzda boylede bir bakış açısı ve beklenti var kabul etmek lazım.. belkide esi istemiyordur bencede yuz göz olma konusursan annede kendisini kötü hissedecektir Rabbim ecrini ve evinin bereketini arttıracaktır. Abin bu nimetten mahrum kaldığı için kendi haline yansin bence