-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.081
Gurbette olmak cok zor canim ne hissettigini cok iyi anliyorum ama ne yapacaksin gorev iste mecbur calisacak arkadaslariniz yokmu gidip geldiginiz onlarla vakit gecirin olmadi ailecek esin evde olunca disarida gezersiniz uzme canini rabbim gurbette olan herkese sabir versin ..Aslında ben gurbetteyim eşimde bayramda görevli dolayısıyla gelen giden olmayacak ama ne bileyim bayram adının geçmesi yeterli geliyor o yüzden ben kendimi garip hissediyorum çocuk
Rabbim anne ve babacigina rahmet eylesin mekanlari cennet olsun uzuldum senin adinaÇocukken bayramlar ne güzeldi annem babam yaşıyorimdi pek de zevk almıyorum o yüzden bayramlar da onların yokluğunu daha çok hissediyorum
Rabbim nurlar içinde yatırsın anneni ve babanı canım. Yoklukları zor,çok üzüldümÇocukken bayramlar ne güzeldi annem babam yaşıyorken şimdi pek de zevk almıyorum o yüzden bayramlar da onların yokluğunu daha çok hissediyorum
Kolay gelsin canim ben bile ypruldum mesaji okurken allah yardimcin olsun tatlim
Çocukken bayramlar ne güzeldi annem babam yaşıyorken şimdi pek de zevk almıyorum o yüzden bayramlar da onların yokluğunu daha çok hissediyorum
canım benim ya biz de ilk burada seninle bayramlaşırız gülüm benim de gidip geleceğim pek kimse yok ben de tam tersi bayram hiç heyecan yapmıyor artık senelerce tek tük yada hiç kimse gelip gitmeyince söndüm kaldımAslında ben gurbetteyim eşimde bayramda görevli dolayısıyla gelen giden olmayacak ama ne bileyim bayram adının geçmesi yeterli geliyor o yüzden ben kendimi garip hissediyorum çocuk
unutup yediğin için bozulmaz canımYa kızlar iftari bekliyordum kv nin evinde biraz onlarla takıldım eltimin kızı küçük rokko sekerlerden bir tana agzima dayadi bende agzima aldim ama hiç farkinda degilim 10 15 dk sonra agzimdaki garip tattan hatırladım yediğimi bozulmamistir dimi orucum
Ben burdayim canim yazilanlari okuyodum nasil gecti gununuzneler yaptinizHerkes nerde yaa kizlar temizlik alışveriş derken yorulup uyudunuzmu huuuuu
Yok canim ayni binada degiliz on dakikalik yurume mesafesi var aramizdametracım kv ile ayni binada mi oturuyorsun?
Allah rahmet eylesin her ikisinede canım..
Canim benim cok dogru soyluyosun yasamda her anin kiymetini bilmeliyiz gercekten..ailenin de mekani cennet olsun canim nurlar icinde yatsinlar..Allah razı olsun kardeşim çok şükür huzurlu bi evim var annem hep anne olduğunda beni anlayacaksın derdi doğru söylemiş ama bayramda benimde böyle çocukluğum tutuyor anası babası yaşayanlar hayattayken kıymetlerini bilsinler zaman bi daha geri saymıyor
Slm arkadaşlar yeni oturdum çocukları dışarıda gezdiriyorduk eşimin arkadaşına uğradık derken zaman geçti iyi dualarınız için teşekkür ederim trafik kazasında kaybettim ailemi. Pek bu ruh halimden kimseye bahsetmem ama Size kendimi yakın hissediyorum bu yakınlığınız için kendimi nasipli sayıyorum